Jeden z pierwszych seriali wystawionych w (XviD asd) dlatego postanowiłem go przypomnieć. O czym jest?
Otóż przedstawia grupę kosmonautów, którzy podczas rutynowej misji kosmicznej doświadczają całkowitego zniszczenia ziemi... Z tej beznadziejnej sytuacji wybawia ich POSZUKIWACZ (obca forma życia), który cofa ich o pięć lat wstecz dając tym samym szansę na uratowanie Ziemi.
Czy uda im się dowiedzieć co przyczyniło się do globalnego wybuchu? Kto za tym stoi? Czy też może wykorzystają ten czas na załatwienie wszystkich swoich spraw?
Każdy odcinek to inna historia całość jednak ma główny motyw przewodni.
W rolach głównych zobaczymy znane twarze:
Peter Weller, Sebastian Roché
Jest tylko jeden minus:
Spoiler:
Po dwudziestu odcinkach serial dostał cancela i nigdy nie dowiemy się kto lub co zniszczyło Ziemię...
Jeden z pierwszych seriali wystawionych w (XviD asd) dlatego postanowiłem go przypomnieć. O czym jest? Otóż przedstawia grupę kosmonautów, którzy podczas rutynowej misji kosmicznej doświadczają całkowitego zniszczenia ziemi... Z tej beznadziejnej sytuacji wybawia ich POSZUKIWACZ (obca forma życia), który cofa ich o pięć lat wstecz dając tym samym szansę na uratowanie Ziemi. Czy uda im się dowiedzieć co przyczyniło się do globalnego wybuchu? Kto za tym stoi? Czy też może wykorzystają ten czas na załatwienie wszystkich swoich spraw?
Każdy odcinek to inna historia całość jednak ma główny motyw przewodni.
W rolach głównych zobaczymy znane twarze: [img]http://xvidasd.com/phpbb2/upload_files//aktorzy(20111116942).jpg[/img] Peter Weller, Sebastian Roché
Jest tylko jeden minus: [spoiler]Po dwudziestu odcinkach serial dostał cancela i nigdy nie dowiemy się kto lub co zniszczyło Ziemię... :([/spoiler] Ale i tak warto - kiedyś mi się podobał :ok
Po skończeniu kilku innych pozycja sięgnę po ten serial na pewno.
Szczególnie że nie jest jakiś bardzo stary więc plastikowa scenografia itd nie będzie razić po oczach.
Po skończeniu kilku innych pozycja sięgnę po ten serial na pewno. Szczególnie że nie jest jakiś bardzo stary więc plastikowa scenografia itd nie będzie razić po oczach. :ok
[i][size=150]"Postęp technologiczny jest jak siekiera w rękach patologicznego przestępcy" Albert Einstein.[/size][/i] Ach to były czasy... - pamiętacie?