produkcja: Wielka Brytania gatunek: Thriller
2011
3 Odcinki
Kiedy pracująca dla dużej korporacji brytyjska naukowiec Naomi Shaffer (Emma Fielding) zostaje porwana w RPA, na miejsce zostaje wezwany ekspert-negocjator, były żołnierz, Dominic King (Trevor Eve). Uwolnienie zakładniczki nie idzie zgodnie z planem a w tle porwania pojawia się znacznie mroczniejsza postać - Willard (John Hannah), którego celem nie wydaje się być zwykły okup. Wkrótce King, jego szefowa Angela (Helen Baxendale) i asystentka Carrie (Amara Karan) będą musieli zmierzyć się z Willardem ponownie, na brytyjskiej ziemi, gdy zostaje porwana kolejna osoba.
produkcja: Wielka Brytania gatunek: Thriller 2011 3 Odcinki
Kiedy pracująca dla dużej korporacji brytyjska naukowiec Naomi Shaffer (Emma Fielding) zostaje porwana w RPA, na miejsce zostaje wezwany ekspert-negocjator, były żołnierz, Dominic King (Trevor Eve). Uwolnienie zakładniczki nie idzie zgodnie z planem a w tle porwania pojawia się znacznie mroczniejsza postać - Willard (John Hannah), którego celem nie wydaje się być zwykły okup. Wkrótce King, jego szefowa Angela (Helen Baxendale) i asystentka Carrie (Amara Karan) będą musieli zmierzyć się z Willardem ponownie, na brytyjskiej ziemi, gdy zostaje porwana kolejna osoba.
[url=http://xvidasd.com/phpbb2/podstronapl.php?zmienna=kidnapandransom][img]http://xvidasd.com/phpbb2/upload_files/kidnapandransom_p.jpg[/img] [b]Kidnap and Ransom [mini][/b][/url] Dwa z trzech odcinki już dostępne - zapraszam.
Właśnie sobie zobaczyłem pierwszy odcinek.
I myślę że będzie to dobra sensacja.Ciekawa,szybka i trzymająca w napięciu. Taka żeby zobaczyć w wolnej chwili i się rozerwać..
Akcja jest ciekawa i toczy się dosyć szybko.
Z resztą zaczekam na napisy do 3 odcinka. Żeby się z końcem 2 nie denerwować.
Właśnie sobie zobaczyłem pierwszy odcinek. I myślę że będzie to dobra sensacja.Ciekawa,szybka i trzymająca w napięciu. Taka żeby zobaczyć w wolnej chwili i się rozerwać.. Akcja jest ciekawa i toczy się dosyć szybko. Z resztą zaczekam na napisy do 3 odcinka. Żeby się z końcem 2 nie denerwować. :D
atathoth pisze:Czy to jest podobne do Sleeper Cell?
Niee - przecież tam mieliśmy do czynienia z uśpioną komórką, która na terenie Stanów zjednoczonych kombinowała zamachy. W tym serialu natomiast mamy do czynienia z porywaniem ludzi dla okupu.
Oglądnąłem dotychczas 2/3 i mogę z czystym sumieniem polecić - serial BARDZO mi się spodobał. Mamy tutaj niesamowity splot wydarzeń, który zapewne każdemu widzowi nasuwa myśl - o co tutaj chodzi? Dlaczego sytuacja tak się potoczyła? (pamiętajcie, że jeszcze nie oglądnąłem finału). Jest coś o czym nikt nie wie zapewne prócz porwanej i samych terrorystów - tajemnice, wartka akcja, dramat zakładnika oraz negocjatora, który nie może pogodzić się z porażką ... Całość świetnie opowiedziana "jednym tchem" tak, że widzowi trudno przerwać oglądanie... POLECAM!
[quote="atathoth"]Czy to jest podobne do Sleeper Cell? [/quote] Niee - przecież tam mieliśmy do czynienia z uśpioną komórką, która na terenie Stanów zjednoczonych kombinowała zamachy. W tym serialu natomiast mamy do czynienia z porywaniem ludzi dla okupu.
Oglądnąłem dotychczas 2/3 i mogę z czystym sumieniem polecić - serial BARDZO mi się spodobał. Mamy tutaj niesamowity splot wydarzeń, który zapewne każdemu widzowi nasuwa myśl - o co tutaj chodzi? Dlaczego sytuacja tak się potoczyła? (pamiętajcie, że jeszcze nie oglądnąłem finału). Jest coś o czym nikt nie wie zapewne prócz porwanej i samych terrorystów - tajemnice, wartka akcja, dramat zakładnika oraz negocjatora, który nie może pogodzić się z porażką ... Całość świetnie opowiedziana "jednym tchem" tak, że widzowi trudno przerwać oglądanie... POLECAM! :ok
Aha super to pobieram !
Asd, pytajac czy jest podobne do sleeper cell chodzilo mi o to czy jest podobne pod wzgledem, akcji, rozwijania historii, napiecia itd.
Aha super to pobieram :)! Asd, pytajac czy jest podobne do sleeper cell chodzilo mi o to czy jest podobne pod wzgledem, akcji, rozwijania historii, napiecia itd. ;)
Ciężko go porównać do jakiegokolwiek serialu. Należy jednak do tych, od których trudno się odciągnąć. Całość kończy się ładnym, spójnym "zamknięciem" - scena z "palcami" bezcenna..
Kto jeszcze nie widział niech się nie zastanawia!
Ciężko go porównać do jakiegokolwiek serialu. Należy jednak do tych, od których trudno się odciągnąć. Całość kończy się ładnym, spójnym "zamknięciem" - scena z "palcami" bezcenna.. Kto jeszcze nie widział niech się nie zastanawia!
Właśnie ostatnio przeglądając forum stwierdziłem, ze trzeba to zobaczyć bo jednak to 3epy tylko więc i rozczarowanie nie było by tak duze. Zabieram się za oglądanie :- )
Właśnie ostatnio przeglądając forum stwierdziłem, ze trzeba to zobaczyć bo jednak to 3epy tylko więc i rozczarowanie nie było by tak duze. Zabieram się za oglądanie :- )
W sam raz na takie wakacyjne dni jak parę ostatnich czyli deszczowe ;) Lubię historie z wartą akcją i niespodziewanymi zwrotami. Również mogę polecić :-)
[url=http://xvidasd.com/j/index.php/podstrona?zmienna=kidnapandransom][img]http://xvidasd.com/phpbb2/upload_files/kidnapandramson_s2_p.jpg[/img] [b]Kidnap and Ransom Season2[/b][/url]
Zapraszam na drugi sezon! - pierwszy odcinek już dostępny - mam nadzieję, że drugi sezon będzie równie udany co pierwszy.
Ano właśnie... Tłumacz zabił u mnie chęć oglądania dalej.
Pamiętam, że pierwszy odcinek bardzo i się spodobał. Niestety nim pojawił się drugi zapomniałem o co chodziło w pierwszym i zgubiłem wątek... Musiałem cofnąć się więc do pierwszego. Teraz znowu tyle już minęło, że chyba nawet odpuszczę sobie ten trzeci odcinak bo znowu nie wiem już co tam się działo... - szkoda.
Ano właśnie... :] Tłumacz zabił u mnie chęć oglądania dalej. Pamiętam, że pierwszy odcinek bardzo i się spodobał. Niestety nim pojawił się drugi zapomniałem o co chodziło w pierwszym i zgubiłem wątek... Musiałem cofnąć się więc do pierwszego. Teraz znowu tyle już minęło, że chyba nawet odpuszczę sobie ten trzeci odcinak bo znowu nie wiem już co tam się działo... - szkoda.
Ja też czekam i czekam Żałuję że obejrzałam pierwsze dwa odcinki, następnym razem już wiem, że będę czekać do końca tłumaczenia. A serial jak najbardziej polecam, równie dobry jak pierwszy sezon. Mam nadzieję, że będą kolejne.
Ja też czekam i czekam :( Żałuję że obejrzałam pierwsze dwa odcinki, następnym razem już wiem, że będę czekać do końca tłumaczenia. A serial jak najbardziej polecam, równie dobry jak pierwszy sezon. Mam nadzieję, że będą kolejne.
No to wrzuciłem.
Ale oglądać już nie zamierzam - zbyt dużo czasu minęło i nie za bardzo pamiętam detali tego serialu a z drugiej strony nie chce mi się wracać do tego autobusu... - zepsułem sobie ten serial przez długie wyczekiwanie na napisy - szkoda.
No to wrzuciłem. Ale oglądać już nie zamierzam - zbyt dużo czasu minęło i nie za bardzo pamiętam detali tego serialu a z drugiej strony nie chce mi się wracać do tego autobusu... - zepsułem sobie ten serial przez długie wyczekiwanie na napisy - szkoda.