House

Seriale prawdziwsze niż życie.
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: nova.nike »

Mogą wystąpić SPOJLERY

Kurczę, a jednak 13 :? Szkoda że nie wybrał dwulicowej zdziry, sądze że więcej by wniosła do serialu, no ale może jeszcze się pojawi :)
Odcinek niczego sobie, przypadek aż niewiarygodny. Odnośnie mówienia prawdy i tylko prawdy również. Przypadek 'lżejszej' pacjentki - super ;)
Podsumowując, już nie mogę się doczekac następnego odcinka :D
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

House M.D. [4x11] Obrazek
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

jesli chodzi o odcinek 4x11 to oprócz tego co napisał @kendzi i z czym się zupełnie zgadzam, to zgasiły mnie dwie sceny, pierwsza z Cameron i "Zespołem" chyba w 10 minucie :D , no i oczywiście ostatnia scena :lol: :lol: :lol: , nie bede spoilował, żeby nie popsuć niespodzianki :wink: - to trzeba zobaczyć :D
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

Tak... ostatnia scena jest niezła, juz nie moge doczekać sie kolejnego odcinka, pewnie w którym House jakoś inteligentnie ją wykorzysta.

EDIT:
Cóz dowiemy sie tego nie długo, bo już dziś ostatni odcinek emitują. :(
We are against piracy, please don't attack ships.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Cóz dowiemy sie tego nie długo, bo już dziś ostatni odcinek emitują.
CO?!?!!?!?!? serio ostatni epek już???!!? Ja sądziłem że nakręcili 16 czy 17... jeśli to prawda że za tydzień już Housa nie będzie to nic tylko powystrzelać tych cholernych scenarzystów.
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Ogladam właśńei odcinek 12 ( i tak na razie jest to ostatni odcinek) i musze sie z wami podzielic tym tekstem
Oh my God you sleeping with me
Rozwalił mnie na całego :) :smile: :grin: :-P
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

juz wczesniej chodziły sluchy ze to koniec 4 serii zaczynam miec tego strajku po dziurki w nosie :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Aye
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Aye »

Eh, pierwszy raz naprawdę zdenerwował mnie ten strajk, 12 odcinków House'a na jeden sezon to zdecydowanie zbyt mało :(
Obrazek
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Strajk się zakonczył i oto co napisali na filmwebie

"Dr House" - oczekuje się od 4 do 6 nowych epizodów, które mogą zostać wyemitowane na przełomie kwietnia i maja.

jeśli to prawda to może wybacze scenarzystom ten ich cholerny strajk :P. tylko mam nadzieje że dokręcone odcinki nie będą w niczym ustępować poprzednim :wink:
Coach_25
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Coach_25 »

No to kicha. Sezon 4 zakończy się po emisji 16-18 odcinków, a na nowe trzeba będzie czekać do września. Szkoda, całkiem przyjemnie się ten serial ogląda.
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Lepiej mieć te kilka dodatkowych odcinków w kwietniu/maju niż czekać z niczym na kolejny sezon.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

ja wczoraj obejrzałem odcinek 4x12 i wydaje mi się średni, jakoś tak mniej humoru, a ik ta cała sytuacja z żydo-amiszami (czy kto to był, wyglądali jak jacyś amisze) jakas taka nudna, nijaka.

Ale tekst Housa "Robisz to na dwa sposoby" mnie rozwalił totalnie.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Ech, cudo. Mam świadomość, że jestem kompletnie bezkrytyczny wobec serialu, ale nic a nic nie różnił się w mojej ocenie odcinek 12 od pozostałych. Historia chasydów (nie amiszów :) ) bardzo ciekawa, przy okazji dająca Hausowi okazję do ciekawych parad w stronę religii :) No i rozmowa Hausa z Wilsonem, na temat tego, z kim ten ostatni sypia :D Perełka.

No to czekamy na kolejne odcinki Doktora Jehowy, jak sam ładnie się w odcinku określił :) Co prawda nie mam zielonego pojęcia, co w czasie tego czekania da mi choć zbliżone doznania (może poza "Breaking Bad"), no ale mówi się trudno. Mazel tov :)
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

House M.D. [4x12] Obrazek

No to czekamy na następny sezon. Mam nadzieję, że nie będzie już żadnych strajków :wink:
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

No to czekamy na następny sezon.
jaki nastepny sezon :tongue: ja czekam na pozostałe 4-6 odcinków z 4 sezonu najpierw :D. Właśnie mam pytanie @an25driu będziesz wystawiał tą paczke odcinków 1-12 teraz? czy wsztrzymasz się na te pozostałe epki dopiero wtedy całość wystawisz?
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Hm, myślałem, że to już koniec 4 sezonu w związku ze strajkiem. Przynajmniej takie info jest tutaj http://www.episodeworld.com/show/House. Na inne strony anglojęzyczne nie wchodzę bo nie znam języka ale skoro piszesz, że ma wyjść jeszcze 4-6 odcinków to się wstrzymam z wystawieniem całości. Napisz, o ile już wiadomo, kiedy należy się spodziewać dalszych odcinków.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

tu masz całego newsa z o serialach które w tym sezonie mogą zostać kontynuowane
http://www.filmweb.pl/Uaktualnienie++ki ... s,id=40881

a nowe odcinki House'a mają być wyemitowane na przełomie kwietnia i maja :wink:
yellow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: yellow »

"CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas" - oczekuje się od 5 do 8 epizodów, które mogą zostać wyemitowane w okresie od marca do maja.

"Zabójcze umysły" - oczekuje się od 4 do 9 epizodów, które mogą zostać wyemitowane w okresie od marca do maja.
:cheers:
mareczek82
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mareczek82 »

ja proponuje wydac na razie jako S4 part 1 a pozostałe jako part 2 lub coś w tym stylu.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Lepiej poczekać do końca - dłużej sie w sieci wtedy utrzyma.
Obrazek When Dreams Come True...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ