Po wielu bojach i dluuuuuugim downloadzie udalo mi sie skompletowac ten serial w calosci w jezyku angielskim (jakos nei moglem sie zmusic do obejrzenia go po wlosku )
Jestem swiezo po 1 odcinku i serial zapowiada sie bardzo ciekawie plus widze ze bedzie dosc ciezkawy klimat a to mi sie podoba...
Moje pytanie do tych ktorzy juz go widzieli - 10 odcinkow to jest calosc czy konczy sie cliffhangerem i nic sie nie wyjasnia??
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Po wielu bojach i dluuuuuugim downloadzie udalo mi sie skompletowac ten serial w calosci w jezyku angielskim (jakos nei moglem sie zmusic do obejrzenia go po wlosku :D ) Jestem swiezo po 1 odcinku i serial zapowiada sie bardzo ciekawie plus widze ze bedzie dosc ciezkawy klimat a to mi sie podoba... Moje pytanie do tych ktorzy juz go widzieli - 10 odcinkow to jest calosc czy konczy sie cliffhangerem i nic sie nie wyjasnia??
Serial rzeczywiście nie będzie już nigdy kontynuowany, a wynikać to może choćby z tego faktu, iż reżyser ujawnił główne wątki serialu w jednym z wywiadów. Można o tym poczytać np. na wikipedii, a szkoda bo zapowiadał się bardzo dobrze, takie inne Archiwum X
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2008, 19:47 przez Matthaios, łącznie zmieniany 1 raz.
[color=yellow]Serial rzeczywiście nie będzie już nigdy kontynuowany, a wynikać to może choćby z tego faktu, iż reżyser ujawnił główne wątki serialu w jednym z wywiadów. Można o tym poczytać np. na wikipedii, a szkoda bo zapowiadał się bardzo dobrze, takie inne Archiwum X :)[/color]
No trudno sie mowi, ale i tak obejrze do konca bo serial wciagajacy.
Z ciekawostek, jeden z przykladow jakie interesujace gazety wydaja w stanach :D - dwa razy to samo [url=http://www.up.programosy.pl/foto/night_stalker_1-04_burning_man.jpg][img]http://www.up.programosy.pl/foto/night_stalker_1-04_burning_man.jpg[/img][/url]
KS_Staleczka pisze:Niestety torrent "martwy".
Gdyby ktoś znalazł na RS, czy mógł udostępnić.
To strasznie stara wstawka i wątpię, żeby to ktos jeszcze miał.
Ja to mam ale nie zrobię RS bo "tamto" nie spełnia naszych obecnych wymogów (chyba trzy odcinki są po hiszpańsku).
A robic od nowa mi się juz nie chce - serial bardzo dobry jednak beznadziejnie urwany - tylko się wkurzysz jak oglądniesz...
[quote="KS_Staleczka"]Niestety torrent "martwy". Gdyby ktoś znalazł na RS, czy mógł udostępnić.[/quote]
To strasznie stara wstawka i wątpię, żeby to ktos jeszcze miał. Ja to mam ale nie zrobię RS bo "tamto" nie spełnia naszych obecnych wymogów (chyba trzy odcinki są po hiszpańsku). A robic od nowa mi się juz nie chce - serial bardzo dobry jednak beznadziejnie urwany - tylko się wkurzysz jak oglądniesz...
Wiem, że stary, ale widziałem 1 odcinek i zapowiada się fajnie, chciałbym już dokończyć (nawet jak został przerwany), bo wciąga.
Szukałem w googlach cały dzień wczoraj i niestety są linki, ale już nieaktywne.
No trudno. Ale dzięki za chęci.
Wiem, że stary, ale widziałem 1 odcinek i zapowiada się fajnie, chciałbym już dokończyć (nawet jak został przerwany), bo wciąga. Szukałem w googlach cały dzień wczoraj i niestety są linki, ale już nieaktywne. No trudno. Ale dzięki za chęci.