o fajnie ze jest komplet, tez może jutro obczaje i napisze czy fajne. Jasona Isaaca uwielbiam z roli w Patriocie . a poza tym miał kilka charakterystycznych ról. Fajnie bedzie go zobaczyć w czymś nowym, przez jesiennym Awake gdzie też główną rolę ma grać.
o fajnie ze jest komplet, tez może jutro obczaje i napisze czy fajne. Jasona Isaaca uwielbiam z roli w Patriocie :D. a poza tym miał kilka charakterystycznych ról. Fajnie bedzie go zobaczyć w czymś nowym, przez jesiennym Awake gdzie też główną rolę ma grać.
Właśnie tak przeszukuje internety za jakimś serialowym kryminałem i myślę, ze warto sprawdzić ten mini serial mimo, ze trailer nie zaciekawił mnie zbytnio...
Właśnie tak przeszukuje internety za jakimś serialowym kryminałem i myślę, ze warto sprawdzić ten mini serial mimo, ze trailer nie zaciekawił mnie zbytnio...
Serial dobry ale nie bardzo dobry. Czegoś mu brakuje (a może po kilku świetnych produkcjach UK oczekiwania już wzrosły?). Fajna rola Jasona Isaacsa. Postać taka trochę w stylu amerykańskim (wywalony z policji rozwodnik). Zagadki jakoś specjalnie mnie nie wciągnęły.
Lżejszy kryminał, coś dobrego jeśli się nie chce za bardzo główkować i emocjonować.
Mimo wszystko mam nadzieję że będzie kontynuacja. Jackson Brodie szybko zdobywa sympatie i z chęcią zobaczę jego dalsze losy.
Serial dobry ale nie bardzo dobry. Czegoś mu brakuje (a może po kilku świetnych produkcjach UK oczekiwania już wzrosły?). Fajna rola Jasona Isaacsa. Postać taka trochę w stylu amerykańskim (wywalony z policji rozwodnik). Zagadki jakoś specjalnie mnie nie wciągnęły. Lżejszy kryminał, coś dobrego jeśli się nie chce za bardzo główkować i emocjonować. Mimo wszystko mam nadzieję że będzie kontynuacja. Jackson Brodie szybko zdobywa sympatie i z chęcią zobaczę jego dalsze losy.