produkcja: Wielka Brytania
gatunek: Komedia, Przygodowy, Sci-Fi
Na kilka sekund przed całkowitym zniszczeniem Ziemi (bo ta leży na trasie nowej autostrady) dziennikarz Arthur Dent zostaje "uratowany" przez swojego sąsiada, kosmitę Forda Prefecta, który zbiera materiały do nowego przewodnika dla autostopowiczów...
Chcąc nie chcąc wyruszają w podróż w kierunku, jaki narzuci im statek, którym podróżują na gapę. Po drodze spotkają Zaphoda Beeblebroxa, dwugłowego ex-prezydenta Galaktyki i jego dziewczynę, Trillian.
Galaktyczna tułaczka zaprowadzi ich w końcu do Milliways, restauracji na krańcu Wszechświata.
Dostepność Napisy znalazłem do 5 odcinków, a jest 6, może 6 jest, ale ja go nie mogę znaleść
[quote]produkcja: Wielka Brytania gatunek: Komedia, Przygodowy, Sci-Fi [/quote] [quote]Na kilka sekund przed całkowitym zniszczeniem Ziemi (bo ta leży na trasie nowej autostrady) dziennikarz Arthur Dent zostaje "uratowany" przez swojego sąsiada, kosmitę Forda Prefecta, który zbiera materiały do nowego przewodnika dla autostopowiczów...
Chcąc nie chcąc wyruszają w podróż w kierunku, jaki narzuci im statek, którym podróżują na gapę. Po drodze spotkają Zaphoda Beeblebroxa, dwugłowego ex-prezydenta Galaktyki i jego dziewczynę, Trillian.
Galaktyczna tułaczka zaprowadzi ich w końcu do Milliways, restauracji na krańcu Wszechświata. [/quote]
[b]Dostepność[/b] :ok [b]Napisy znalazłem do 5 odcinków, a jest 6, może 6 jest, ale ja go nie mogę znaleść :) [/b]
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
gracek17 pisze:Niestety nie znalazłem napisów do 6 epa Może wam się poszczęści
Znalazłem ale bardzo kiepskiej jakości (translator jakiś?)..
Serial wygląda naprawdę bardzo ciekawie - zastanawiam jak się ma do filmu z 2005 roku? Czy Fim jest związany z serialem? Nie wiem bo jeszcze nie oglądałem ale oba bazują na cyklu humorystycznych powieści science fiction Douglasa Adamsa więc pewnie tak...
gracek17 pisze:Ewentualnie może by ktoś przetłumaczył ten jeden odcinek
zwłaszcza, że jest stosunkowo krótki...
To jak? Znajdzie się ktoś chętny do pomocy?
[quote="gracek17"]Niestety nie znalazłem napisów do 6 epa Może wam się poszczęści[/quote]Znalazłem ale bardzo kiepskiej jakości (translator jakiś?)..
Serial wygląda naprawdę bardzo ciekawie - zastanawiam jak się ma do filmu z 2005 roku? Czy Fim jest związany z serialem? Nie wiem bo jeszcze nie oglądałem ale oba bazują na cyklu humorystycznych powieści science fiction Douglasa Adamsa więc pewnie tak...
[quote="gracek17"]Ewentualnie może by ktoś przetłumaczył ten jeden odcinek[/quote]zwłaszcza, że jest stosunkowo krótki... To jak? Znajdzie się ktoś chętny do pomocy? :)
[url=http://xvidasd.com/phpbb2/podstrona2pl.php?zmienna=hitchhikersguide][img]http://xvidasd.com/phpbb2/upload_files/hitchhikersguide_p.jpg[/img] [b]Hitch Hiker`s Guide to the Galaxy,The [mini][/b][/url] No to zapraszam na pierwszy odcinek...
Napisy są gotowe, a owoc mojej pracy wysłałem już naszemu adminowi
Swoją drogą, jeśli potrzeba będzie kiedyś jakiegoś pomniejszego tłumaczenia, to najlepiej piszcie do mnie przez PW, bo do działu nowości zaglądam stosunkowo rzadko.
Napisy są gotowe, a owoc mojej pracy wysłałem już naszemu adminowi :]
Swoją drogą, jeśli potrzeba będzie kiedyś jakiegoś pomniejszego tłumaczenia, to najlepiej piszcie do mnie przez PW, bo do działu nowości zaglądam stosunkowo rzadko.
seymour pisze:Swoją drogą, jeśli potrzeba będzie kiedyś jakiegoś pomniejszego tłumaczenia, to najlepiej piszcie do mnie przez PW, bo do działu nowości zaglądam stosunkowo rzadko.
[quote="seymour"]Swoją drogą, jeśli potrzeba będzie kiedyś jakiegoś pomniejszego tłumaczenia, to najlepiej piszcie do mnie przez PW, bo do działu nowości zaglądam stosunkowo rzadko.[/quote] Tylko co rozumiesz przez pomniejsze? :D
Dzięki seymour'owi możemy cieszyć się całym serialem - dzięki za tłumaczenie
Postanowiłem również wrzucić niejako do kompletu film, który powstał trochę później - w 2005 roku:
Dzięki [b]seymour[/b]'owi możemy cieszyć się całym serialem - dzięki za tłumaczenie :ok Postanowiłem również wrzucić niejako do kompletu film, który powstał trochę później - w 2005 roku:
[url=http://xvidasd.com/phpbb2/podstronapl.php?zmienna=hitchhikersguide1][img]http://xvidasd.com/phpbb2/upload_files/hitchhikersguide1_p.jpg[/img] [b]The Hitchhikers Guide to the Galaxy [The Movie][/b][/url]