🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Prison Break

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
Coach_25
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Coach_25 »

Zgadzam się z przedmówcami. Serial trzeba skończyć po trzecim sezonie bo widać że brakuje już twórcą ciekawych pomysłów. No i te ciągłe przestoje w emisji nowych odcinków też mogą denerwować :evil:
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

[3x10] Obrazek

Added after 11 hours 5 minutes:

Sześćset pięćdziesiąt osób czekało i nikt nie alarmował, że nie ma seeda?
Rano z powodu awarii komputera przerwałem seedowanie jednak w sieci było już 2,84 - najwidoczniej tych dwóch od razu się zmyło...
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Rushq »

Coach_25 pisze:Zgadzam się z przedmówcami. Serial trzeba skończyć po trzecim sezonie bo widać że brakuje już twórcą ciekawych pomysłów. No i te ciągłe przestoje w emisji nowych odcinków też mogą denerwować :evil:

e tam jak dla mie bylo ok :-)
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys :-)
tartar
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tartar »

Jak na jeden odcinek to za dużo zwrotów akcji. Chcą wszystko co najlepsze "wpakować" w 1 odcinek zamiast rozłożyć to na 2 oddzielne.
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: zmora »

odcinek bardzo fajny. Ciekawe - spoiler - co znajduje się w tej walizeczce :smile:
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
sobiesky
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sobiesky »

zmora pisze:odcinek bardzo fajny. Ciekawe - spoiler - co znajduje się w tej walizeczce :smile:
NIE SPOJLERUJ - spoiler - jakiej walizce? :P
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: zmora »

sobiesky pisze:
zmora pisze:odcinek bardzo fajny. Ciekawe - spoiler - co znajduje się w tej walizeczce :smile:
NIE SPOJLERUJ - spoiler - jakiej walizce? :P
Obejrzyj dokładnie odcinek :)
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
sobiesky
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sobiesky »

1. jak pisalem swojego posta i Cie cytowalem to nie bylo -spoiler-
2. widzialem - ale inni -spoiler- beda zjadac paznokcie czekajac na koniec odcinka o co biega :P
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

[3x11] Obrazek
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Yogi_18 »

No niech ich kule biją :-P
Już w gorszym momencie nie mogli skończyć :?
Odcinek nawet niezły, ciekawy jestem jak to się skończy i co się stanie z Sucre.
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

pewnie i tak nie uciekną w pierwszym seasonie uciekli dopiero w 20 odcinku(chyba) więc nie sądzę żeby teraz uciekli skoro jest 11 odcinek a co do tego konkretnego epizodu to chyba najlepszy z całego 3 seasonu
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Rozkręcił nam się PB:) Moment na koniec odcinka idealny normalnie :evil: xD Sucre coś wymyśli;) A swoją drogą fajny pomysł z tym wymuszaniem kolejki muszę spróbować na poczcie:P o lol zart taki;D
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

najlepszy odcinek 3 seri :mrgreen: znowu zaczynam sie wkrecac
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

dziwne, ale musze powiedziec ze mi sie nie podobal, ale to za nic!
To taki odcinek gdzie wydaje sie ze duzo jest akcji a tak naprawde to jest mydlenie oczu :P.
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

dokladnie musze sie zgodzic, odcienek pelen mydlenia oczu, aby szczypaily jak najmocniej... ogolnie gorszy niz poprzedni, ale i tak ciekawszy od duzej czesci...
dafcik
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dafcik »

Spoiler

Na 99% jestem pewien że Sucre podłożył się sam żeby im pomóc na terenie więzienia. Jest to jakaś ściema z tym aresztowaniem. Dziwne że jakiś zwykły klawisz go zatrzymał na stróżówce i nic z tym nie robił :grin: Widać było po minie Sucre kiedy robiło się ciemno że jest oki. No chyba że cieszył się tylko z tego że samochód stanął ale nie wierze że to tak mu humor poprawiło wiedząc że ma być aresztowany. Zobaczycie :D
grzesiulek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: grzesiulek »

Jak dla mnie odcinek bardzo dobry ale nie od samego początku (wiem wybrzydzam :) ) ale przynajmniej nawiązał choć nerwówką i akcją do I serii choć ciut

a pierwsze moje myśli po ostatniej scenie dlaczego nie robią dwóch odcinków naraz ale i ulga że to nie ostatni odcinek tej serii :D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

[3x12] Obrazek
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Spoiler?Hmm ucieczka Ciekawa.. wiele niewidomych.. naprawdę wiele.. Oby następny odcinek coś rozjaśnił;>
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Moim zdaniem to jak narazie najlepszy odcinek trzeciej serii, trzymal mnie w napieciu prawie caly czas, jestem pozytywnie zaskoczony.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ