Pytanko mam czy można 4 i 5 sezon adoptować?
bo 5-ty sezon właśnie się zakończył, to w sumie tylko 16 odcinków, napisy są, wszystko gra, mogłabym to w parę dni obrócić.
Pytanko mam czy można 4 i 5 sezon adoptować? bo 5-ty sezon właśnie się zakończył, to w sumie tylko 16 odcinków, napisy są, wszystko gra, mogłabym to w parę dni obrócić.
Sorki że ja odpowiem
Serial oczywiście możesz sobi przejąć, gdy temat jest odkleojony nie musisz pytać
Sam go planowałem w przyszłości, ale na razie nie mam czasu
Sorki że ja odpowiem Serial oczywiście możesz sobi przejąć, gdy temat jest odkleojony nie musisz pytać :) Sam go planowałem w przyszłości, ale na razie nie mam czasu
Aha, rozumiem to przygarniam 4 i 5, nie wiem czy w takim ukladzie ten temat będzie doklejony czy robić nowy?
Ale mam nadzieje, że Ty też nie masz nic przeciwko, że go sobie przygarne?
Aha, rozumiem to przygarniam 4 i 5, nie wiem czy w takim ukladzie ten temat będzie doklejony czy robić nowy? Ale mam nadzieje, że Ty też nie masz nic przeciwko, że go sobie przygarne?
Skins był gdzieś tam w moich planach dalszych, w razie gdyby nikt nie chciał, więc jestem zadowolony że się skusiłaś
Temat przyklejam, jak wystawisz to się odklei
Skins był gdzieś tam w moich planach dalszych, w razie gdyby nikt nie chciał, więc jestem zadowolony że się skusiłaś Temat przyklejam, jak wystawisz to się odklei