Lost

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Mr.Wolf »

An25driu pisze:Wkrótce powinien się pojawić na stronie jak nie będzie innych przeszkód Wink

Szczerze dziękuje w imieniu wszystkich którzy o to prosili;D
autolycus
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: autolycus »

Jak dla mnie odcinek był dobry. Teraz trzeba z uwagą śledzić flashforwardy i z nich układać sobie "historię przyszłości".
Jedno co mnie zirytowało, to sprawa z Naomi. SPOILER: Poważnie przesadzili z jej nagłym ożywieniem. Jeszcze była w stanie pójść w dwie różne strony, żeby zmylić pogoń.
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Co więcej... potrafiła wejść na drzewo i zaczaić się na Kate, po czym miała wystarczająco dużo siły aby na nią skoczyć i jeszcze ją utrzymać. :lol:
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

po prostu twarda babka prawie jak Jack Bauer
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Ale niestety, "prawie" robi wielką różnicę ;)
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Zapraszam na obiecane [4x00] Obrazek

EDIT:

Wstawiłem już wersję właściwą. Wszyscy, którzy pobrali wcześniejszą wersję proszę o pobranie jeszcze raz torrenta.
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2008, 00:52 przez An25driu, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: zmora »

dzięki na to czekałem zanim obejrzę pierwszy odcinek :)
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Niestety prawdopodobnie dałem ciała. Oglądając teraz odcinek 4x00 zauważyłem, że napisy w końcówce nie pasują. Jak się okazuje ściągłem pierwszą wersję tego odcinka a nie zauważyłem, że wyszedł repack. Ostatnie kilkanaście minut się zapętla.

EDIT:

Wstawiłem na nowo już właściwą wersję. Do pobrania kilka postów wyżej.
Awatar użytkownika
kickmyass
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
Kontakt:

Post autor: kickmyass »

// czy ktoś zauważył jak szybko zmienia się zarost Jack`a w sali gimnastycznej, gdy rozmawia z Hugo ? :D
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mogłabym chcieć pomóc komuś
A mogłabym chcieć pomóc wszystkim

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

kickmyass pisze:// czy ktoś zauważył jak szybko zmienia się zarost Jack`a w sali gimnastycznej, gdy rozmawia z Hugo ? :D
ja nie zauważyłem, zarost w tej scenie wydawał mi się idealny
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Spoiler

Eh namieszali z tym Charlie. Niby zginął zalany wodą, a tu nagle wyskakuje z helikoptera na spadochronie. Dziwne. Natomiast jeśli chodzi o scenę w zakładzie psychiatrycznym możemy sobie tłumaczyć , że podobnie jak z Dave ma zwidy. Zastanawia mnie także dlaczego Hurley nie powiedział prawdy, że znał Annę Lucie
Ponadto natrafia na chatkę ,a w środku niego Jacoba kołyszącego się na krześle.:smile:
Pewnie trochę czasu minie gdy Jack zarośnie całkiem i zmieni zdanie co do powrotu na wyspę.(ostatnia scena na lotnisku w 3 sezonie.Zobaczymy co będzie dalej.
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Albo kompletnie tego nie pamiętam, albo to na serio nie był Charlie, ten co wyskoczył z helikoptera. Przyjrzyj się temu aktorowi dokładnie, to zupełnie kto inny.
Niestety nie mogę tego sprawdzić na 100%, bo już usunąłem odcinek z dysku, ale z tego co pamiętam, to on nawet nie był podobny do Charliego :-P
autolycus
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: autolycus »

Ej, no to na pewno nie był Charlie. @Zmora coś pomieszał.
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

wydawało mi się że to on, ale chyba macie racje ,że to ktoś inny :)
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

Spoiler

ja też myślalam ze to Charlie wyjądkowo do niego podobny, ale to chyba nie on co do Hougo to ja od dawna uważam ze on jest kluczem do zadadki wyspy czy tylko ja zauwazylam ze jak aresztowali Huga to on mówil o 6 z Oceanic???/skoro tak to reszta chyba nie przeżyła a co za tym idzie moze dlatego Hugo nie powiedział ze zna Anne Lucię
Pepe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Pepe »

Odcinek bardzo dobry uważam, już dawno nie mogłem doczekać się kolejnego odcinku Lost a teraz tak jest. Serial z tymi "wyprzedzeniami" w czasie, zaczyna być ciekawy (tylko, żeby z tym nie przesadzili), wiemy szczątkowe informację Spoiler prawdopodobnie 6 się uratowała, reszta po części została na wyspie i żyje, niektórzy pewnie zginęli (pewnie bez kolejnych ofiar się nie obędzie - stawiam na Desmonda, Sayer). Najbardziej zastanawia mnie fakt rozmowy Johna z Hurleyem w sali gimnastycznej.
Słowa, które wypowiedział Hurley: "on chcę, żebyśmy tam wrócili" z początku myślałem że chodzi o Locka ale teraz myślę, że chodzi o tego gościa z chatki. Trzyma pewnie on nie jedną tajemnicę, a że dla Johna istnienie tamtej "zaczarowanej chatki z czarodziejem" nie mieści sie w jego racjonalnym, poukładanym, trzeźwo myślącym, lekarskim rozumem, to pewnie zabronił Hurly'emu o tym gadać. Poza tym Charlie niemal jestem pewien, że żyje i został na wyspie.
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Pawel »

Gdy oglądałem odcinek na kompie też wydawało mnie się że to Charlie wyskoczył z helikoptera :D. Na szczęście od wczoraj można w Nce obejrzeć pierwszy odcinek w jakości HD i widać że to inny aktor (chociaż wygląda trochę podobnie do Charliego, pewnie specjalnie producenci to zrobili).
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Pawel pisze:Gdy oglądałem odcinek na kompie też wydawało mnie się że to Charlie wyskoczył z helikoptera

Może na następny raz uprzedź że chociaż mały spoiler....
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

No sorry, jak można mylić tego gościa z tym? Oni nie są wcale podobni, nie mówiąc już o tym, że mały SPOILER Charlie nie pytał by 'ty jesteś Jack?'. Nie wiem jak oglądaliście ten odcinek. Większy SPOILER Ten koleś to Daniel Faraday, jest członkiem ekipy z frachtowca, tak jak Naomi i kolejne postacie które pojawią się w najbliższym odcinku, takie jak np Miles i Charlotte.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

ja już jestem po odcinku 4x02 i moim zdaniem odcinek dobry. Dzieje się niby niewiele, ale przedstawiają nam osoby z grupy ratunkowej która nie jest grupą ratunkową. Jednak nadal mnie ciekawi zagadkowy murzyn (ten co zlecił misję i w odcinku 4x01 odwiedził Hugo w psychiatryku) ciekawe o co z nim kaman :P. Fajnie że Jack i Kate nie znaleźli wszystkich z helikoptera bo byłoby nudno :) . Jak będą polskie napisy to może jeszcze cos dopisze jak zauważe

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ