Rafalito pisze:O ile się nie mylę to w tym serialu grał Joe z Przyjaciół
Hmmm, szukałem właśnie aktorów grających w tym serialu, ale nigdzie nie znalazłem Joeya. Musiało pomylić Ci się z innym serialem lub filmem.
Rafalito pisze:Może po RM wezmę się za polskie napisy
Ciekawe ile lat zajęłoby tłumaczenie. :lol: Kilkanaście tysięcy odcinków to jakieś 10 lat tłumaczenia...Miałbyś hobby na długą część życia...
A tak w ogóle to naprawdę jest ta 900 GB paczka?? Bo wszyscy o niej mówią, a linka nikt nie zapodał. Największa jaką ja widziałem to jakieś 90 GB :roll: .
[quote="Rafalito"]O ile się nie mylę to w tym serialu grał Joe z Przyjaciół [/quote] Hmmm, szukałem właśnie aktorów grających w tym serialu, ale nigdzie nie znalazłem Joeya. Musiało pomylić Ci się z innym serialem lub filmem.
[quote="Rafalito"]Może po RM wezmę się za polskie napisy [/quote] Ciekawe ile lat zajęłoby tłumaczenie. :lol: Kilkanaście tysięcy odcinków to jakieś 10 lat tłumaczenia...Miałbyś hobby na długą część życia...
A tak w ogóle to naprawdę jest ta 900 GB paczka?? Bo wszyscy o niej mówią, a linka nikt nie zapodał. Największa jaką ja widziałem to jakieś 90 GB :roll: .
a czy ja gdziekolwiek napisalem ze taka paczka istnieje :roll:
czytajcie ze zrozumieniem
ja TEORETYCZNIE policzylem ile wszystkie odcinki moga zajmowac
jednak jak widac niektorzy maja problemy z rozumieniem slowa pisanego...
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
a czy ja gdziekolwiek napisalem ze taka paczka istnieje :roll: czytajcie ze zrozumieniem ja TEORETYCZNIE policzylem ile wszystkie odcinki moga zajmowac jednak jak widac niektorzy maja problemy z rozumieniem slowa pisanego...
[quote="UFO"][quote="Rafalito"]O ile się nie mylę to w tym serialu grał Joey z Przyjaciół [/quote] Hmmm, szukałem właśnie aktorów grających w tym serialu, ale nigdzie nie znalazłem Joeya. Musiało pomylić Ci się z innym serialem lub filmem.[/quote] Oj chyba nie załapałeś dowcipu ;) Obejrzyj Przyjaciół :D
Fajne żarty się was trzymają, jak ktoś by wstawił ten pozbawiony sensownej treści tasiemiec to by naprawdę załsyżył na DUŻE oklaski... z litości. Cos co posiada w treści fabularnej postać która sypia(i jest w związku małżeńskim) z trzema członkami jednej rodziny(dwóch braci i ojciec) nie załsuguje nawet na tak długi post.
Fajne żarty się was trzymają, jak ktoś by wstawił ten pozbawiony sensownej treści tasiemiec to by naprawdę załsyżył na DUŻE oklaski... z litości. Cos co posiada w treści fabularnej postać która sypia(i jest w związku małżeńskim) z trzema członkami jednej rodziny(dwóch braci i ojciec) nie załsuguje nawet na tak długi post.
Inaczej, oni lubią tak przedstawiać rzeczywistość w swoich serialach. A jaki jest obraz, to trzeba by sie samemu przekonać Bo nam, tak z dystansu trudno o tym mówić. Zwłaszcza, że po latach tych wszystkich telenowel mamy trochę skrzywiony obraz tamtejszych ludzi
Inaczej, oni lubią tak przedstawiać rzeczywistość w swoich serialach. A jaki jest obraz, to trzeba by sie samemu przekonać :P Bo nam, tak z dystansu trudno o tym mówić. Zwłaszcza, że po latach tych wszystkich telenowel mamy trochę skrzywiony obraz tamtejszych ludzi :P