Drodzy koledzy nie można się z Wami nie zgodzić. Obowiązki życia codziennego pochłaniają na tyle, że niestety brak sił na telewizyjną rozrywkę - aż czasami szkoda że doba ma tylko 24 godziny, a gdzie jeszcze czas dla rodziny, nie wspominając już o śnie - oj bardzo potrzebny nam do życia...
W miarę możliwości jednak co jakiś czas człowiek obejrzy prawdziwe perełki, które są tutaj rekomendowane...
Błogie lata młodzieńcze nie wrócą - jednak wspomnienia pozostaną w pamięci....
Drodzy koledzy nie można się z Wami nie zgodzić. Obowiązki życia codziennego pochłaniają na tyle, że niestety brak sił na telewizyjną rozrywkę - aż czasami szkoda że doba ma tylko 24 godziny, a gdzie jeszcze czas dla rodziny, nie wspominając już o śnie - oj bardzo potrzebny nam do życia... ;)
W miarę możliwości jednak co jakiś czas człowiek obejrzy prawdziwe perełki, które są tutaj rekomendowane...
Błogie lata młodzieńcze nie wrócą - jednak wspomnienia pozostaną w pamięci.... ;)
Wiosna, słoneczko no i Outcasts skasowali ... komu by się chciało przed monitorem siedzieć?
W weekend poprzerzucam tematy z mini. A dokumenty połączę z działem Anime jeśli nie macie nic na przeciwko.
Wiosna, słoneczko no i Outcasts skasowali :smt013 ... komu by się chciało przed monitorem siedzieć? ;) W weekend poprzerzucam tematy z mini. A dokumenty połączę z działem Anime jeśli nie macie nic na przeciwko.
Miałem się tu nie wypowiadać. W skrócie: forma forum jest dla mnie w praktyce nieakceptowalna. Wyrosłem na typowych grupach dyskusyjnych. Nawet kiedyś się chyba udzieliłem nt. różnic na pl.polszczyzna. Jestem serio pod wrażeniem profesjonalności tutejszej witryny.
Miałem się tu nie wypowiadać. W skrócie: forma forum jest dla mnie w praktyce nieakceptowalna. Wyrosłem na typowych grupach dyskusyjnych. Nawet kiedyś się chyba udzieliłem nt. różnic na pl.polszczyzna. Jestem serio pod wrażeniem profesjonalności tutejszej witryny.
xvidasd pisze:Pytanie o dział: Mini seriale, Produkcje TV + Dokumentalne
Czy jest sens jego istnienia?
Wiem, że trochę po czasie się odzywam, ale chyba nie zaszkodzi. Ja uważam, że ten dział jak najbardziej sens. Jak potrzebuję czegoś krótkiego, do obejrzenia w jeden dzień czy weekend to udaję się do tamtego działu ; )
[quote="xvidasd"]Pytanie o dział: [b]Mini seriale, Produkcje TV + Dokumentalne[/b] Czy jest sens jego istnienia? [/quote]
Wiem, że trochę po czasie się odzywam, ale chyba nie zaszkodzi. Ja uważam, że ten dział jak najbardziej sens. Jak potrzebuję czegoś krótkiego, do obejrzenia w jeden dzień czy weekend to udaję się do tamtego działu ; )
na stronce z wykazem seriali nie dzialaja mi przelaczniki kategorii seriali (sci-fi, fantasy, akcja itp...)
Problem wystepuje zarowno w Operze jak i IE
na stronce z wykazem seriali nie dzialaja mi przelaczniki kategorii seriali (sci-fi, fantasy, akcja itp...) Problem wystepuje zarowno w Operze jak i IE
Raczej członkinię Kolejna kobieta w składzie, fajnie i ja od razu dziękuję za zabranie się za The Closer
Coś od tych Greysów się nie możesz uwolnić xvidasd :pirat:
Raczej członkinię :-p Kolejna kobieta w składzie, fajnie i ja od razu dziękuję za zabranie się za The Closer :D Coś od tych Greysów się nie możesz uwolnić [b]xvidasd[/b] :pirat:
Proste pytanko - czy podział na kategorie w spisie seriali, (który kiedyś działał a obecnie nie) jest Wam potrzebny?
Czy naprawić ten skrypt czy też zająć się czymś innym ?
Proste pytanko - czy podział na kategorie w spisie seriali, (który kiedyś działał a obecnie nie) jest Wam potrzebny? Czy naprawić ten skrypt czy też zająć się czymś innym ?
Bardzo fajnie, dzięki!
Kilka kategorii jeszcze się nie podświetla.
I dobrze by było gdyby zaznaczenie mogło być trochę ciemniejszym kolorem. Byłoby lepiej widoczne.
Bardzo fajnie, dzięki! :-) Kilka kategorii jeszcze się nie podświetla. I dobrze by było gdyby zaznaczenie mogło być trochę ciemniejszym kolorem. Byłoby lepiej widoczne.
Przenosiny na nowy szybszy mocniejszy serwer! Przenosiny będą miały miejsce w dniach 29 czerwca - 3 lipca, w godzinach 22-6 by nie powodować problemów z wyświetlaniem stron.
[size=150][b]Przenosiny na nowy szybszy mocniejszy serwer! Przenosiny będą miały miejsce w dniach 29 czerwca - 3 lipca, w godzinach 22-6 by nie powodować problemów z wyświetlaniem stron.[/b][/size]