Exile to psychologiczny thriller, który opowiada intymną historię marnotrawnego odkupienia. Tom powraca do rodzinnego miasta, aby spotkać się ponownie ojcem, aby odkryć prawdę, co się wydarzyło między nimi przed laty. Ale jego dochodzenie doprowadza go do odkrycia niewyobrażalnego skandalu, który odmieni jego życie na zawsze.
edit sindar 2016 - wygasłe linki i nieaktualny opis
Exile to psychologiczny thriller, który opowiada intymną historię marnotrawnego odkupienia. Tom powraca do rodzinnego miasta, aby spotkać się ponownie ojcem, aby odkryć prawdę, co się wydarzyło między nimi przed laty. Ale jego dochodzenie doprowadza go do odkrycia niewyobrażalnego skandalu, który odmieni jego życie na zawsze.
[i]edit sindar 2016 - wygasłe linki i nieaktualny opis[/i]
W skrócie: To historia faceta, który który odniósł sukces zawodowy, sławę i wyrwał się do wielkiego miasta. Kiedy jednak traci pracę wraca do rodzinnego domu. Tam musi zmierzyć się z Alzheimerem ojca i własnymi duchami z przeszłości. Przy okazji natrafia na ciekawą i intrygującą sprawę, która być może rozwiąże tajemnicę...
Pierwszy odcinek bardzo mi się spodobał - to taki dramat, który ma być thrillerem - czy będzie? nie wiem - muszę oglądnąć dalej. Jak na razie serial jest rozwojowy. Jest w nim jednak coś, co wzbudza niepokój - czy to świetnie dobrana muzyka? A może te milczące sceny? A może nietypowy scenariusz, który bardzo wciąga?
Na pewno jest to serial inny niż wszystkie - warto zobaczyć!
W skrócie: To historia faceta, który który odniósł sukces zawodowy, sławę i wyrwał się do wielkiego miasta. Kiedy jednak traci pracę wraca do rodzinnego domu. Tam musi zmierzyć się z Alzheimerem ojca i własnymi duchami z przeszłości. Przy okazji natrafia na ciekawą i intrygującą sprawę, która być może rozwiąże tajemnicę... Pierwszy odcinek bardzo mi się spodobał - to taki dramat, który ma być thrillerem - czy będzie? nie wiem - muszę oglądnąć dalej. Jak na razie serial jest rozwojowy. Jest w nim jednak coś, co wzbudza niepokój - czy to świetnie dobrana muzyka? A może te milczące sceny? A może nietypowy scenariusz, który bardzo wciąga? Na pewno jest to serial inny niż wszystkie - warto zobaczyć! :ok
Bardzo dobry dramat obyczajowy. Pogrubiłem bo nie każdy lubi tego typu gatunek a Exile jest właśnie jego typowym przedstawicielem. Sam przez chwilę miałem wątpliwości czy wytrwam ale tylko przez chwilę. Serial przedstawia dramatyczne losy pewnej rodziny a im głębiej główna postać "kopie" tym coraz straszniejszych rzeczy się dowiaduje, co ma decydujący wpływ na jego obecne życie...
Pierwszy raz też widziałem, żeby główna postać w jakimś serialu jeździła samochodem polskiej produkcji
Bardzo dobry [b]dramat obyczajowy[/b]. Pogrubiłem bo nie każdy lubi tego typu gatunek a Exile jest właśnie jego typowym przedstawicielem. Sam przez chwilę miałem wątpliwości czy wytrwam ale tylko przez chwilę. Serial przedstawia dramatyczne losy pewnej rodziny a im głębiej główna postać "kopie" tym coraz straszniejszych rzeczy się dowiaduje, co ma decydujący wpływ na jego obecne życie... Pierwszy raz też widziałem, żeby główna postać w jakimś serialu jeździła samochodem polskiej produkcji :D