Ale zaraz, zaraz... czy to nie tak, że podobno drugi sezon został już dawno nakręcony? Podobno nawet nim pierwszy został puszczony?? Czyżby to zwykły chwyt marketnigowy był??
Ale zaraz, zaraz... czy to nie tak, że podobno drugi sezon został już dawno nakręcony? Podobno nawet nim pierwszy został puszczony?? Czyżby to zwykły chwyt marketnigowy był?? :-)
I pewnie w dużej części został nakręcony ale teraz muszą zmienić aktora, więc trochę głupio kręcić dalej do starego materiału... Na szczęście ten serial jest aż tak dobry, że im opłaca się wyrzucić to wszystko co do tej pory nakręcili podczas pierwszego sezonu i zacząć od zera, z nowym odtwórcą głównej roli :geek:
I pewnie w dużej części został nakręcony ale teraz muszą zmienić aktora, więc trochę głupio kręcić dalej do starego materiału... :-p Na szczęście ten serial jest aż tak dobry, że im opłaca się wyrzucić to wszystko co do tej pory nakręcili podczas pierwszego sezonu i zacząć od zera, z nowym odtwórcą głównej roli :geek:
Z opłacalnością to masz absolutną rację - koszt wyprodukowania całego sezonu to jakieś Atari + kilku bezdomnych... - w sumie kilkanaście dolców - spokojnie więc można wyrzucić
Z opłacalnością to masz absolutną rację - koszt wyprodukowania całego sezonu to jakieś Atari + kilku bezdomnych... - w sumie kilkanaście dolców - spokojnie więc można wyrzucić :tongue:
Shedao Shai, nie czekaj, dołącz do klubu. Tym bardziej że jako fanowi RE prawie na pewno spodoba Ci się "klasyczna rozrywka" jakiej pełen jest ten serial
[b]Shedao Shai[/b], nie czekaj, dołącz do klubu. Tym bardziej że jako fanowi RE prawie na pewno spodoba Ci się "klasyczna rozrywka" jakiej pełen jest ten serial :D
Możliwość dodawania dowolnych emotek tak by ładnie uzupełniały wypowiedź to wielka frajda. W tym momencie dodałbym coś takiego (też nie wytrzymałem :D )
Bardzo smutna wiadomość Choć tyle, że zapisał się naprawdę solidnie w pamięci wielu widzów, co przecież nie każdemu jest dane. Szkoda, że w życiu nie da się tak zmieniać rzeczywistości, jak w tym serialu
Bardzo smutna wiadomość :( Choć tyle, że zapisał się naprawdę solidnie w pamięci wielu widzów, co przecież nie każdemu jest dane. Szkoda, że w życiu nie da się tak zmieniać rzeczywistości, jak w tym serialu :(
Przecież w dobie dzisiejszych komputerów to nie problem - już nie raz komputerowo zakańczano różne filmy gdy aktor niespodziewanie zmarł w trakcie kręcenia zdjęć.
Stars ma nawet ułatwione zadanie...
Przecież w dobie dzisiejszych komputerów to nie problem - już nie raz komputerowo zakańczano różne filmy gdy aktor niespodziewanie zmarł w trakcie kręcenia zdjęć. Stars ma nawet ułatwione zadanie...
mick22 pisze:Smutna wiadomość, serial bez Andego nie będzie taki sam, myślałem że brak wiadomości o jego zdrowiu to oznaka poprawy, niestety myliłem się
xvidasd pisze:Przecież w dobie dzisiejszych komputerów to nie problem - już nie raz komputerowo zakańczano różne filmy gdy aktor niespodziewanie zmarł w trakcie kręcenia zdjęć.
Stars ma nawet ułatwione zadanie...
Przecież w drugim sezonie tak czy siak Andy nie mał występować, tylko ten nowy . Aczkolwiek sama świadomość że już nigdy nie zagra nawet epizodycznej roli nie neastraja optymistycznie na drugi sezon
[quote="mick22"]Smutna wiadomość, serial bez Andego nie będzie taki sam, myślałem że brak wiadomości o jego zdrowiu to oznaka poprawy, niestety myliłem się :([/quote] [quote="xvidasd"]Przecież w dobie dzisiejszych komputerów to nie problem - już nie raz komputerowo zakańczano różne filmy gdy aktor niespodziewanie zmarł w trakcie kręcenia zdjęć. Stars ma nawet ułatwione zadanie...
Przecież w drugim sezonie tak czy siak Andy nie mał występować, tylko ten nowy . Aczkolwiek sama świadomość że już nigdy nie zagra nawet epizodycznej roli nie neastraja optymistycznie na drugi sezon
Z całym szacunkiem dla Andyego, ale aktorskie smaczki gwarantowali inni, więc myślę, że z tego punktu widzenia, zmiana nie będzie aż tak ważna. Z innego, bardziej ludzkiego - pewnie że byłoby super, gdyby mógł zagrać, gdyby żył... Inaczej będzie się oglądało bez Niego, to pewne.
A sam trailer - cóż, znowu zapowiada się niesamowita przygoda
Z całym szacunkiem dla Andyego, ale aktorskie smaczki gwarantowali inni, więc myślę, że z tego punktu widzenia, zmiana nie będzie aż tak ważna. Z innego, bardziej ludzkiego - pewnie że byłoby super, gdyby mógł zagrać, gdyby żył... Inaczej będzie się oglądało bez Niego, to pewne.
A sam trailer - cóż, znowu zapowiada się niesamowita przygoda :)