Traktuje on o Prawnikach Wojskowego biura śledczego.
'Główni bohaterowie tego serialu to komandor Harmon Rabb i major Sarah MacKenzie - prawnicy Wojskowego Biura Śledczego JAG. Sprawy, jakie mają rozwiązać są wielorakie: od typowych, jak dezercja, czy nie wykonanie poleceń przełożonego - niesubordynacja, po gwałty, przemyt i morderstwa. Często prowadzenie dochodzenia jest trudne, bo zamieszane są grube ryby z armii. Zdarza się, że kompetencje wojskowe nie wystarczają... Choć w życiu prywatnym są przyjaciółymi, to w pracy czesto muszą stanąć po przeciwnych stronach barykady. Ale sądowe waśnie szybko mijają, szczególnie, że atmosfera panująca w ich biurze sprzyja dobrej i sumiennej pracy.'
źródło: filmweb.pl
Traktuje on o Prawnikach Wojskowego biura śledczego.
'Główni bohaterowie tego serialu to komandor Harmon Rabb i major Sarah MacKenzie - prawnicy Wojskowego Biura Śledczego JAG. Sprawy, jakie mają rozwiązać są wielorakie: od typowych, jak dezercja, czy nie wykonanie poleceń przełożonego - niesubordynacja, po gwałty, przemyt i morderstwa. Często prowadzenie dochodzenia jest trudne, bo zamieszane są grube ryby z armii. Zdarza się, że kompetencje wojskowe nie wystarczają... Choć w życiu prywatnym są przyjaciółymi, to w pracy czesto muszą stanąć po przeciwnych stronach barykady. Ale sądowe waśnie szybko mijają, szczególnie, że atmosfera panująca w ich biurze sprzyja dobrej i sumiennej pracy.' źródło: filmweb.pl
Naprawdę fajny serial tak żeby sobie odpocząć przy oglądaniu. Ja go lubię za zdjęcia statków, samolotów i innego sprzętu wojskowego. Wiele ujęć było "prawdziwych" a nie skopiowanych z innych filmów, ujęć itd.
Naprawdę fajny serial tak żeby sobie odpocząć przy oglądaniu. Ja go lubię za zdjęcia statków, samolotów i innego sprzętu wojskowego. Wiele ujęć było "prawdziwych" a nie skopiowanych z innych filmów, ujęć itd.
Wochniu pisze:
Serial ten oglądałem jak byłem mały
Ja przeciwnie oglądałem, jak byłem duży 8)
Ktoś kiedyś napisał, że jest to serial dla emerytów. Oglądałem go jak jeszcze nie byłem emerytem i mi się podobał. Taki lekki, spokojny, dobrze stonowany w sam raz do śniadanka lub popołudniowej kawki
[quote="Wochniu"] Serial ten oglądałem jak byłem mały :)[/quote]
Ja przeciwnie oglądałem, jak byłem duży 8) Ktoś kiedyś napisał, że jest to serial dla emerytów. Oglądałem go jak jeszcze nie byłem emerytem :D i mi się podobał. Taki lekki, spokojny, dobrze stonowany w sam raz do śniadanka lub popołudniowej kawki :wink:
No, ale mój roczkin i Twój nieco się różnią Ja zacząłem w wieku 7 lat w 99' Ty nie wiem ile wtedy miałeś Ale co racja to racja serial jest ciekawy i nie zawsze ilość akcji zależy od 'fajności' serialu
No, ale mój roczkin i Twój nieco się różnią :P Ja zacząłem w wieku 7 lat w 99' :P Ty nie wiem ile wtedy miałeś ;) Ale co racja to racja serial jest ciekawy i nie zawsze ilość akcji zależy od 'fajności' serialu :)
Nie oglądałem ani jednego odcinka ale jak tylko widziałem w telewizji to od razu zmieniałem kanał bo jakoś dziwnie mnie odpychał - wyglądał mi na "kryminalne zagadki wojska" blee
Nie oglądałem ani jednego odcinka ale jak tylko widziałem w telewizji to od razu zmieniałem kanał bo jakoś dziwnie mnie odpychał - wyglądał mi na "kryminalne zagadki wojska" blee
Wcale że nie, nie jest słabiutki Na pewno to nie dzieło na miarę "Dextera", "Rome", odstaje realizacyjnie od najnowszych popowych produkcji w stylu "Heroes", ale swój klimat ma, ba, nawet miał coś w rodzaju zagadki ciągnącej się przez część odcinków, a chodzi mi o sprawę ojca głównego bohatera. Mi się tam przyjemnie oglądało, choć to już spory kawałek czasu temu było. No i ta urocza Catherine Bell ...
Wcale że nie, nie jest słabiutki :) Na pewno to nie dzieło na miarę "Dextera", "Rome", odstaje realizacyjnie od najnowszych popowych produkcji w stylu "Heroes", ale swój klimat ma, ba, nawet miał coś w rodzaju zagadki ciągnącej się przez część odcinków, a chodzi mi o sprawę ojca głównego bohatera. Mi się tam przyjemnie oglądało, choć to już spory kawałek czasu temu było. No i ta urocza Catherine Bell ... :wink:
Oglądałem swego czasu trochę odcinków parę lat temu. Swój klimat ma, taki ot spokojny, dobry na zimowe wieczory serialik. Gdyby pojawił się w XVIDAsd może bym i ściągnął , ale zamiast oglądania raczej powędrowałby na pólkę Nie te czasy
Oglądałem swego czasu trochę odcinków parę lat temu. Swój klimat ma, taki ot spokojny, dobry na zimowe wieczory serialik. Gdyby pojawił się w XVIDAsd może bym i ściągnął , ale zamiast oglądania raczej powędrowałby na pólkę :alien: Nie te czasy :wink:
Wg. mnie szkoda czasu Może i oglądałem kiedyś od czasu do czasu, jednak teraz to już nie to samo. Nawet chyba niedawno jakoś leciał w publicznej tv, próbowałem oglądać kilka razy, ale jakoś po paru minutach ochota całkowicie mi przechodziła
Wg. mnie szkoda czasu :P Może i oglądałem kiedyś od czasu do czasu, jednak teraz to już nie to samo. Nawet chyba niedawno jakoś leciał w publicznej tv, próbowałem oglądać kilka razy, ale jakoś po paru minutach ochota całkowicie mi przechodziła ;)
xvidasd pisze:Nie oglądałem ani jednego odcinka ale jak tylko widziałem w telewizji to od razu zmieniałem kanał bo jakoś dziwnie mnie odpychał - wyglądał mi na "kryminalne zagadki wojska" blee
Uwazam dokladnie to samo. Ogladnalem raz poczatek jednego odcinka i nie przepadlo mi do gustu...
[quote="xvidasd"]Nie oglądałem ani jednego odcinka ale jak tylko widziałem w telewizji to od razu zmieniałem kanał bo jakoś dziwnie mnie odpychał - wyglądał mi na "kryminalne zagadki wojska" blee[/quote]
Uwazam dokladnie to samo. Ogladnalem raz poczatek jednego odcinka i nie przepadlo mi do gustu...
Świetny serial. Żeby go zrozumieć i polubić nie wystarczy chwilę popatrzeć. Jeśli tylko się pojawi, to chętnie obejrzę wszystkie odcinki od początku. Wyszło ich naprawdę sporo, parę ładnych sezonów.
Świetny serial. Żeby go zrozumieć i polubić nie wystarczy chwilę popatrzeć. Jeśli tylko się pojawi, to chętnie obejrzę wszystkie odcinki od początku. Wyszło ich naprawdę sporo, parę ładnych sezonów.