Skins
-
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
Odcinka nr 5 nawet nie będę próbował komentować, bo to zgroza. ale...

Natomiast kolejny odcinek (JJ) był... średni. Chciałbym powiedzieć, że "tylko średni", ale bardziej tu pasuje "aż". Odcinek nieco rozruszał Cook, który powoli z durnego oszołoma wyrasta na najmocniejsze ogniwo tego serialu. Odcinek ten pokazał (podobnie jak odcinek JJ w poprzednim sezonie), że postać JJ'a jest najbardziej barwna i ciekawa. Moim zdaniem najlepiej wymyślona postać, dorównująca poziomem do postaci z pierwszych dwóch sezonów.
Na koniec widziałem zapowiedź kolejnego odcinka i się przeraziłem - pełno Effy, której nigdy nie lubiłem, ale po odcinku o Freddim moja cierpliwość do niej jest na wykończeniu.
Effy 
...moim zdaniem odcinka "Naomi" z 3 sezonu już nic nie jest w stanie przebić i pozostanie dnem do końca serialuLisu11 pisze:Po żenująco nudnym odcinku z Freddim, który według mnie był najgorszym odcinkiem z całej serii Skins,..

Natomiast kolejny odcinek (JJ) był... średni. Chciałbym powiedzieć, że "tylko średni", ale bardziej tu pasuje "aż". Odcinek nieco rozruszał Cook, który powoli z durnego oszołoma wyrasta na najmocniejsze ogniwo tego serialu. Odcinek ten pokazał (podobnie jak odcinek JJ w poprzednim sezonie), że postać JJ'a jest najbardziej barwna i ciekawa. Moim zdaniem najlepiej wymyślona postać, dorównująca poziomem do postaci z pierwszych dwóch sezonów.
Na koniec widziałem zapowiedź kolejnego odcinka i się przeraziłem - pełno Effy, której nigdy nie lubiłem, ale po odcinku o Freddim moja cierpliwość do niej jest na wykończeniu.

-
Lisu11
-
Wskaż do odpowiedzi
how can i download skins season 2? its forwarding me to an address where i have to pay money
http://chomikuj.pl/DonBazylian/seriale/Skins/Sezon+2
help me out here plz
http://chomikuj.pl/DonBazylian/seriale/Skins/Sezon+2
help me out here plz
-
Don_Bazylian
No więc 4. sezon w końcu się skończył. Jupi! :bounce:
Całe szczęście, że w kolejnych sezonach już ich nie zobaczymy.
Poziom odcinków był bardzo zróżnicowany, ale generalnie jestem bardzo rozczarowany. Sezon 4. był jeszcze gorszy niż trzeci.
Jendak najgorsze w tym wszystkim jest totalnie bezsensowne zakończenie, kto nie oglądał, lepiej niech nie zaczyna i z drugiego sezonu przejdzie od razu na piąty (mam nadzieję że będzie fajny).
Postać psychologa to nieporozumienie!!!
Całe szczęście, że w kolejnych sezonach już ich nie zobaczymy.
Poziom odcinków był bardzo zróżnicowany, ale generalnie jestem bardzo rozczarowany. Sezon 4. był jeszcze gorszy niż trzeci.
Jendak najgorsze w tym wszystkim jest totalnie bezsensowne zakończenie, kto nie oglądał, lepiej niech nie zaczyna i z drugiego sezonu przejdzie od razu na piąty (mam nadzieję że będzie fajny).
Postać psychologa to nieporozumienie!!!
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Gawith
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Kontakt:
Jest już nowa obsada. Do mnie jakoś nie przemawiają. Może poza śliczną Freyą (Jakby tak jeszcze ruda była
)
http://www.anyshow.pl/najnowsze-wiadomo ... obsad.html

http://www.anyshow.pl/najnowsze-wiadomo ... obsad.html
-
Wskaż do odpowiedzi
eeeee.... to ja chyba na inną fotke patrzę, bo jej śliczności to nie widzę :bounce: jeszcze jakaś druga fotka na necie jest, gdzie wygląda lepiej, ale to nadal nie jest szał :bounce:Gawith pisze:Może poza śliczną Freyą (Jakby tak jeszcze ruda była )
Hmm, musze w końcu 4 sezon obejrzeć, ach te zaległości, kiedy ja się z tego wygrzebię

-
Don_Bazylian
Obawiam się, że niestety znowu zobaczymy jakąś mizerną produkcję. Niestety pierwsze 2 sezony były tak rewelacyjne, że trudno będzie zrobić cokolwiek tak dobrego. Sezon 3. i 4. to po prostu zwykłe dno. Zobaczyłem z czystej ciekawości, ale niestety nie podobały mi się. Mam nadzieję, że jednak się postarają i pokażą coś przynajmniej lepszego niż ostatnie 2 sezony, bo rewelacji to ja się nie spodziewam.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
-
Lisu11
-
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
Tak jest, nie sądziłem że będzie ten sezon tak dobry, jestem świerzo po 2 odcinku i genialnie. Ogólnie to kto jest w paczce ? Alo, Frankie, Rich, Grace (nie pamiętam dobrze imion)
Dla zainteresowanych to na youtube można znaleźć wszystkie sezony. Tylko niektórych partów brakuje z powodu scen erotycznych
Dla zainteresowanych to na youtube można znaleźć wszystkie sezony. Tylko niektórych partów brakuje z powodu scen erotycznych

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Lisu11
właśnie skończyłem sezon którego największym (jedynym??) minusem jest ilość odcinków bo 8 to zdecydowanie za mało. O ile w poprzednim sezonie wyszło to na plus bo postacie były denne to po obejrzeniu 5 sezonu czuję pewien niedosyt. Jeszcze taka uwaga, że w nowej paczce wyraźnie brakuje lidera kogoś kto jest "wyraźniej zarysowany" przez scenarzystów
-
Don_Bazylian
Po beznadziejnym sezonie nr 3 i katastrofalnym sezonie nr 4, przyszedł czas na sezon nr 5. I tu... miłe zaskoczenie 
Co prawda nie była to rozrywka na miarę pierwszych dwóch sezonów, ale serial znowu oglądało mi się bardzo przyjemnie. Nowa ekipa nawet fajna. Bardzo charakterystyczne postacie, które od razu można polubić. Przygody ciekawsze i bardziej oryginalne niż w poprzednich dwóch sezonach. Ogólnie na duży +. Jestem ciekawy jaki będzie następny sezon. Cieszę, się że Skins idzie z powrotem w dobrym kierunku

Co prawda nie była to rozrywka na miarę pierwszych dwóch sezonów, ale serial znowu oglądało mi się bardzo przyjemnie. Nowa ekipa nawet fajna. Bardzo charakterystyczne postacie, które od razu można polubić. Przygody ciekawsze i bardziej oryginalne niż w poprzednich dwóch sezonach. Ogólnie na duży +. Jestem ciekawy jaki będzie następny sezon. Cieszę, się że Skins idzie z powrotem w dobrym kierunku

-
Wskaż do odpowiedzi - znam się
Oceń ten serial