Human Target

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

spiderpp pisze:Odpowiem sobie sam na zadane pytanie: nowy sezon startuje 17 listopada.
Dzięki za info :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Bardzo przyjemny serialik. Naiwny jak cholera - sceny w większości surrealistyczne ale nie przeszkadza to w dobrej zabawie. Z przyjemnością oglądnę kolejny sezon :ok
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Nowy sezon czas zacząć!
Musze powiedzieć że wyjaśnienie clifhangara mnie zawiodło. Bardzo. A poza tym odcinek jak poprzednie, trzyma swój poziom serial z 1 sezonu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

AreQ_BAH pisze:Musze powiedzieć że wyjaśnienie clifhangara mnie zawiodło
W poprzednim sezonie był jakiś clifhangar? Tak mi szybko mignął ten serial że prawie w ogóle już nie pamiętam o co tam chodziło... Wiem tylko że w pierwszym odcinku był pociąg :-) Będzie w tym najnowszym epie jakieś szybkie streszczenie "w poprzednim sezonie" czy muszę wszystkie poprzednie odcinki ściągać?
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Będzie szybkie streszczenie, niczego nie musisz ściągać ponownie, a clifhanger był. Poświęcono tematowi cały ostatni odcinek 1 sezonu a później rozwiązali to w 5 minut. Obleśne.
Obrazek
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

AreQ_BAH pisze:Będzie szybkie streszczenie, niczego nie musisz ściągać ponownie, a clifhanger był. Poświęcono tematowi cały ostatni odcinek 1 sezonu a później rozwiązali to w 5 minut. Obleśne.
W pełni się zgadzam, tak szybko załatwili sprawę z poprzedniego sezonu, że mogli tak samo sobie ją darować.
Jednakże już nowa sprawa bardzo fajna, serial dalej pełen akcji ; )
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

spiderpp pisze:
AreQ_BAH pisze:... Poświęcono tematowi cały ostatni odcinek 1 sezonu a później rozwiązali to w 5 minut. Obleśne.
W pełni się zgadzam, tak szybko załatwili sprawę z poprzedniego sezonu, że mogli tak samo sobie ją darować...
Obejrzałem i zupełnie się nie zgadzam :-p Już gdy obejrzałem przypomnienie szybko przypomniał mi się klimat poprzedniego sezonu, a to rozwiązanie jest z tym klimatem spójne. HT to w końcu serial który od początku stawiał na szybką, wybuchową akcję, a nie zawikłane intrygi. To nie Burn Notice z niekończącym się, tajemniczym wątkiem głównym tylko klasyczne do bólu "zabili go i uciekł". Nie ma się wiec co obrażać na krótkie rozliczenie się z poprzednim sezonem. Proponuję zwrócić uwagę na fakt że pierwszy sezon też miał początek w takim stylu, kontynuacja tego trendu teoretycznie pozwala osobom, które nie widziały pierwszego sezonu oglądać drugi bez martwienia się o nieznajomość fabuły..
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Zgadza się, ale równie dobrze mogli po takim clifhangerze zakończyć to w 1 sezonie, i 2gi rozpocząć na nowo.
Obrazek
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Obejrzałem 3 odcinki i chociaż początkowo mi się spodobał (głównie ze względu na duże natężenie aktorów z BSG), to sobie darowałem. Natężenie głupich scen w tym serialu jest dla mnie za wielkie, nie polubiłem specjalnie żadnego bohatera, a wasze wpisy przypieczętowały jego los - delete z dysku.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Początkowo też tak miałem - o mały włos a przestał bym go oglądać. Ale na szczęście jakoś się wtedy przemogłem i teraz już tak mnie nie razi ta naiwność. Oglądam z przymrużonym okiem - tak samo jak wszystkie Bondy.
Wartka akcja, szybkie kobiety i piękne samochody.. eee coś poplątałem chyba ;) rekompensują z nawiązką niedociągnięcia. Lekki serial, który dostarcza czystej rozrywki - polecam :ok
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

Wiadomo coś o trzecim sezonie?
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

a 2 już zakończony? ; >
gazebo
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: gazebo »

Na to wygląda. A gdyby ktoś szukał napisów do zakończenia sezonu to znajdują się na opensubtitles.org.
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Zostało jeszcze 5 odcinków do wystawienia, napisy są, więc będzie w niedługim czasie wystawione? ; >
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Pewnie, że tak - w końcu to całkiem fajny serial :ok
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Drugi sezon równie dobrze się ogląda jak pierwszy. Dużo się dzieję, czasami mocno naciągany wydarzenia, ale mimo to wciąż przyjemnie.
Plusem jest wprowadzenie nowych postaci w drugim sezonie czyli Ames oraz Ilsy Pucci ; )

I ponawiam pytanie:
panjandrum pisze:Wiadomo coś o trzecim sezonie?
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

Teraz już tak. Jest cancel jak wynika z informacji Foxa.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ