Błyskotliwy serial pełen brawurowych pościgów, efektownych skoków z mostów czy strzelaniny. Dla mnie to klon In Plain Sight. Znowu mamy pewną siebie blondynę, która jako U.S. Marshal dzielnie poskramia groźnych bandziorów. Niestety serial zamiast bliżej przedstawiać motywy jakimi kierują się sprawcy przestępstw pokazuje jedynie szybkie gonitwy i strzelanki pistoletowe zakończone - a jakże - ujęciem sprawcy. Nuda.
Mnie się nie spodobał.
Błyskotliwy serial pełen brawurowych pościgów, efektownych skoków z mostów czy strzelaniny. Dla mnie to klon [url=http://xvidasd.com/phpbb2/podstronapl.php?zmienna=inplainsight][b]In Plain Sight[/b][/url]. Znowu mamy pewną siebie blondynę, która jako U.S. Marshal dzielnie poskramia groźnych bandziorów. Niestety serial zamiast bliżej przedstawiać motywy jakimi kierują się sprawcy przestępstw pokazuje jedynie szybkie gonitwy i strzelanki pistoletowe zakończone - a jakże - ujęciem sprawcy. Nuda. Mnie się nie spodobał.
Ta aktorka grająca główną rolę nie ma szczęścia do seriali, rok temu skasowali z nią Past Life. A sam serial, widziałem 2 odcinki i nic specjalnego, podganiałem(tak samo miałem z Hawai 5-0)-niby jest akcja a nie wiem nie mogłem się przekonać
Ta aktorka grająca główną rolę nie ma szczęścia do seriali, rok temu skasowali z nią Past Life. A sam serial, widziałem 2 odcinki i nic specjalnego, podganiałem(tak samo miałem z Hawai 5-0)-niby jest akcja a nie wiem nie mogłem się przekonać :scratch:
A mnie się spodobał Nie jest najwyższych lotów, ale niektóre odcinki całkiem, całkiem. To już w tym sezonie kilka innych seriali mnie bardziej rozczarowało. Ot takie serial akcji o gonieniu za zbiegami + kilka problemów osobistych każdej z postaci. Do popcornu gdy brak innych seriali, jak najbardziej
A mnie się spodobał :D Nie jest najwyższych lotów, ale niektóre odcinki całkiem, całkiem. To już w tym sezonie kilka innych seriali mnie bardziej rozczarowało. Ot takie serial akcji o gonieniu za zbiegami + kilka problemów osobistych każdej z postaci. Do popcornu gdy brak innych seriali, jak najbardziej :)