Kurczę, a jednak 13 :? Szkoda że nie wybrał dwulicowej zdziry, sądze że więcej by wniosła do serialu, no ale może jeszcze się pojawi
Odcinek niczego sobie, przypadek aż niewiarygodny. Odnośnie mówienia prawdy i tylko prawdy również. Przypadek 'lżejszej' pacjentki - super
Podsumowując, już nie mogę się doczekac następnego odcinka
Kurczę, a jednak 13 :? Szkoda że nie wybrał dwulicowej zdziry, sądze że więcej by wniosła do serialu, no ale może jeszcze się pojawi :) Odcinek niczego sobie, przypadek aż niewiarygodny. Odnośnie mówienia prawdy i tylko prawdy również. Przypadek 'lżejszej' pacjentki - super ;) Podsumowując, już nie mogę się doczekac następnego odcinka :D
jesli chodzi o odcinek 4x11 to oprócz tego co napisał @kendzi i z czym się zupełnie zgadzam, to zgasiły mnie dwie sceny, pierwsza z Cameron i "Zespołem" chyba w 10 minucie , no i oczywiście ostatnia scena :lol: :lol: :lol: , nie bede spoilował, żeby nie popsuć niespodzianki - to trzeba zobaczyć
jesli chodzi o odcinek 4x11 to oprócz tego co napisał @kendzi i z czym się zupełnie zgadzam, to zgasiły mnie dwie sceny, pierwsza z Cameron i "Zespołem" chyba w 10 minucie :D , no i oczywiście ostatnia scena :lol: :lol: :lol: , nie bede spoilował, żeby nie popsuć niespodzianki :wink: - to trzeba zobaczyć :D
Cóz dowiemy sie tego nie długo, bo już dziś ostatni odcinek emitują.
CO?!?!!?!?!? serio ostatni epek już???!!? Ja sądziłem że nakręcili 16 czy 17... jeśli to prawda że za tydzień już Housa nie będzie to nic tylko powystrzelać tych cholernych scenarzystów.
[quote]Cóz dowiemy sie tego nie długo, bo już dziś ostatni odcinek emitują.[/quote]
CO?!?!!?!?!? serio ostatni epek już???!!? Ja sądziłem że nakręcili 16 czy 17... jeśli to prawda że za tydzień już Housa nie będzie to nic tylko powystrzelać tych cholernych scenarzystów.
Strajk się zakonczył i oto co napisali na filmwebie
"Dr House" - oczekuje się od 4 do 6 nowych epizodów, które mogą zostać wyemitowane na przełomie kwietnia i maja.
jeśli to prawda to może wybacze scenarzystom ten ich cholerny strajk :P. tylko mam nadzieje że dokręcone odcinki nie będą w niczym ustępować poprzednim :wink:
No to kicha. Sezon 4 zakończy się po emisji 16-18 odcinków, a na nowe trzeba będzie czekać do września. Szkoda, całkiem przyjemnie się ten serial ogląda.
No to kicha. Sezon 4 zakończy się po emisji 16-18 odcinków, a na nowe trzeba będzie czekać do września. Szkoda, całkiem przyjemnie się ten serial ogląda.
ja wczoraj obejrzałem odcinek 4x12 i wydaje mi się średni, jakoś tak mniej humoru, a ik ta cała sytuacja z żydo-amiszami (czy kto to był, wyglądali jak jacyś amisze) jakas taka nudna, nijaka.
Ale tekst Housa "Robisz to na dwa sposoby" mnie rozwalił totalnie.
ja wczoraj obejrzałem odcinek 4x12 i wydaje mi się średni, jakoś tak mniej humoru, a ik ta cała sytuacja z żydo-amiszami (czy kto to był, wyglądali jak jacyś amisze) jakas taka nudna, nijaka.
Ale tekst Housa "Robisz to na dwa sposoby" mnie rozwalił totalnie.
Ech, cudo. Mam świadomość, że jestem kompletnie bezkrytyczny wobec serialu, ale nic a nic nie różnił się w mojej ocenie odcinek 12 od pozostałych. Historia chasydów (nie amiszów ) bardzo ciekawa, przy okazji dająca Hausowi okazję do ciekawych parad w stronę religii No i rozmowa Hausa z Wilsonem, na temat tego, z kim ten ostatni sypia Perełka.
No to czekamy na kolejne odcinki Doktora Jehowy, jak sam ładnie się w odcinku określił Co prawda nie mam zielonego pojęcia, co w czasie tego czekania da mi choć zbliżone doznania (może poza "Breaking Bad"), no ale mówi się trudno. Mazel tov
Ech, cudo. Mam świadomość, że jestem kompletnie bezkrytyczny wobec serialu, ale nic a nic nie różnił się w mojej ocenie odcinek 12 od pozostałych. Historia chasydów (nie amiszów :) ) bardzo ciekawa, przy okazji dająca Hausowi okazję do ciekawych parad w stronę religii :) No i rozmowa Hausa z Wilsonem, na temat tego, z kim ten ostatni sypia :D Perełka.
No to czekamy na kolejne odcinki Doktora Jehowy, jak sam ładnie się w odcinku określił :) Co prawda nie mam zielonego pojęcia, co w czasie tego czekania da mi choć zbliżone doznania (może poza "Breaking Bad"), no ale mówi się trudno. Mazel tov :)
jaki nastepny sezon ja czekam na pozostałe 4-6 odcinków z 4 sezonu najpierw . Właśnie mam pytanie @an25driu będziesz wystawiał tą paczke odcinków 1-12 teraz? czy wsztrzymasz się na te pozostałe epki dopiero wtedy całość wystawisz?
jaki nastepny sezon :tongue: ja czekam na pozostałe 4-6 odcinków z 4 sezonu najpierw :D. Właśnie mam pytanie @an25driu będziesz wystawiał tą paczke odcinków 1-12 teraz? czy wsztrzymasz się na te pozostałe epki dopiero wtedy całość wystawisz?
Hm, myślałem, że to już koniec 4 sezonu w związku ze strajkiem. Przynajmniej takie info jest tutaj http://www.episodeworld.com/show/House. Na inne strony anglojęzyczne nie wchodzę bo nie znam języka ale skoro piszesz, że ma wyjść jeszcze 4-6 odcinków to się wstrzymam z wystawieniem całości. Napisz, o ile już wiadomo, kiedy należy się spodziewać dalszych odcinków.
Hm, myślałem, że to już koniec 4 sezonu w związku ze strajkiem. Przynajmniej takie info jest tutaj http://www.episodeworld.com/show/House. Na inne strony anglojęzyczne nie wchodzę bo nie znam języka ale skoro piszesz, że ma wyjść jeszcze 4-6 odcinków to się wstrzymam z wystawieniem całości. Napisz, o ile już wiadomo, kiedy należy się spodziewać dalszych odcinków.
tu masz całego newsa z o serialach które w tym sezonie mogą zostać kontynuowane http://www.filmweb.pl/Uaktualnienie++kiedy+powr%C3%B3c%C4%85+Twoje+ulubione+seriale+,News,id=40881
a nowe odcinki House'a mają być wyemitowane na przełomie kwietnia i maja :wink: