Po ostatnim dość dziwnym wywiadzie, którego udzielił Charlie Sheen, w którym zmieszał z błotem Chucka Lorre'a (mówił też o trollach, pasjonatach Biblii czy zabójcach z Watykanu ) produkcja odcinków obecnego sezonu została anulowana.
Po ostatnim dość dziwnym wywiadzie, którego udzielił Charlie Sheen, w którym zmieszał z błotem Chucka Lorre'a (mówił też o trollach, pasjonatach Biblii czy zabójcach z Watykanu :D ) produkcja odcinków obecnego sezonu została anulowana.
[quote="mick22"]ale pewnie serial dostanie 9 sezon.[/quote] A jednak się myliłem ech szkoda, bez Sheena jakby chcieli zrobić kolejny sezon nie będzie to samo :smt022
Podobno Rob Lowe jest rozważany na zastępcę? W Califonication zagrał całkiem fajnie.
Myślę że może i miało by to sens ale moim zdaniem powinna nastąpić wtedy zmiana nie tylko aktora ale również przerobiony powinien być scenariusz tzn. powinien być wprowadzony nowy bohater.
Podobno Rob Lowe jest rozważany na zastępcę? W Califonication zagrał całkiem fajnie. Myślę że może i miało by to sens ale moim zdaniem powinna nastąpić wtedy zmiana nie tylko aktora ale również przerobiony powinien być scenariusz tzn. powinien być wprowadzony nowy bohater.
No cóż, szkoda, że w ten sposób to się kończy. Bardzo lubiłem tego aktora a tu skucha w jego wykonaniu. W sumie to się zastanawiam czy jego gra w ostatnim sezonie to faktycznie jego gra czy płacili mu za to kim jest.
No cóż, szkoda, że w ten sposób to się kończy. :( Bardzo lubiłem tego aktora a tu skucha w jego wykonaniu. W sumie to się zastanawiam czy jego gra w ostatnim sezonie to faktycznie jego gra czy płacili mu za to kim jest.
Bez Sheena nie ma sensu kręcić tego serialu To on był głównym magnesem na widzów. TAHM był serialem z ogromną widownią i razem z TBBT stanowili Dream Team komediowy CBS. Z innym aktorem nie mają już szansy na te ok. 15mln widzów. Teraz zapewne myślą co zrobić bo stworzyć nowy serial komediowy o takiej mocy przerobowej jak TAHM jest na dzisiejsze czasy Mission Impossible.
Bez Sheena nie ma sensu kręcić tego serialu :( To on był głównym magnesem na widzów. TAHM był serialem z ogromną widownią i razem z TBBT stanowili Dream Team komediowy CBS. Z innym aktorem nie mają już szansy na te ok. 15mln widzów. Teraz zapewne myślą co zrobić bo stworzyć nowy serial komediowy o takiej mocy przerobowej :D jak TAHM jest na dzisiejsze czasy Mission Impossible.
Postać postacią ale na pewno będzie miał bardzo trudne zadanie, żeby zastąpić sheena.Ciesze się, że serial będzie kontynuowany oby tylko trzymał poziom.
Postać postacią ale na pewno będzie miał bardzo trudne zadanie, żeby zastąpić sheena.Ciesze się, że serial będzie kontynuowany oby tylko trzymał poziom.
To już pewna wiadomość: pierwszy odcinek dziewiątego sezonu "Dwóch i pół" rozpocznie się od pogrzebu Charliego Harpera (Charlie Sheen).Na smutnej uroczystości mają pojawić się wszystkie byłe dziewczyny notorycznego uwodziciela. W tym samym odcinku posiadłość, w której Charlie do tej pory mieszkał wraz z bratem i bratankiem, zostanie wystawiona na sprzedaż. Wśród potencjalnych nabywców znajdą się m.in. grający samych siebie celebryci oraz Ashton Kutcher - następca Sheena w serialu.
Spoiler:
Wiemy już, kogo zagra Ashton Kutcher w sitcomie "Dwóch i pół". Jego bohater nazywa się Walden Schmidt.
Jak ujawniła szefowa działu rozrywki stacji CBS, Walden będzie milionerem, który fortuny dorobił się dzięki Internetowi. Kiedy poznamy go w pierwszym odcinku, będzie właśnie próbował podnieść się po tym, jak kobieta złamała mu serce.
Nie wyjaśniono jednak na razie, czy Walden Schmidt będzie w jakikolwiek sposób spokrewniony z Alanem i Jakem. Wszystko stanie się jasne we wrześniu.
[spoiler]To już pewna wiadomość: pierwszy odcinek dziewiątego sezonu "Dwóch i pół" rozpocznie się od pogrzebu Charliego Harpera (Charlie Sheen).Na smutnej uroczystości mają pojawić się wszystkie byłe dziewczyny notorycznego uwodziciela. W tym samym odcinku posiadłość, w której Charlie do tej pory mieszkał wraz z bratem i bratankiem, zostanie wystawiona na sprzedaż. Wśród potencjalnych nabywców znajdą się m.in. grający samych siebie celebryci oraz Ashton Kutcher - następca Sheena w serialu. [/spoiler]
[spoiler]Wiemy już, kogo zagra Ashton Kutcher w sitcomie "Dwóch i pół". Jego bohater nazywa się Walden Schmidt. Jak ujawniła szefowa działu rozrywki stacji CBS, Walden będzie milionerem, który fortuny dorobił się dzięki Internetowi. Kiedy poznamy go w pierwszym odcinku, będzie właśnie próbował podnieść się po tym, jak kobieta złamała mu serce. Nie wyjaśniono jednak na razie, czy Walden Schmidt będzie w jakikolwiek sposób spokrewniony z Alanem i Jakem. Wszystko stanie się jasne we wrześniu.[/spoiler]
BUM!
2 i 1/2 powraca!
Mogę tylko powiedzieć, że nie brakuje dobrego humoru:-) i zmiany kadrowe nie powinny się negatywnie odbić na serialu.
Po 1 odcinku 9 sezonu
Spoiler:
brakuje mi Charliego, Ashton fajnie zagrał, ale przypomina mi jego postać Micheala Kelso z z That 70' Show. Widać, że będzie to trochę inna postać niż Charlie, ale też w wielu względach może być podobna.
BUM! 2 i 1/2 powraca! Mogę tylko powiedzieć, że nie brakuje dobrego humoru:-) i zmiany kadrowe nie powinny się negatywnie odbić na serialu. Po 1 odcinku 9 sezonu [spoiler]brakuje mi Charliego, Ashton fajnie zagrał, ale przypomina mi jego postać Micheala Kelso z z That 70' Show. Widać, że będzie to trochę inna postać niż Charlie, ale też w wielu względach może być podobna. [/spoiler]
BlackDeath pisze:Bez Sheena nie ma sensu kręcić tego serialu
to zachęcam do obejrzenia nowego epizodu jak dla mnie wyśmienity. Oczywiście brakuje charliego ale trzeba pamiętać że to C.Lorre jest siłą napędową tego sitcomu a nie jakiś zapijaczony damski bokser.
[quote="BlackDeath"]Bez Sheena nie ma sensu kręcić tego serialu [/quote] to zachęcam do obejrzenia nowego epizodu jak dla mnie wyśmienity. Oczywiście brakuje charliego ale trzeba pamiętać że to C.Lorre jest siłą napędową tego sitcomu a nie jakiś zapijaczony damski bokser.
A tak swoją drogą interesująca statystyka http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/16287/Kosmiczna_ogladalnosc_Dwoch_i_pol/ Sheen narobił tyle szumu że prawie 28mnl ludi chciało zobaczyc jak serial bedzie wygladął bez niego