Survivor [reality-show]

Dokumentalne - Ktokolwiek widział, ten wie więcej!
neotps
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

USA Survivor [reality-show]

Post autor: neotps »

SURVIVOR

Survivor – popularny reality show wyprodukowany przez amerykańską stację CBS. W programie współzawodnicy są odizolowani od świata w odległym miejscu i współzawodniczą o gotówkę i inne nagrody. Survivor oparty jest na Szwedzkim programie Ekspedycja Robinson, który jest jednym z pierwszych reality show, ponieważ pokazywał rzeczywistość życia w TV. W USA powstało 18 edycji (Borneo, The Australian Outback, Africa, Marquesas, Thailand, The Amazon, Pearl Islands, All-Stars, Vanuatu, Palau, Guatemala, Panama Exile Island, Cook Islands, Fiji, China, Micronesia, Gabon). Od 12 lutego 2009 roku w telewizji CBS można oglądać 18 edycje programu pod nazwą Survivor Tocantins. W Polsce w TVP 2 wyemitowała 6 pierwszych sezonów (Borneo, The Australian Outback, Africa, Marquesas, Thailand, The Amazon). W telewizji AXN wyemitowano edycje: Borneo, The Australian Outback, Africa, Marquesas, Thailand, The Amazon, Pearl Islands, All-Stars, Vanuatu, Palau, Guatemala, Panama Exile Island. Od 14 marca 2009 roku w telewizji AXN można oglądać 13 edycje programu pod nazwą Survivor Cook Islands. Telewizja TVN nakręciła też polską wersję, która nazywała się Wyprawa Robinson, ale powstał tylko jeden sezon. - wikipedia.pl

Napisy: 1,4,7,11,15,16,17,18 sezon.
Ściągalny: Tak 1 sezon (14 seeds, 36 leechers) http://www.mininova.org/tor/1432549

[youtube][/youtube]

Dlaczego ten reality show jest wart obejrzenia?
- główna nagroda 1 milion dolarów
- piękne krajobrazy (nie mówie tu o kobietach występujących w tym show:)
- rywalizacja drużynowa
- ciekawe zwroty akcji w eliminacji uczestników
- zachowanie amerykanów w konfrontacji z survivorem

Serial jest wart obejrzenia, gdyż nie jest to show typu big brother. Sam z początku byłem sceptyczny, ale serial wciąga. Pokazuje zachowania ludzi, chęć wygranej 1miliona niekiedy za wszelką cene. Kto z Was jest zainteresowany?
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

Ja jestesm zainteresowany;)
Ogladałem tam kiedys kilka odcinków i realty jak najbardziej ok ciekawy jestem własnie czy cały sezon mnie wciagnie.
p.s. i te kobiety... :D
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sieniu »

Kiszka trochę że napisy nie są do wszystkich sezonów :-(
Ale jestem chętny!:)
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Później robi się ciekawiej, coraz więcej osób odpada, coraz więcej kombinowania by się utrzymać, różne charaktery.. Serial jest świetny. Sezon po 15 odcinków. Z czego 2-3 można pominąć bo jest jeden powtórką, inny wywiadem z rodziną i życie uczestników po programie no i finał w którym tylko 10 minut ma znaczenie:) A co do napisów których do pewnych sezonów brak.. Dialogów jest mało, są proste i osoba znająca angielski nie będzie miała problemów. A dla chętnego podjęcia się tłumaczenia nie będzie to wielka praca.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Ale wiesz, że 01.04.2009 sprawdzę, i jak nie będzie kompletu napisów do min. sezonu1 to kasuję pozycję??
Obrazek When Dreams Come True...
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Trudno:) spojrzałem i faktycznie nie ma wszystkich napisów, a nie mam jak sprawdzić na napiprojekt akurat tego sezonu. Szkoda serialu, gdyż może ktoś by się pokusił o tłumaczenia?
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

ooo;/ a przyznam ze bardzo liczyłem na ten serial....
ale jak mówi neotps za duzo tekstu tam nie ma moze ktos sie skusi przetłumaczyc...
kochammalepliki
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: kochammalepliki »

Witam, no i co dodaniście to na stronę można pobrać ?
w szukajce nie widzę :-(
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Przeczytaj dokładnie tytuł tego Forum który brzmi:
Nowości / Propozycje dopisania serialu do strony.
Proste prawda? :)
Obrazek When Dreams Come True...
kochammalepliki
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: kochammalepliki »

napisałem posta tylko po to żeby się to szybciej stało :]

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ