Ja pamietam ze ogladnalem pare odcinkow 1 sezonu i wydawal mi sie dziecinny (czytaj: seriale ktore np. lecialy na polsacie jakies 10-15 lat temu)
Ale widze ze zebralo swoja grupke fanow, moze ponownie dam "go" temu serialowi
Ja pamietam ze ogladnalem pare odcinkow 1 sezonu i wydawal mi sie dziecinny (czytaj: seriale ktore np. lecialy na polsacie jakies 10-15 lat temu) :-p Ale widze ze zebralo swoja grupke fanow, moze ponownie dam "go" temu serialowi
Jestem po 2 sezonach i muszę powiedzieć, że podoba mi się.Może efekty nie są zbyt dobrze dopracowane ale fabuła i intrygi są mistrzowskie.Ponadto fajnie posłuchać innego angielskiego bo o ile się nie mylę to jest mój pierwszy serial made in UK.Przede mną sezon nr 3 a potem na bieżąco 4.
Jestem po 2 sezonach i muszę powiedzieć, że podoba mi się.Może efekty nie są zbyt dobrze dopracowane ale fabuła i intrygi są mistrzowskie.Ponadto fajnie posłuchać innego angielskiego bo o ile się nie mylę to jest mój pierwszy serial made in UK.Przede mną sezon nr 3 a potem na bieżąco 4.
Dla miłośników angielskich made by BBC seriali bardzo dobra wiadomość Primeval powrócił z 5 sezonem 1 odcinek o ile się nie mylę był wczoraj.mam nadzieję, że serial będzie wystawiany.
Dla miłośników angielskich made by BBC seriali bardzo dobra wiadomość Primeval powrócił z 5 sezonem 1 odcinek o ile się nie mylę był wczoraj.mam nadzieję, że serial będzie wystawiany.
Wiem że z opóźnieniem, ale nie pomyślałem żeby napisać. Są już napisy do całości, nie wiadomo czy będzie 6 sezon, 5 kończy się - wiadomo - cliffhangerem, ale niespecjalnie ciężkim - jakby to tak zamknęli. nie płakałbym. A jak 4 i 5 sezon? Na stałym poziomie Primevala - głupota goni głupotę, kolejne roszady w obsadzie, ale i tak się ogląda przyjemnie - bo DINOZARŁY!
Wiem że z opóźnieniem, ale nie pomyślałem żeby napisać. Są już napisy do całości, nie wiadomo czy będzie 6 sezon, 5 kończy się - wiadomo - cliffhangerem, ale niespecjalnie ciężkim - jakby to tak zamknęli. nie płakałbym. A jak 4 i 5 sezon? Na stałym poziomie Primevala - głupota goni głupotę, kolejne roszady w obsadzie, ale i tak się ogląda przyjemnie - bo DINOZARŁY! :D