JAG

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

JAG

Post autor: Wochniu »

Serial ten oglądałem jak byłem mały :)

Traktuje on o Prawnikach Wojskowego biura śledczego.

'Główni bohaterowie tego serialu to komandor Harmon Rabb i major Sarah MacKenzie - prawnicy Wojskowego Biura Śledczego JAG. Sprawy, jakie mają rozwiązać są wielorakie: od typowych, jak dezercja, czy nie wykonanie poleceń przełożonego - niesubordynacja, po gwałty, przemyt i morderstwa. Często prowadzenie dochodzenia jest trudne, bo zamieszane są grube ryby z armii. Zdarza się, że kompetencje wojskowe nie wystarczają... Choć w życiu prywatnym są przyjaciółymi, to w pracy czesto muszą stanąć po przeciwnych stronach barykady. Ale sądowe waśnie szybko mijają, szczególnie, że atmosfera panująca w ich biurze sprzyja dobrej i sumiennej pracy.'
źródło: filmweb.pl

strona:
https://www.filmweb.pl/serial/JAG+Wojsk ... 1995-38203

Niestety nie posiadam odcinków ale z chęcią bym sobie zaczął powtórnie oglądać
mikel2
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mikel2 »

Naprawdę fajny serial tak żeby sobie odpocząć przy oglądaniu. Ja go lubię za zdjęcia statków, samolotów i innego sprzętu wojskowego. Wiele ujęć było "prawdziwych" a nie skopiowanych z innych filmów, ujęć itd.
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Re: JAG

Post autor: An25driu »

Wochniu pisze: Serial ten oglądałem jak byłem mały :)
Ja przeciwnie oglądałem, jak byłem duży 8)
Ktoś kiedyś napisał, że jest to serial dla emerytów. Oglądałem go jak jeszcze nie byłem emerytem :D i mi się podobał. Taki lekki, spokojny, dobrze stonowany w sam raz do śniadanka lub popołudniowej kawki :wink:
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

No, ale mój roczkin i Twój nieco się różnią :P Ja zacząłem w wieku 7 lat w 99' :P Ty nie wiem ile wtedy miałeś ;) Ale co racja to racja serial jest ciekawy i nie zawsze ilość akcji zależy od 'fajności' serialu :)
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Wochniu pisze: (...)Ty nie wiem ile wtedy miałeś Wink
Miałem wtedy dokładnie o 8 lat mniej niż teraz :D :wink:
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Nie oglądałem ani jednego odcinka ale jak tylko widziałem w telewizji to od razu zmieniałem kanał bo jakoś dziwnie mnie odpychał - wyglądał mi na "kryminalne zagadki wojska" blee
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

No obejrzałem sporo nawet odcinków w tv ale jednak mnie nie wciągnął na tyle ze gdyby sie pojawiał w XVid to bym do niego sięgnął
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

slabiutki serial szkoda zawracac sobie nim glowe :mrgreen:
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Wcale że nie, nie jest słabiutki :) Na pewno to nie dzieło na miarę "Dextera", "Rome", odstaje realizacyjnie od najnowszych popowych produkcji w stylu "Heroes", ale swój klimat ma, ba, nawet miał coś w rodzaju zagadki ciągnącej się przez część odcinków, a chodzi mi o sprawę ojca głównego bohatera. Mi się tam przyjemnie oglądało, choć to już spory kawałek czasu temu było. No i ta urocza Catherine Bell ... :wink:
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Oglądałem swego czasu trochę odcinków parę lat temu. Swój klimat ma, taki ot spokojny, dobry na zimowe wieczory serialik. Gdyby pojawił się w XVIDAsd może bym i ściągnął , ale zamiast oglądania raczej powędrowałby na pólkę :alien: Nie te czasy :wink:
Wochniu
Wskaż do odpowiedzi

Ja bym go obejrzał. Ot tak żeby zobaczyć czy wrażenia z dzieciństwa zostały, czy jednak teraz serial wydaje mi się słaby.
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Wg. mnie szkoda czasu :P Może i oglądałem kiedyś od czasu do czasu, jednak teraz to już nie to samo. Nawet chyba niedawno jakoś leciał w publicznej tv, próbowałem oglądać kilka razy, ale jakoś po paru minutach ochota całkowicie mi przechodziła ;)
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

dokładnie
tez uwazam ze to nie te czasy
kiedys kiedy nie było tyle propozycji jakos sie to dało ogladac
teraz juz by mnie nudził
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

xvidasd pisze:Nie oglądałem ani jednego odcinka ale jak tylko widziałem w telewizji to od razu zmieniałem kanał bo jakoś dziwnie mnie odpychał - wyglądał mi na "kryminalne zagadki wojska" blee
Uwazam dokladnie to samo. Ogladnalem raz poczatek jednego odcinka i nie przepadlo mi do gustu...
cypis83
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: cypis83 »

Świetny serial. Żeby go zrozumieć i polubić nie wystarczy chwilę popatrzeć. Jeśli tylko się pojawi, to chętnie obejrzę wszystkie odcinki od początku. Wyszło ich naprawdę sporo, parę ładnych sezonów.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ