to jest blad filtra vob sub
po pokazaniu sie tego komunikatu (zakladajac ze ogladasz w subedit)
kliknij ok (wiem ze ten komunikat zaraz pojawi sie ponownie) ale po kilku(nasto)krotnym kliknieciu odcinek pojdzie
jak nie to zrob tak jak mowi asd
odpal inny plik
wczytaj napisy ktore sa bledne i przejdz do edytora napisow
linia bledna bedzie zaznaczona na czerwono
usuwasz ja
zapisujesz plik i po klopocie
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
to jest blad filtra vob sub po pokazaniu sie tego komunikatu (zakladajac ze ogladasz w subedit) kliknij ok (wiem ze ten komunikat zaraz pojawi sie ponownie) ale po kilku(nasto)krotnym kliknieciu odcinek pojdzie jak nie to zrob tak jak mowi asd odpal inny plik wczytaj napisy ktore sa bledne i przejdz do edytora napisow linia bledna bedzie zaznaczona na czerwono usuwasz ja zapisujesz plik i po klopocie
kodeki mam klkite mega pack,divx najnowszy,ffdshow
no to wywal je i przeczysc rejestr po nich bo tylko sobie zasmieciles system
zainstaluj
samego xvida
nowego divixa
filtr ac3
filtr vob sub
i ewentualnie real alternative i quick time alternative (jesli potrzebujesz)
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
[quote]kodeki mam klkite mega pack,divx najnowszy,ffdshow[/quote]
no to wywal je i przeczysc rejestr po nich bo tylko sobie zasmieciles system zainstaluj samego xvida nowego divixa filtr ac3 filtr vob sub i ewentualnie real alternative i quick time alternative (jesli potrzebujesz)
Media Player Classic. Najlepszy do oglądania. Jeśli znów takie coś CI wyskoczy, to po prostu wszystkie linie które są przedzielone na pół 'enterem' wróć aby jeden napis był w jednej lini. Tak żeby po lewej stronie były tylko wartości liczbowe i nic innego
Media Player Classic. Najlepszy do oglądania. Jeśli znów takie coś CI wyskoczy, to po prostu wszystkie linie które są przedzielone na pół 'enterem' wróć aby jeden napis był w jednej lini. Tak żeby po lewej stronie były tylko wartości liczbowe i nic innego
Sprawdziłem rzeczywiście jest "minimalny" błąd :) jest coś takiego: 00:21[b][size=125][color=red].[/color][/size][/b]34:Dziękuję! a powinno być: 00:21[b][size=125][color=red]:[/color][/size][/b]34:Dziękuję!
Co do samego błędu to nie wiem czemu wyskakuje ci błąd :? U mnie nie ma takiego problemu chodź też używam SubEdita
zdaje sie jak wczytasz napisy o innym formacie subedit pyta sie czy przerobic je na wersje ktora moze odtworzyc, ale nie dam sobie za to reki odciac :D
Polecam Kliper, jest bezkodekowy i otwiera praktycznie wszystkie formaty, przynajmniej mnie. Nie wiem jak jest z matroska, ale to tak rzadki format, ze to nie ma znaczenia.
Polecam Kliper, jest bezkodekowy i otwiera praktycznie wszystkie formaty, przynajmniej mnie. Nie wiem jak jest z matroska, ale to tak rzadki format, ze to nie ma znaczenia.