[doc] Cocaine Cowboys
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
[doc] Cocaine Cowboys
[youtube][/youtube]
Prawdziwa historia ukazująca metody działania kolumbijskich baronów narkotykowych, którzy w latach 80-tych zmienili na zawsze obraz pogrążonego w słońcu Miami sprowadzając na ulice falę przemocy.
Pierwsza część nawet ciekawa choć nie chce mi się wierzyć, żeby dawni baroni tak szczerze sypali informacjami nie bojąc się o swoje głowy... no ale kto wie? Facet opowiada jak przerzucali koke i jakich środków używali - nawet interesujące.
Natomiast druga to kontynuacja ale już nie tak ciekawa.
Prawdziwa historia ukazująca metody działania kolumbijskich baronów narkotykowych, którzy w latach 80-tych zmienili na zawsze obraz pogrążonego w słońcu Miami sprowadzając na ulice falę przemocy.
Pierwsza część nawet ciekawa choć nie chce mi się wierzyć, żeby dawni baroni tak szczerze sypali informacjami nie bojąc się o swoje głowy... no ale kto wie? Facet opowiada jak przerzucali koke i jakich środków używali - nawet interesujące.
Natomiast druga to kontynuacja ale już nie tak ciekawa.

-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
Dokładnie.
Pierwsza część zdecydowanie lepsza. Polecam wszystkim. Na mnie zrobiło to ogromne wrażenie. Ciężko uwierzyć że takie rzeczy miały miejsce.
Ciekawostka taka. Ma powstać serial na podstawie tego dokumentu. Z tego co pamiętam HBO macza w tym palce. tak mi sie zdaje. Ale informacje nie pewna.
Pierwsza część zdecydowanie lepsza. Polecam wszystkim. Na mnie zrobiło to ogromne wrażenie. Ciężko uwierzyć że takie rzeczy miały miejsce.
Ciekawostka taka. Ma powstać serial na podstawie tego dokumentu. Z tego co pamiętam HBO macza w tym palce. tak mi sie zdaje. Ale informacje nie pewna.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
grego1980
-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Przecież na stronie pisze, że dystrybutorem jest HBO, a dokładniej na tej:xvidasd pisze:NBC raczej: http://www.imdb.com/title/tt1229400/
http://www.imdb.com/title/tt1229400/companycredits
Co do samego dokumentu, zaciekawił mnie i w wolnych chwilach obejrzę.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
-
Wskaż do odpowiedzi
-
grego1980
Oceń ten serial