Dobry muzułmanin ratuje Amerykę przed zamachami terrorystycznymi. Jako tajny agent wchodzi w szeregi islamskiej komórki fanatyków przygotowujących zamachy na terenie Stanów Zjednoczonych. Farik, ich główny przywódca szykuje coś naprawdę dużego na miarę 9/11 Czy mu się to uda?
Oryginalny wpis:
Temat zdaje się umarł na starym forum więc pozwoliłem sobie założyć nowy.
Pamiętacie czy serial ma jakieś sensowne zakończenie? Przymierzam się do niego już od dłuższego czasu ale zastanawia mnie czy jest sens oglądać?
Dobry muzułmanin ratuje Amerykę przed zamachami terrorystycznymi. Jako tajny agent wchodzi w szeregi islamskiej komórki fanatyków przygotowujących zamachy na terenie Stanów Zjednoczonych. Farik, ich główny przywódca szykuje coś naprawdę dużego na miarę 9/11 Czy mu się to uda?
[code]Oryginalny wpis: Temat zdaje się umarł na starym forum więc pozwoliłem sobie założyć nowy. Pamiętacie czy serial ma jakieś sensowne zakończenie? Przymierzam się do niego już od dłuższego czasu ale zastanawia mnie czy jest sens oglądać?[/code]
To dziwne że ten serial nie ma tematu ale mniejsza z tym. Sporo czasu minęło od chwili, gdy oglądałem Sleeper Cell, ale nie mam wątpliwości że jest to serial wart obejrzenia. grego1980, jeśli zależy Ci na sensownym zakończeniu, po prostu zakończ oglądanie na pierwszym sezonie.
To dziwne że ten serial nie ma tematu ale mniejsza z tym. Sporo czasu minęło od chwili, gdy oglądałem Sleeper Cell, ale nie mam wątpliwości że jest to serial wart obejrzenia. [b]grego1980[/b], jeśli zależy Ci na sensownym zakończeniu, po prostu zakończ oglądanie na pierwszym sezonie.
Genialny serial. Każdy sezon opowiada osobną historię, którą łączy tan sam agent i Farik... - genialna rola!! Szkoda, że nie doczekaliśmy się trzeciego sezonu.
Odnośnie tego co napisał w spoilerze Yugi_2142 w żaden sposób nie popsuje Ci to satysfakcji z oglądania.
Genialny serial. Każdy sezon opowiada osobną historię, którą łączy tan sam agent i Farik... - genialna rola!! Szkoda, że nie doczekaliśmy się trzeciego sezonu.
Odnośnie tego co napisał w spoilerze [b]Yugi_2142[/b] w żaden sposób nie popsuje Ci to satysfakcji z oglądania.
xvidasd pisze:
PS:Widzę, że okienko "Polecamy" działa
Miałem go w planach co prawda ale ta opcja mi o nim przypomniała i zmobilizowała wiec działa.
Added after 22 hours 36 minutes:
Pochłonąłem właśnie pierwszy sezon. Korzystając z wolnego dnia i kiepskiej pogody, i tego że serial wciągnął mnie na maxa, w jeden dzień.
Można tylko napisać że jest świetny, genialny. Mogę go z czystym sumieniem zaliczyć do 10 najlepszych seriali jakie widziałem. Może nawet do 5.
[quote="xvidasd"] PS:Widzę, że okienko "Polecamy" działa :D[/quote]
Miałem go w planach co prawda ale ta opcja mi o nim przypomniała i zmobilizowała wiec działa.
[size=75][color=#999999]Added after 22 hours 36 minutes:[/color][/size]
Pochłonąłem właśnie pierwszy sezon. Korzystając z wolnego dnia i kiepskiej pogody, i tego że serial wciągnął mnie na maxa, w jeden dzień. Można tylko napisać że jest świetny, genialny. Mogę go z czystym sumieniem zaliczyć do 10 najlepszych seriali jakie widziałem. Może nawet do 5.
Druga seria chociaż również ciekawa to jednak nie wciągnęła już tak jak pierwsza. Może to kwestia tego że schemat był podobny? Troszkę się męczyłem i trochę oglądałem z obowiązku. Być może nie potrzebnie robiłem przerwę między pierwszą i drugą serią?
Za 1 serie dam 8,5/10
za 2 6/10.
Druga seria chociaż również ciekawa to jednak nie wciągnęła już tak jak pierwsza. Może to kwestia tego że schemat był podobny? Troszkę się męczyłem i trochę oglądałem z obowiązku. Być może nie potrzebnie robiłem przerwę między pierwszą i drugą serią? Za 1 serie dam 8,5/10 za 2 6/10.
Obejrzałam to zaraz po Homeland. Więc tematyka bardzo podobna. Ale pierwszy sezon oglądało się bardzo dobrze. Drugi jakby kręcony trochę na siłę, ale też ujdzie.
Obejrzałam to zaraz po Homeland. Więc tematyka bardzo podobna. Ale pierwszy sezon oglądało się bardzo dobrze. Drugi jakby kręcony trochę na siłę, ale też ujdzie.
Właśnie mi się przypomniał - ciekawe, że skoro świat boryka się z problemem terroryzmu to jednak powstaje tak mało produkcji o tej tematyce.
SC oglądałem już dawno - wtedy to był HIT! Teraz mamy Homeland jednak nadal uważam, że SC był i jest PIERWSZY!
Właśnie mi się przypomniał - ciekawe, że skoro świat boryka się z problemem terroryzmu to jednak powstaje tak mało produkcji o tej tematyce. SC oglądałem już dawno - wtedy to był HIT! Teraz mamy Homeland jednak nadal uważam, że SC był i jest PIERWSZY!