🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Make It or Break It S1?

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak
youtube Warszawa

Make It or Break It S1?

Post autor: NIke »

Mój kolejny młodzieżowy projekt... (chyba zmienię nick na ABC Family :p )
Jak na razie widziałam napisy do odcinków 1x1-19 (w USA są już skończone 2 sezony).
ABC
IMDB
FilmWeb
EpGuides
TV.com
Opis: Zmagania grupki dziewcząt trenujących w tym samym klubie lekkoatletykę i przygotowujących się do olimpiady.
Promo:

Zaraz zabieram się do podstrony.
Ostatnio zmieniony 28 marca 2012, 11:28 przez NIke, łącznie zmieniany 1 raz.
Hasło/Password: xvidasd.com
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Cudownie! Szkoda tylko, że... nie skorzystam i nie oglądnę :-p

Jak potrzebujesz:
Obrazek

Kod: Zaznacz cały

[img]http://xvidasd.com/phpbb2/upload_files/makeitorbreakit_p.jpg[/img]
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak

Faktycznie - szkoda. A zerknąłeś na Awkward. (dzieło MTV, które jest na zadziwiająco wysokim poziomie jak na tę stację)?
Dzięki za obrazek.
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Nieee no co ty - nie pociągają mnie seriale skierowane do nastoletniego widza - chyba wyrosłem już dawno temu z tego typu produkcji. To trzeba chyba albo lubić albo mieć naście lat :) - ja się już nie łapię :-p
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak

Jest jeszcze trzecia opcja - "odmóżdżanie". Czasem po ciężkim dniu potrzebny jest reset... z drugiej strony: co za dużo to nie zdrowo (patrz: ja po Gossip Girl ;) ).
Obrazek

***PL***

***ENG***
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Przecież to jest właśnie fajne, że każdemu podoba się coś innego. Gdyby nie to, to wszyscy bylibyśmy nudni. Ja się bardzo cieszę, że wystawiasz tego typu seriale bo jest to jakieś wypełnienie "niszy" w (XviD asd).
Gdyby nie TY to pewnie nigdy tego typu seriale nie ukazały by się w tym formacie więc :respect2 :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ