Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
jcrazy
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: jcrazy »

Witam wszystkich,

jcrazy - jestem stosunkowo dość młodą pasjonatką seriali. ;)
Chyba jak na razie jestem najmłodszą studentką ekonomii, która właśnie spędza wakacje swojego życia - aż 4 miesiące. ;D
pozdrawiam
Mała.
Nexcik
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Nexcik »

Witam
Mieszkam w Szczecinku, lat 17. Hoduję ptaszniki i węże. Słucham rocka/metalu, np. Slipknot, Disturbed. Jestem uzależniony od gitary, deskorolki i oczywiście - dziewczyn :D Lubię gotować itp. Pozdrawiam :)
Arelita
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Arelita »

Hej
Mam na imię Magda i lubie ogladac seriale(House, Fringe, Haven, Eureka, Warehouse 13, BSG, Torchwood i inne). Pozdrawiam wszystkich
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Avatari »

Cześć,

Kocham kino, seriali oglądam mniej, ale omijam tych naprawdę ciekawych. Lubię kino fantasy, przygodowe, akcji.

Chętnych zapraszam do pogawędki i pozdrawiam :)
eowyn1982
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: eowyn1982 »

Hej :-)
Mam na imię Daria mieszkam w Szczecinie, obecnie jestem na urlopie wychowawczym, i w czasie wolny lubie oglądać swoje ulubione seriale.

Pozdrawiam :)
kruchy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kruchy »

Cześć,
jestem Krzysiek, mieszkam w okolicy Leszna. Moje ulubione seriale to CSI Las Vegas, CSI Miami, Dwóch i Pół. Jak mam trochę czasu, lubię sobie je pooglądać. Pozdrawiam wszystkich.
wieniek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wieniek »

Witam wszystkich. Mam na imię Wiesiek. Szukałem forum o serialach, rejestracja była otwarta... więc jestem. Oglądam sporo filmów, w tym seriali i jestem fanem muzyki metalowej.
Escapar
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Escapar »

Dobry wieczór wszystkim Serialowiczom :)
Mam na imię Przemek - Ślązak z pochodzenia i przekonania. Lubię literaturę faktu i powieści historyczne a czasem dla odmiany czytam biografie. Kiedyś byłem fanem seriali kryminalnych, ale teraz skłaniam się bardziej ku serialom historycznym. Pozdrawiam wszystkich :)
Piotr_KP
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: Piotr_KP »

Piotr_KP pisze:Witam wszystkich serdecznie.

Jestem Piotr i zakorzeniony jestem w Legnica na dolnym śląsku.
Zawitałem na to forum by dowiedzieć się więcej o konwersji avi do xvid asd.
Ponadto jestem fanem seriali i ich gromadzenie w tym formacie (asd ) jest po prostu The Best!
Pozdrawiam! :ok
Witam!
Jak widać przedstawiłem się Wam postem z dnia 09.05.2011r. i jak do tej pory nie uzyskałem możliwości pełnego korzystania z zasobów tego forum! Jakie jeszcze muszę spełnić warunki, żeby to w pełni działało?
manx
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: manx »

Witam wszystkich serdecznie, szukałem jakiejś strony z serialami i tak tu trafiłem,
nazywają mnie manx, bardzo lubię oglądać filmy i seriale, no i lubię piwo.
robaceq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: robaceq »

Cześć :)
Nazywam się Asia i jestem ze Świnoujścia.
Uwielbiam czytać książki, słuchać muzyki. Oglądam strasznie dużo filmów oraz seriali.

Pozdrowienia dla wszystkich serialomaniaków ;)
Donar
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Donar »

Cześć
Mam na imie Daniel lat 27 z Czyżewa, obecnie mieszkam i pracuje w Amsterdamie ;] Uzalezniony od filmow, seriali i WoW'a
Pozdrawiam
pepton
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: pepton »

Witam,
Mam na imię Mariusz i lubię oglądać seriale.
pozdrawiam
Donar
Wskaż do odpowiedzi

dostęp

Post autor: Donar »

xvidasd
czesc
przedstawilem sie 22.08.2011 i ciagle nie uzyskalem dostepu. sa jeszcze jakies warunki do spelnienia o ktorych nie wiem, zeby takowy otrzymac?
Pozdrawiam Daniel
gesior79
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gesior79 »

Witam,
gesior79 - i niech te dwie cyfry będą wyjaśnieniem pokolenia:)
Fan sportu (kosz, piła, lekko) filmu, muzyki filmowej i chilloutu. Historia, dobra strategia, technika - wchodzę.
Od pewnego czasu zarażony przez kumpla serialami do tego stopnia, że podobnie jak on nie włączam już prawie TV bo nie ma sensu - córka i żona nie narzekają - korzystają z moich zasobów:)

Pozdrawiam:)
furbye
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: furbye »

Furby - jestem słodka i wkurzająca, jak ta maskotka :rabbit:

Uwielbiam oglądać seriale, odkąd je odkryłam przestałam interesować się filmami :roll:
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

furbye pisze:Furby - jestem słodka i wkurzająca, jak ta maskotka
Poczekamy, zobaczymy... :D
Obrazek When Dreams Come True...
barthez222
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: barthez222 »

Siema

mam na imię Paweł i pochodzę z Gdańska
Moja przygoda z serialami zaczęła się od Prison Break'a, później był Lost i tak już się potoczyło, że zostałem serialowym maniakiem ;D
fakfejs
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: fakfejs »

Cześć

Przygoda z serialami zaczęła się od xvidasd własnie, jeszcze kilka lat temu kiedy łączy 1mb było szczytem marzeń i trzeba byłą ciąć download ;].

Do zobaczenai na forum
zibi99
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: zibi99 »

Witam

Zibi - zawsze w trasie. Nigdy nie mam czasu oglądać seriali w TV. Taka praca. I znalazłem Was. wszystkie seriale w jednym miejscu :) Nareszcie nadrobię zaległości :)

Pozdrawian

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ