Mimo wielu zastrzeżeń do 3 serii Prison Break, myślę że temat jest potrzebny do założenia. Jednym się podoba inni wieszają psy ale jakoś ciągle wydaje mi się oglądany przez dużą rzeszę osób. Ja osobiście ostatnią serię oglądam oceniam ją pozytywnie, jednak powielanie motywów denerwuje.
Osobiście oglądając drugą serię uważałem że można ją było zakończyć w bardzo przyzwoity sposób no ale wyszło jak wyszło...
Mimo wielu zastrzeżeń do 3 serii Prison Break, myślę że temat jest potrzebny do założenia. Jednym się podoba inni wieszają psy ale jakoś ciągle wydaje mi się oglądany przez dużą rzeszę osób. Ja osobiście ostatnią serię oglądam oceniam ją pozytywnie, jednak powielanie motywów denerwuje.
Osobiście oglądając drugą serię uważałem że można ją było zakończyć w bardzo przyzwoity sposób no ale wyszło jak wyszło...
Ja sie przyznam szczerze przestalem ogladac PB po przedostatnim odcinku poniewaz ogladalem go na sile, zmuszalem sam siebie aby obejrzec. Wedlug mnie 3 sezon jest naprawde slaby i nic nowego nie wnosi, a szkoda bo pierwszy sezon byl niesamowity
Ja sie przyznam szczerze przestalem ogladac PB po przedostatnim odcinku poniewaz ogladalem go na sile, zmuszalem sam siebie aby obejrzec. Wedlug mnie 3 sezon jest naprawde slaby i nic nowego nie wnosi, a szkoda bo pierwszy sezon byl niesamowity :)
Według mnie trzeci sezon jak na razie jest lepszy niż drugi. Trochę nieoczekiwanych zwrotów akcji i jakoś tak ogólnie lepiej mi się ogląda michaela w więzieniu niż biegającego po całych stanach. Ciekawe czy faktycznie go przeniosą oraz co się stanie z Machone'm po powrocie do Sony.
Według mnie trzeci sezon jak na razie jest lepszy niż drugi. Trochę nieoczekiwanych zwrotów akcji i jakoś tak ogólnie lepiej mi się ogląda michaela w więzieniu niż biegającego po całych stanach. Ciekawe czy faktycznie go przeniosą oraz co się stanie z Machone'm po powrocie do Sony.
Dla wszystkich niecierpliwych i nie mogących doczekać się gdzie umieszczą Michaela polecam obejrzeć zwiastun do 9 odcinka. I wszystko staje się jasne 8)
Dla wszystkich niecierpliwych i nie mogących doczekać się gdzie umieszczą Michaela polecam obejrzeć zwiastun do 9 odcinka. I wszystko staje się jasne 8)
a ja jakoś specjalnie czekać nie bede na kolejne odcinki czekałam na 3 serie i się zawidłam mam nadzieje ze przerwa dobrze scenarzystom zrobi odszukają zaginioną wenę i klimat serialu
a ja jakoś specjalnie czekać nie bede na kolejne odcinki czekałam na 3 serie i się zawidłam mam nadzieje ze przerwa dobrze scenarzystom zrobi odszukają zaginioną wenę i klimat serialu
Ja czytałam, że 13 odcinków jest ukończonych i po nich nastąpi przerwa (taka jaka była w poprzednich sezonach), czyli akurat w PB istnieje szansa, że nie bedzie opóżnień, ale wszystko jest możliwe
Ja czytałam, że 13 odcinków jest ukończonych i po nich nastąpi przerwa (taka jaka była w poprzednich sezonach), czyli akurat w PB istnieje szansa, że nie bedzie opóżnień, ale wszystko jest możliwe :)
ja oglądam Prisona cały czas z dużą ciekawością ale powiedzmy sobie szczerze:
SPOILER
Motyw gdy Michaelowi nie udało się uciećz sony bo chmury zasłoniły swiatło: ja wiedziałem ze coś się stanie że im się nie uda, poprostu tak oklepany wątek, że mało kto mógł nie skapnąć, że coś pójdzie nie tak
ja oglądam Prisona cały czas z dużą ciekawością ale powiedzmy sobie szczerze:
[color=red]SPOILER[/color]
[color=yellow]Motyw gdy Michaelowi nie udało się uciećz sony bo chmury zasłoniły swiatło: ja wiedziałem ze coś się stanie że im się nie uda, poprostu tak oklepany wątek, że mało kto mógł nie skapnąć, że coś pójdzie nie tak[/color]
Seria 1 była bez konkurencyjna wg mnie , ale to wiadome. Co do 2 serii to już taka sobie była ale obejrzałem i tak
Co do 3 to szczerze to nawet mi się podoba i zawsze czekam z nie cierpliwościa na kolejny odcinek. tyle ze teraz ma być przerwa
Ale za to będę mógł oglądać gotowe na wszystko i csi las vegas
Pozdrawiam
Seria 1 była bez konkurencyjna wg mnie , ale to wiadome. Co do 2 serii to już taka sobie była ale obejrzałem i tak :) Co do 3 to szczerze to nawet mi się podoba i zawsze czekam z nie cierpliwościa na kolejny odcinek. tyle ze teraz ma być przerwa :( Ale za to będę mógł oglądać gotowe na wszystko i csi las vegas ;) Pozdrawiam :)
no ba! Oczywiście że 1 sezon najlepszy ale zazwyczaj (choć nie zawsze) 1 seria jest najlepsza.
SPOJLER
Nawet gdyby się wydostali to niby który to był odcinek 5,6 ? trochę za wcześnie
Co by robili po wyjściu cały czas próbowali walczyć z firmą? To byłoby nudne i podobne do sezonu 2
no ba! Oczywiście że 1 sezon najlepszy :) ale zazwyczaj (choć nie zawsze) 1 seria jest najlepsza.
[color=red]SPOJLER[/color] [color=#000000] Nawet gdyby się wydostali to niby który to był odcinek 5,6 ? trochę za wcześnie :D Co by robili po wyjściu cały czas próbowali walczyć z firmą? To byłoby nudne i podobne do sezonu 2
Pierwszy sezon moim zdaniem był najlepszy, drugi zdecydowanie należał do innej kategorii, a 3 powrócieł do kategorii 1 serii jednak jest rochę gorszy. Czekam na kolejny odcinki.
Pierwszy sezon moim zdaniem był najlepszy, drugi zdecydowanie należał do innej kategorii, a 3 powrócieł do kategorii 1 serii jednak jest rochę gorszy. Czekam na kolejny odcinki.
Mi się wydaję, że ten serial się wypalił, albo inaczej - twórcy go sprzedali. Byle był, a co za tym idzie, byle jak najwięcej $. Mówią, że pierwsze wrażenie jest najważniejsze. PB miał to wejście i na tym wejściu się skończyło, teraz pozostała tylko pochylnia w dół, aby tylko widz mógł coś oglądnąć. Tutaj przypomniały mi się wybory 2007, a raczej studio wyborcze. Okazało, że wyniki zostały przesunięte, musieli coś mówić, coś puszczać - ale przez godziny było albo to samo albo nic. I to jest porównywalne z tym co się dzieje z PB. Tyle, że stacja wybrała - zamiast zakończyć na sezonie 2, który był już o poziom niżej od pierwszego i w chwale odejść (oraz ewentualnie PRZYGOTOWAĆ 3 serie) albo robić szajs i sprzedawać to pod tytułem PB3. Ostra krytyka, ale ślepy kto tego nie widzi. Wątpię żeby nowe odcinki trzymały w napięciu, wysuwały niekonwencjonalne sposoby myślenia czy rozwiązywania problemów. No cóż, obym się mylił...
Mi się wydaję, że ten serial się wypalił, albo inaczej - twórcy go sprzedali. Byle był, a co za tym idzie, byle jak najwięcej $. Mówią, że pierwsze wrażenie jest najważniejsze. PB miał to wejście i na tym wejściu się skończyło, teraz pozostała tylko pochylnia w dół, aby tylko widz mógł coś oglądnąć. Tutaj przypomniały mi się wybory 2007, a raczej studio wyborcze. Okazało, że wyniki zostały przesunięte, musieli coś mówić, coś puszczać - ale przez godziny było albo to samo albo nic. I to jest porównywalne z tym co się dzieje z PB. Tyle, że stacja wybrała - zamiast zakończyć na sezonie 2, który był już o poziom niżej od pierwszego i w chwale odejść (oraz ewentualnie PRZYGOTOWAĆ 3 serie) albo robić szajs i sprzedawać to pod tytułem PB3. Ostra krytyka, ale ślepy kto tego nie widzi. Wątpię żeby nowe odcinki trzymały w napięciu, wysuwały niekonwencjonalne sposoby myślenia czy rozwiązywania problemów. No cóż, obym się mylił...
Ten serial potrzebuje bezapelacyjnie jakichś nowych elementów. Jest rzeczywiście w 3 sezonie kilka ciekawych, zaskakujących zwrotów akcji, ale wynikają raczej z przypadku niż z jakiejś zamierzonej koncepcji scenażystów. No włąśnie - może by tu się przydał scenarzysta ze świeżym spojrzeniem?
Ten serial potrzebuje bezapelacyjnie jakichś nowych elementów. Jest rzeczywiście w 3 sezonie kilka ciekawych, zaskakujących zwrotów akcji, ale wynikają raczej z przypadku niż z jakiejś zamierzonej koncepcji scenażystów. No włąśnie - może by tu się przydał scenarzysta ze świeżym spojrzeniem?
Takie sensacyjno-przygodowe seriale mają już odgórnie zapisany żywot. Trzy sezony( i to po ponad 22 odcinki każdy !!) to maksymalnie jakie mogą dożyć, (i tak o jeden za dużo moim zdaniem) tym bardziej w takich sytuacjach gdzie odcinki są ściśle powiązane ze sobą. Tylko seriale komediowe dożywają kilku sezonów, reszta nie ma szans (mówię to o tych serialach, gdzie są wątki przyczynowo-skutkowe i ciągną się przez cały sezon). W sumie to nie znam innego serialu, z tych gatunków sensacyjnych itp., który by tak długo pociągnął. No może wyjątek jest LOST ale tam dzieją się "czarodziejskie" rzeczy (ala sci-fi ) , które pozwalają na przeciąganie i dodawanie wątków ile tylko możną i kiedy tylko można. Dobrze zrobiony serial tego typu to np Kill Point, 7 odcinkowy, prosty, szybka akcja, rozwiązanie, trzyma w napięciu i tyle. Pozdrowienia
Takie sensacyjno-przygodowe seriale mają już odgórnie zapisany żywot. Trzy sezony( i to po ponad 22 odcinki każdy !!) to maksymalnie jakie mogą dożyć, (i tak o jeden za dużo moim zdaniem) tym bardziej w takich sytuacjach gdzie odcinki są ściśle powiązane ze sobą. Tylko seriale komediowe dożywają kilku sezonów, reszta nie ma szans (mówię to o tych serialach, gdzie są wątki przyczynowo-skutkowe i ciągną się przez cały sezon). W sumie to nie znam innego serialu, z tych gatunków sensacyjnych itp., który by tak długo pociągnął. No może wyjątek jest LOST ale tam dzieją się "czarodziejskie" rzeczy (ala sci-fi :wink: ) , które pozwalają na przeciąganie i dodawanie wątków ile tylko możną i kiedy tylko można. Dobrze zrobiony serial tego typu to np Kill Point, 7 odcinkowy, prosty, szybka akcja, rozwiązanie, trzyma w napięciu i tyle. Pozdrowienia