No trochę to na wyrost chyba powiedzianeBrita pisze: zagadki sa mnozone na potege a wlasciwie nic sie ni ewyjasnia...
Lost
-
Wskaż do odpowiedzi
Serial jest tak skonstruowany że gdy poznajemy odpowiedź na jedną zagadkę to od razu pojawiają się kolejne pytania i zagadki. Ja akurat takie coś lubię, ważne tylko żeby jednak serial był pewny swojego bytu bo jakby tak nagle dali cancel to :twisted: :twisted: . Ale Lost akurat może być spokojny swojego bytu.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
- Kontakt:
-
Rushq
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Obejrzałem wczoraj wieczorem w końcu ten 3 odcinek i muszę przyznać, jestem zadowolony. Oglądało się przyjemnie, kilka razy udało się scenarzystom mnie zaskoczyć (jak za starego, dobrego Losta
) i ogólnie jak na razie stawiam ten odcinek na pierwszym miejscu wśród odcinków 4 sezonu, choć tych wiele jeszcze nie było.
Ogólnie robi się coraz ciekawiej, jestem ciekawy jak rozwinie się sytuacja. MOŻLIWE SPOJLERY. To już praktycznie znamy ocalałą szóstkę, a przynajmniej możemy domyślać się ostatniej, szóstej osoby. Chociaż podejrzewam, że to będzie Desmond, ale to się okaże mam nadzieję już niedługo. Sayid współpracujący z Benem? Ciekawa scenka kończąca odcinek. I to widać, a przynajmniej jak tak zrozumiałem, z własnej woli. Ale po co? Aby ochronić tych pozostałych na wyspie, czy może pozostałą 4 (wyłączając Bena) ocalałych? Nie mogę doczekać się kolejnych odcinków. Jednak Lost wciąga

Ogólnie robi się coraz ciekawiej, jestem ciekawy jak rozwinie się sytuacja. MOŻLIWE SPOJLERY. To już praktycznie znamy ocalałą szóstkę, a przynajmniej możemy domyślać się ostatniej, szóstej osoby. Chociaż podejrzewam, że to będzie Desmond, ale to się okaże mam nadzieję już niedługo. Sayid współpracujący z Benem? Ciekawa scenka kończąca odcinek. I to widać, a przynajmniej jak tak zrozumiałem, z własnej woli. Ale po co? Aby ochronić tych pozostałych na wyspie, czy może pozostałą 4 (wyłączając Bena) ocalałych? Nie mogę doczekać się kolejnych odcinków. Jednak Lost wciąga

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi - Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
no niby tak, ale wątpie aby Claire zostawila na wyspie dziecko, a małżeństwa się porozstawały (a takto musiałoby być Oceanic Seven) wiecnaprawde niemam pojęcia co wymyślili scenarzyścia Japońce zapominasz o Jinie i jego żonce oni też lecieli tak samo to 2 małżeństwo nie pamiętam jak się tam zwali i jeszcze zostaje nam "Kler"
-
Lisu11
-
Lisu11
-
An25driu
Wskaż do odpowiedzi - sprawdź mnie
-
Wskaż do odpowiedzi
-