Pensacola Wings of Gold - Baza Pensacola

Posty nie warte czytania.
maciejmh
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Pensacola Wings of Gold - Baza Pensacola

Post autor: maciejmh »

Witam!
Jak dotąd jestem bardzo zadowolonym długo korzystającym bo z 6 lat użytkownikiem waszego serialu.
Przeżyłem z Wami pierwsze odcinki Lostów i Prison Break...

Koniec włażenia do nosa teraz pytanio-prośba:
Jako nastolatek w telewizji natknąłem się na serial dot. bazy lotnictwa marynarki wojennej na florydzie.
Jest to twórczość filmowa pokazująca życie pilotów wojskowych, przewymegapasione samoloty f/a-18 oraz kobiety i imprezy tychże ludzi. Jednym słowem to co trafia do większości testasteroniaczy :P
Przeglądam neta i bardzo już długo widzę wciąż niewypełnioną lukę dotyczącą tytułowego serialu.
Jako ostatnimi czasy osoba ściśle związana z lotnictwem wojskowym wnoszę zapytanie: czy znajdzie się śmiałek, który coś takiego pozyska i ewentualnie podejmie pracę umieszczenia na xvidzie.
Myślę, że do serwisu przyciągnęłoby to wszelako pojętą kupę :-) ludzi poszukujących tego dobrodziejstwa już dobre lata..
Dodam, że zależy na tym ludziom z mojego środowiska "bardzo bardzo" =D

pozdrawiam
mh
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Bez sprawdzania dam sobie paznokieć uciąć, że nie ma do tego napisów...
Jako stary wyga powinieneś wiedzieć, że to dyskwalifikuje tą propozycję.
Choć szkoda - chętnie bym oglądnął.
Obrazek When Dreams Come True...
maciejmh
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: maciejmh »

Oj, nad napisami jeśli byłby jakiś punkt zaczepienia da się popracować, poszukać pasjonatów, wszakże, w mojej branży każdy musi znać angielski :-) Bardziej od napisów bardziej martwi mnie brak tegoż w necie :/
Napewno gdzieś jest dlatego postanowiłem spytać tutaj i ewentualnie zaproponować współpracę :-)
Podejrzewam, że jak tylko to znajdę to i tak oglądne z dziesięć razy, więc zrobienie napisów nie byłoby wielkim problemem a i aviation english może by się poćwiczyło przed nadchodzącym semestrem :-)..
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Generalnie w sieci same strzępy - może i można by było złożyć to do kupy ale wiele odcinków dostępnych jest po włosku czy niemiecku (brrr) - u nas nie przejdzie.

Ale jak Ci nie przeszkadza to zacznij oglądanie od początku:

Kod: Zaznacz cały

http://extratorrent.com/search/?search=Pensacola&new=1&x=0&y=0
Osobiście tematyka jak i wiek serialu nie trafia w moje gusta więc odpuszczam oglądanie.
Obrazek When Dreams Come True...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ