jcrazy - jestem stosunkowo dość młodą pasjonatką seriali.
Chyba jak na razie jestem najmłodszą studentką ekonomii, która właśnie spędza wakacje swojego życia - aż 4 miesiące. ;D
pozdrawiam
Mała.
jcrazy - jestem stosunkowo dość młodą pasjonatką seriali. ;) Chyba jak na razie jestem najmłodszą studentką ekonomii, która właśnie spędza wakacje swojego życia - aż 4 miesiące. ;D pozdrawiam Mała.
Witam
Mieszkam w Szczecinku, lat 17. Hoduję ptaszniki i węże. Słucham rocka/metalu, np. Slipknot, Disturbed. Jestem uzależniony od gitary, deskorolki i oczywiście - dziewczyn Lubię gotować itp. Pozdrawiam
Witam Mieszkam w Szczecinku, lat 17. Hoduję ptaszniki i węże. Słucham rocka/metalu, np. Slipknot, Disturbed. Jestem uzależniony od gitary, deskorolki i oczywiście - dziewczyn :D Lubię gotować itp. Pozdrawiam :)
Cześć,
jestem Krzysiek, mieszkam w okolicy Leszna. Moje ulubione seriale to CSI Las Vegas, CSI Miami, Dwóch i Pół. Jak mam trochę czasu, lubię sobie je pooglądać. Pozdrawiam wszystkich.
Cześć, jestem Krzysiek, mieszkam w okolicy Leszna. Moje ulubione seriale to CSI Las Vegas, CSI Miami, Dwóch i Pół. Jak mam trochę czasu, lubię sobie je pooglądać. Pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkich. Mam na imię Wiesiek. Szukałem forum o serialach, rejestracja była otwarta... więc jestem. Oglądam sporo filmów, w tym seriali i jestem fanem muzyki metalowej.
Witam wszystkich. Mam na imię Wiesiek. Szukałem forum o serialach, rejestracja była otwarta... więc jestem. Oglądam sporo filmów, w tym seriali i jestem fanem muzyki metalowej.
Dobry wieczór wszystkim Serialowiczom
Mam na imię Przemek - Ślązak z pochodzenia i przekonania. Lubię literaturę faktu i powieści historyczne a czasem dla odmiany czytam biografie. Kiedyś byłem fanem seriali kryminalnych, ale teraz skłaniam się bardziej ku serialom historycznym. Pozdrawiam wszystkich
Dobry wieczór wszystkim Serialowiczom :) Mam na imię Przemek - Ślązak z pochodzenia i przekonania. Lubię literaturę faktu i powieści historyczne a czasem dla odmiany czytam biografie. Kiedyś byłem fanem seriali kryminalnych, ale teraz skłaniam się bardziej ku serialom historycznym. Pozdrawiam wszystkich :)
Jestem Piotr i zakorzeniony jestem w Legnica na dolnym śląsku.
Zawitałem na to forum by dowiedzieć się więcej o konwersji avi do xvid asd.
Ponadto jestem fanem seriali i ich gromadzenie w tym formacie (asd ) jest po prostu The Best!
Pozdrawiam!
Witam!
Jak widać przedstawiłem się Wam postem z dnia 09.05.2011r. i jak do tej pory nie uzyskałem możliwości pełnego korzystania z zasobów tego forum! Jakie jeszcze muszę spełnić warunki, żeby to w pełni działało?
Jestem Piotr i zakorzeniony jestem w Legnica na dolnym śląsku. Zawitałem na to forum by dowiedzieć się więcej o konwersji avi do xvid asd. Ponadto jestem fanem seriali i ich gromadzenie w tym formacie (asd ) jest po prostu The Best! Pozdrawiam! :ok[/quote]
Witam! Jak widać przedstawiłem się Wam postem z dnia 09.05.2011r. i jak do tej pory nie uzyskałem możliwości pełnego korzystania z zasobów tego forum! Jakie jeszcze muszę spełnić warunki, żeby to w pełni działało?
Witam wszystkich serdecznie, szukałem jakiejś strony z serialami i tak tu trafiłem,
nazywają mnie manx, bardzo lubię oglądać filmy i seriale, no i lubię piwo.
Witam wszystkich serdecznie, szukałem jakiejś strony z serialami i tak tu trafiłem, nazywają mnie manx, bardzo lubię oglądać filmy i seriale, no i lubię piwo.
xvidasd
czesc
przedstawilem sie 22.08.2011 i ciagle nie uzyskalem dostepu. sa jeszcze jakies warunki do spelnienia o ktorych nie wiem, zeby takowy otrzymac?
Pozdrawiam Daniel
[b]xvidasd[/b] czesc przedstawilem sie 22.08.2011 i ciagle nie uzyskalem dostepu. sa jeszcze jakies warunki do spelnienia o ktorych nie wiem, zeby takowy otrzymac? Pozdrawiam Daniel
Witam,
gesior79 - i niech te dwie cyfry będą wyjaśnieniem pokolenia:)
Fan sportu (kosz, piła, lekko) filmu, muzyki filmowej i chilloutu. Historia, dobra strategia, technika - wchodzę.
Od pewnego czasu zarażony przez kumpla serialami do tego stopnia, że podobnie jak on nie włączam już prawie TV bo nie ma sensu - córka i żona nie narzekają - korzystają z moich zasobów:)
Witam, gesior79 - i niech te dwie cyfry będą wyjaśnieniem pokolenia:) Fan sportu (kosz, piła, lekko) filmu, muzyki filmowej i chilloutu. Historia, dobra strategia, technika - wchodzę. Od pewnego czasu zarażony przez kumpla serialami do tego stopnia, że podobnie jak on nie włączam już prawie TV bo nie ma sensu - córka i żona nie narzekają - korzystają z moich zasobów:)
mam na imię Paweł i pochodzę z Gdańska
Moja przygoda z serialami zaczęła się od Prison Break'a, później był Lost i tak już się potoczyło, że zostałem serialowym maniakiem ;D
mam na imię Paweł i pochodzę z Gdańska Moja przygoda z serialami zaczęła się od Prison Break'a, później był Lost i tak już się potoczyło, że zostałem serialowym maniakiem ;D
Zibi - zawsze w trasie. Nigdy nie mam czasu oglądać seriali w TV. Taka praca. I znalazłem Was. wszystkie seriale w jednym miejscu Nareszcie nadrobię zaległości
Zibi - zawsze w trasie. Nigdy nie mam czasu oglądać seriali w TV. Taka praca. I znalazłem Was. wszystkie seriale w jednym miejscu :) Nareszcie nadrobię zaległości :)