Zgadzam się z przedmówcami. Serial trzeba skończyć po trzecim sezonie bo widać że brakuje już twórcą ciekawych pomysłów. No i te ciągłe przestoje w emisji nowych odcinków też mogą denerwować :evil:
Zgadzam się z przedmówcami. Serial trzeba skończyć po trzecim sezonie bo widać że brakuje już twórcą ciekawych pomysłów. No i te ciągłe przestoje w emisji nowych odcinków też mogą denerwować :evil:
Sześćset pięćdziesiąt osób czekało i nikt nie alarmował, że nie ma seeda?
Rano z powodu awarii komputera przerwałem seedowanie jednak w sieci było już 2,84 - najwidoczniej tych dwóch od razu się zmyło...
[size=75][color=#999999]Added after 11 hours 5 minutes:[/color][/size]
Sześćset pięćdziesiąt osób czekało i nikt nie alarmował, że nie ma seeda? Rano z powodu awarii komputera przerwałem seedowanie jednak w sieci było już 2,84 - najwidoczniej tych dwóch od razu się zmyło...
Coach_25 pisze:Zgadzam się z przedmówcami. Serial trzeba skończyć po trzecim sezonie bo widać że brakuje już twórcą ciekawych pomysłów. No i te ciągłe przestoje w emisji nowych odcinków też mogą denerwować :evil:
e tam jak dla mie bylo ok
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys
[quote="Coach_25"]Zgadzam się z przedmówcami. Serial trzeba skończyć po trzecim sezonie bo widać że brakuje już twórcą ciekawych pomysłów. No i te ciągłe przestoje w emisji nowych odcinków też mogą denerwować :evil:[/quote]
odcinek bardzo fajny. Ciekawe - spoiler - co znajduje się w tej walizeczce
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
zmora pisze:odcinek bardzo fajny. Ciekawe - spoiler - co znajduje się w tej walizeczce
NIE SPOJLERUJ - spoiler - jakiej walizce?
Obejrzyj dokładnie odcinek
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
1. jak pisalem swojego posta i Cie cytowalem to nie bylo -spoiler-
2. widzialem - ale inni -spoiler- beda zjadac paznokcie czekajac na koniec odcinka o co biega
1. jak pisalem swojego posta i Cie cytowalem to nie bylo [color=red]-spoiler-[/color] 2. widzialem - ale inni [color=red]-spoiler-[/color] beda zjadac paznokcie czekajac na koniec odcinka o co biega :P
No niech ich kule biją :-P
Już w gorszym momencie nie mogli skończyć :?
Odcinek nawet niezły, ciekawy jestem jak to się skończy i co się stanie z Sucre.
No niech ich kule biją :-P Już w gorszym momencie nie mogli skończyć :? Odcinek nawet niezły, ciekawy jestem jak to się skończy i co się stanie z Sucre.
pewnie i tak nie uciekną w pierwszym seasonie uciekli dopiero w 20 odcinku(chyba) więc nie sądzę żeby teraz uciekli skoro jest 11 odcinek a co do tego konkretnego epizodu to chyba najlepszy z całego 3 seasonu
pewnie i tak nie uciekną w pierwszym seasonie uciekli dopiero w 20 odcinku(chyba) więc nie sądzę żeby teraz uciekli skoro jest 11 odcinek a co do tego konkretnego epizodu to chyba najlepszy z całego 3 seasonu
Rozkręcił nam się PB:) Moment na koniec odcinka idealny normalnie :evil: xD Sucre coś wymyśli;) A swoją drogą fajny pomysł z tym wymuszaniem kolejki muszę spróbować na poczcie:P o lol zart taki;D
Rozkręcił nam się PB:) Moment na koniec odcinka idealny normalnie :evil: xD Sucre coś wymyśli;) A swoją drogą fajny pomysł z tym wymuszaniem kolejki muszę spróbować na poczcie:P o lol zart taki;D
dziwne, ale musze powiedziec ze mi sie nie podobal, ale to za nic!
To taki odcinek gdzie wydaje sie ze duzo jest akcji a tak naprawde to jest mydlenie oczu .
dziwne, ale musze powiedziec ze mi sie nie podobal, ale to za nic! To taki odcinek gdzie wydaje sie ze duzo jest akcji a tak naprawde to jest mydlenie oczu :P.
dokladnie musze sie zgodzic, odcienek pelen mydlenia oczu, aby szczypaily jak najmocniej... ogolnie gorszy niz poprzedni, ale i tak ciekawszy od duzej czesci...
dokladnie musze sie zgodzic, odcienek pelen mydlenia oczu, aby szczypaily jak najmocniej... ogolnie gorszy niz poprzedni, ale i tak ciekawszy od duzej czesci...
Na 99% jestem pewien że Sucre podłożył się sam żeby im pomóc na terenie więzienia. Jest to jakaś ściema z tym aresztowaniem. Dziwne że jakiś zwykły klawisz go zatrzymał na stróżówce i nic z tym nie robił Widać było po minie Sucre kiedy robiło się ciemno że jest oki. No chyba że cieszył się tylko z tego że samochód stanął ale nie wierze że to tak mu humor poprawiło wiedząc że ma być aresztowany. Zobaczycie
Na 99% jestem pewien że Sucre podłożył się sam żeby im pomóc na terenie więzienia. Jest to jakaś ściema z tym aresztowaniem. Dziwne że jakiś zwykły klawisz go zatrzymał na stróżówce i nic z tym nie robił :grin: Widać było po minie Sucre kiedy robiło się ciemno że jest oki. No chyba że cieszył się tylko z tego że samochód stanął ale nie wierze że to tak mu humor poprawiło wiedząc że ma być aresztowany. Zobaczycie :D
Jak dla mnie odcinek bardzo dobry ale nie od samego początku (wiem wybrzydzam :) ) ale przynajmniej nawiązał choć nerwówką i akcją do I serii choć ciut
a pierwsze moje myśli po ostatniej scenie dlaczego nie robią dwóch odcinków naraz ale i ulga że to nie ostatni odcinek tej serii :D