Bardzo przyjemny serialik. Naiwny jak cholera - sceny w większości surrealistyczne ale nie przeszkadza to w dobrej zabawie. Z przyjemnością oglądnę kolejny sezon
Bardzo przyjemny serialik. Naiwny jak cholera - sceny w większości surrealistyczne ale nie przeszkadza to w dobrej zabawie. Z przyjemnością oglądnę kolejny sezon :ok
Nowy sezon czas zacząć!
Musze powiedzieć że wyjaśnienie clifhangara mnie zawiodło. Bardzo. A poza tym odcinek jak poprzednie, trzyma swój poziom serial z 1 sezonu.
[b]Nowy sezon czas zacząć![/b] Musze powiedzieć że wyjaśnienie clifhangara mnie zawiodło. Bardzo. A poza tym odcinek jak poprzednie, trzyma swój poziom serial z 1 sezonu.
AreQ_BAH pisze:Musze powiedzieć że wyjaśnienie clifhangara mnie zawiodło
W poprzednim sezonie był jakiś clifhangar? Tak mi szybko mignął ten serial że prawie w ogóle już nie pamiętam o co tam chodziło... Wiem tylko że w pierwszym odcinku był pociąg Będzie w tym najnowszym epie jakieś szybkie streszczenie "w poprzednim sezonie" czy muszę wszystkie poprzednie odcinki ściągać?
[quote="AreQ_BAH"]Musze powiedzieć że wyjaśnienie clifhangara mnie zawiodło[/quote]
W poprzednim sezonie był jakiś clifhangar? Tak mi szybko mignął ten serial że prawie w ogóle już nie pamiętam o co tam chodziło... Wiem tylko że w pierwszym odcinku był pociąg :-) Będzie w tym najnowszym epie jakieś szybkie streszczenie "w poprzednim sezonie" czy muszę wszystkie poprzednie odcinki ściągać?
Będzie szybkie streszczenie, niczego nie musisz ściągać ponownie, a clifhanger był. Poświęcono tematowi cały ostatni odcinek 1 sezonu a później rozwiązali to w 5 minut. Obleśne.
Będzie szybkie streszczenie, niczego nie musisz ściągać ponownie, a clifhanger był. Poświęcono tematowi cały ostatni odcinek 1 sezonu a później rozwiązali to w 5 minut. Obleśne.
AreQ_BAH pisze:Będzie szybkie streszczenie, niczego nie musisz ściągać ponownie, a clifhanger był. Poświęcono tematowi cały ostatni odcinek 1 sezonu a później rozwiązali to w 5 minut. Obleśne.
W pełni się zgadzam, tak szybko załatwili sprawę z poprzedniego sezonu, że mogli tak samo sobie ją darować.
Jednakże już nowa sprawa bardzo fajna, serial dalej pełen akcji ; )
[quote="AreQ_BAH"]Będzie szybkie streszczenie, niczego nie musisz ściągać ponownie, a clifhanger był. Poświęcono tematowi cały ostatni odcinek 1 sezonu a później rozwiązali to w 5 minut. Obleśne.[/quote]
W pełni się zgadzam, tak szybko załatwili sprawę z poprzedniego sezonu, że mogli tak samo sobie ją darować. Jednakże już nowa sprawa bardzo fajna, serial dalej pełen akcji ; )
AreQ_BAH pisze:... Poświęcono tematowi cały ostatni odcinek 1 sezonu a później rozwiązali to w 5 minut. Obleśne.
W pełni się zgadzam, tak szybko załatwili sprawę z poprzedniego sezonu, że mogli tak samo sobie ją darować...
Obejrzałem i zupełnie się nie zgadzam Już gdy obejrzałem przypomnienie szybko przypomniał mi się klimat poprzedniego sezonu, a to rozwiązanie jest z tym klimatem spójne. HT to w końcu serial który od początku stawiał na szybką, wybuchową akcję, a nie zawikłane intrygi. To nie Burn Notice z niekończącym się, tajemniczym wątkiem głównym tylko klasyczne do bólu "zabili go i uciekł". Nie ma się wiec co obrażać na krótkie rozliczenie się z poprzednim sezonem. Proponuję zwrócić uwagę na fakt że pierwszy sezon też miał początek w takim stylu, kontynuacja tego trendu teoretycznie pozwala osobom, które nie widziały pierwszego sezonu oglądać drugi bez martwienia się o nieznajomość fabuły..
[quote="spiderpp"][quote="AreQ_BAH"]... Poświęcono tematowi cały ostatni odcinek 1 sezonu a później rozwiązali to w 5 minut. Obleśne.[/quote]
W pełni się zgadzam, tak szybko załatwili sprawę z poprzedniego sezonu, że mogli tak samo sobie ją darować...[/quote]
Obejrzałem i zupełnie się nie zgadzam :-p Już gdy obejrzałem przypomnienie szybko przypomniał mi się klimat poprzedniego sezonu, a to rozwiązanie jest z tym klimatem spójne. HT to w końcu serial który od początku stawiał na szybką, wybuchową akcję, a nie zawikłane intrygi. To nie Burn Notice z niekończącym się, tajemniczym wątkiem głównym tylko klasyczne do bólu "zabili go i uciekł". Nie ma się wiec co obrażać na krótkie rozliczenie się z poprzednim sezonem. Proponuję zwrócić uwagę na fakt że pierwszy sezon też miał początek w takim stylu, kontynuacja tego trendu teoretycznie pozwala osobom, które nie widziały pierwszego sezonu oglądać drugi bez martwienia się o nieznajomość fabuły..
Obejrzałem 3 odcinki i chociaż początkowo mi się spodobał (głównie ze względu na duże natężenie aktorów z BSG), to sobie darowałem. Natężenie głupich scen w tym serialu jest dla mnie za wielkie, nie polubiłem specjalnie żadnego bohatera, a wasze wpisy przypieczętowały jego los - delete z dysku.
Obejrzałem 3 odcinki i chociaż początkowo mi się spodobał (głównie ze względu na duże natężenie aktorów z BSG), to sobie darowałem. Natężenie głupich scen w tym serialu jest dla mnie za wielkie, nie polubiłem specjalnie żadnego bohatera, a wasze wpisy przypieczętowały jego los - delete z dysku.
Początkowo też tak miałem - o mały włos a przestał bym go oglądać. Ale na szczęście jakoś się wtedy przemogłem i teraz już tak mnie nie razi ta naiwność. Oglądam z przymrużonym okiem - tak samo jak wszystkie Bondy.
Wartka akcja, szybkie kobiety i piękne samochody.. eee coś poplątałem chyba rekompensują z nawiązką niedociągnięcia. Lekki serial, który dostarcza czystej rozrywki - polecam
Początkowo też tak miałem - o mały włos a przestał bym go oglądać. Ale na szczęście jakoś się wtedy przemogłem i teraz już tak mnie nie razi ta naiwność. Oglądam z przymrużonym okiem - tak samo jak wszystkie Bondy. Wartka akcja, szybkie kobiety i piękne samochody.. eee coś poplątałem chyba ;) rekompensują z nawiązką niedociągnięcia. Lekki serial, który dostarcza czystej rozrywki - polecam :ok
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Drugi sezon równie dobrze się ogląda jak pierwszy. Dużo się dzieję, czasami mocno naciągany wydarzenia, ale mimo to wciąż przyjemnie.
Plusem jest wprowadzenie nowych postaci w drugim sezonie czyli Ames oraz Ilsy Pucci ; )
Drugi sezon równie dobrze się ogląda jak pierwszy. Dużo się dzieję, czasami mocno naciągany wydarzenia, ale mimo to wciąż przyjemnie. Plusem jest wprowadzenie nowych postaci w drugim sezonie czyli Ames oraz Ilsy Pucci ; )
I ponawiam pytanie: [quote="panjandrum"]Wiadomo coś o trzecim sezonie?[/quote]