Ten ośmioodcinkowy miniserial od początku wzbudzał spore kontrowersje. Podobno scenariusz zawiera sporo naciąganych lub przeinaczonych faktów. Obawiano się również, że za dużo będzie tam o skandalach, erotycznych wybrykach i innych kompromitujących sprawach. Tak przynajmniej twierdzi rodzina Kennedy, a że klan to potężny i mający ogromne wpływy, szefostwo stacji History Channel zadecydowała odwołać ten serial, ze swojej ramówki.
Co więcej również telewizje kablowe, Starz, FX i Showtime jednoznacznie odmówiły emisji.
Jest jednak nadzieja, jak zwykle w takich wypadkach ratunkiem może się stać telewizja kanadyjska, która nie musi ugiąć się pod presją Kennedych. Jeśli dojdzie do emisji, w tamtejszej telewizji, serial na pewno wycieknie do sieci.
Trzymam kciuk!.
A obsada bardzo zacna:
Katie Holmes
Greg Kinnear
Barry Pepper
Tom Wilkinson
Rachel Wilson
Ten ośmioodcinkowy miniserial od początku wzbudzał spore kontrowersje. Podobno scenariusz zawiera sporo naciąganych lub przeinaczonych faktów. Obawiano się również, że za dużo będzie tam o skandalach, erotycznych wybrykach i innych kompromitujących sprawach. Tak przynajmniej twierdzi rodzina Kennedy, a że klan to potężny i mający ogromne wpływy, szefostwo stacji History Channel zadecydowała odwołać ten serial, ze swojej ramówki.
Co więcej również telewizje kablowe, Starz, FX i Showtime jednoznacznie odmówiły emisji.
Jest jednak nadzieja, jak zwykle w takich wypadkach ratunkiem może się stać telewizja kanadyjska, która nie musi ugiąć się pod presją Kennedych. Jeśli dojdzie do emisji, w tamtejszej telewizji, serial na pewno wycieknie do sieci.
Trzymam kciuk!.
A obsada bardzo zacna:
Katie Holmes Greg Kinnear Barry Pepper Tom Wilkinson Rachel Wilson
Napisałem dość wyraźnie, że serial szuka domu. Grego dodał dzisiaj info że znalazł i będzie emitowany koło kwietnia. O napisy możesz być spokojny - parę grup ostrzy sobie na to zęby
Napisałem dość wyraźnie, że serial szuka domu. Grego dodał dzisiaj info że znalazł i będzie emitowany koło kwietnia. O napisy możesz być spokojny - parę grup ostrzy sobie na to zęby :D
Jak na razie to niezbyt przypadł mi do gustu.
W dwóch pierwszych odcinkach nie ma ani żadnych sensacji, ani intryg ani opisów żadnych "wybryków" - ot taka "Moda na sukces" u Kennedych...
Najwidoczniej cała ta wrzawa to zwykły chwyt reklamowy.
Nie mówię, że serial jest zły - ale niestety jest trochę nudnawy co zniechęca mnie do oglądnięcia trzeciego epizodu...
Jak na razie to niezbyt przypadł mi do gustu. W dwóch pierwszych odcinkach nie ma ani żadnych sensacji, ani intryg ani opisów żadnych "wybryków" - ot taka "Moda na sukces" u Kennedych... Najwidoczniej cała ta wrzawa to zwykły chwyt reklamowy.
Nie mówię, że serial jest zły - ale niestety jest trochę nudnawy co zniechęca mnie do oglądnięcia trzeciego epizodu...