Szukałam (nieco ) ale nie znalazłam, więc piszę, bardzo fajny serial, trochę w stylu Rocky'ego. Jeśli komuś podobał się ten film, raczej powinien spodobać się także serial. Ja bynajmniej polecam
Historia byłego boksera Lights'a Leary'go, który z powodów majątkowych decyduje sie powrócić na ring i stoczyć walkę z mistrzem, który niegdyś go pokonał. Do tego dochodzą różne wątki osobiste, jego, jego rodziny, jego znajomych, pokazane jest życie boksera, cała 'mafia' która wokół tego krąży.
Szukałam (nieco :-p ) ale nie znalazłam, więc piszę, bardzo fajny serial, trochę w stylu Rocky'ego. Jeśli komuś podobał się ten film, raczej powinien spodobać się także serial. Ja bynajmniej polecam :)
Historia byłego boksera Lights'a Leary'go, który z powodów majątkowych decyduje sie powrócić na ring i stoczyć walkę z mistrzem, który niegdyś go pokonał. Do tego dochodzą różne wątki osobiste, jego, jego rodziny, jego znajomych, pokazane jest życie boksera, cała 'mafia' która wokół tego krąży.
Do kosza? Hmm... Jak dla mnie serial stanowi praktycznie jedną zamkniętą całość, kontynuacja w drugim sezonie byłaby zwykłym naciąganiem. Jest główny wątek i jego kulminacja w ostatnim odcinku, ładnie opowiedziana historia, taki 13 odcinkowy mini serial
Do kosza? Hmm... Jak dla mnie serial stanowi praktycznie jedną zamkniętą całość, kontynuacja w drugim sezonie byłaby zwykłym naciąganiem. Jest główny wątek i jego kulminacja w ostatnim odcinku, ładnie opowiedziana historia, taki 13 odcinkowy mini serial :)