Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
rgr
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: rgr »

Witam wszystkich :smile:

Trafilem tutaj, bo lubie seriale i licze na to, ze jest to miesjce gdzie znajde ich wiecej i latwiej...

Mam tez nadzieje, ze rekomendacje innych pozwola mi latwiej wyszukiwac ciekawe produkcje.

Pozdrawiam,

rgr
artyq
Wskaż do odpowiedzi

Witam

Post autor: artyq »

Mam na imię Artur, mieszkam i pracuję w Warszawie a pochodzę z krainy scyzoryków i latających siekier:)
Udzielam się na wykop.pl lubię jazdę na rowerze i pływanie.
Z seriali Dr. House i filmy dokumentalne.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i naszego naczelnego wodza ASD :salut:
bielep
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Powitanie

Post autor: bielep »

Witam

Jestem z Krakowa i mam na imię Rafał.
Lubię seriale historyczne i kryminalne.
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
miechowa
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: miechowa »

Witam, na forum od dawna, z różnymi przerwami, nawet nie wiedziałem że tak sie rozbudowało cieszy mnie to. Mam na imie Marek, lat 33, dzięki Xvid poznałem co to "urok" seriali, filmów prawie wogóle nie oglądam, bo są płytkie, serial to co innego, on towarzyszy w jakimś etapie życia, wpisuje się w rzeczywistość, Dzięki że Jesteście
tobi1819
Wskaż do odpowiedzi

hi

Post autor: tobi1819 »

hi mam na imie tobiasz
jestem z rawicza uwielbiam gry strategiczne oraz filmy strategiczne i seriale komediowe niezle sa on ona i dzieciaki czy 2 i pol
obejrzałem wszystkie sezony housa ( dla mnie rowniez komedia) licze na owocna wspolprace hehe
red_october
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: red_october »

Cześć. Jestem Kaśka.
Uzależniona od gier RPG, seriali sci-fi i kryminałów. A jestem z dalekiego wschodu tzn. z podkarpacia :)
funfel11
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: funfel11 »

hmm wieku jestem wczesnośredniego ale duchem młody, pochłaniam książki jak odkurzacz ,ale największy ze mnie maniak csi zwłaszcza LV
balagan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: balagan »

Siemanko. Jestem ze świętokrzyskiego. Od czasów Prison Break męczę właściwie tylko seriale. Czasem pogrywam w gry Quake lub SC2. Pozdrawiam fanów: How I Met Yor Mother, Housa, Futuramy i wszelkiej maści seriali komediowych :)
vostok
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: vostok »

Witam moja ksywa na forum VOSTOK. Mam na imię Piotrek, studiuję w Katowicach, oprócz nauki lubię obejrzeć dobry film i serial. Lubię również grać na kompie i facebook to mój drugi papieros ;D Uzależniony od muzyki elektronicznej
OBcY
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: OBcY »

Cześć. Jestem Marcin, mam 20lat, lubię tytoń, wódkę i dobrą fabułę. SG1 4ever ! :-)
viktorus
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: viktorus »

Witam wszystkich,

Marek z Krakowa,
zainteresowania: Komputery, elektronika,
uwielbiam Seriale takie jak suits, spartacus, dexter, lie to me, house :))
oizuczek
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: oizuczek »

Witam !Jestem oizuczek .Trafiłem tutaj przez serial "Over There".Zrobił na mnie wielkie wrażenie.Uwielbiam horrory,sensacje i filmy wojenne.
darque
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: darque »

Cześć , jestem darque. Bardzo lubię seriale sci-fi oraz gry FPS. Jeśli chodzi o muzykę to uwielbiam minimal/deep house. Moje ulubione seriale to Battlestar Galactica , Stargate universe i ostatnio Misfits [ Nie ma to jak angielski humor:) ]
Duke
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Duke »

Hi, this is Duke from India. I heard about this site when I downloaded a torrent of The Good Wife Season 1. It was a perfect torrent and all the avi files were 1/3 rd the normal size which made them very fast to download. Thanks!
morg1975
Wskaż do odpowiedzi

witam

Post autor: morg1975 »

Witam

Jestem z Lublina. Mam własny serwer z filmami - seriale i lubię oglądać stare dobre filmy. Mam dość szybkie łącze ( 200/200 mbit/s ) więc mogę troszkę poszaleć. Lubie dobrą muzykę ( Nightwish ) i lubię motory. Jeśli czas pozwoli to zrobię podobną stronkę i udostępnię swoje zasoby - a są spore ( około 17 TB ). Ot i to chyba wszystko.
criskrakow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: criskrakow »

Witam.
criskrakow czyli jak kto woli Krzysiek z Krakowa.
Moderator forum z napisami, wielbiciel motorów i seriali.
Średnio oglądam 10-12 seriali jednocześnie ale przyznać muszę że te najlepsze już obejrzałem albo jeszcze nie powstały :) dobrze orientuję się w tematyce napisów do filmów, seriali i dokumentów, jeśli ktoś miałby z tym problem postaram się pomóc.
Myślę że reszta wyjdzie w "praniu" więc pewnie więcej dowiecie się o mnie podczas następnych postów.
Snowjay
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Snowjay »

Witam wszystkich,
Mam na imię Nela, oryginalnie z Lublina, teraz mieszkam w Bazylei (CH). Z wykształcenia jestem anglistką, mam rocznego synka i ogromnie mało czasu wolnego, ale kiedy już zdarzy się chwilka i akurat nie czeka na mnie żadna książka... wtedy oglądam seriale! Ostatnio zostałam fanką brytyjskiego 'Sherlock' i z niecierpliwością czekam na drugi sezon.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko i świątecznie!
KasiaKoz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: KasiaKoz »

Witam wszystkich
Przypadkiem trafiłam na tę stronę, ale już wiem, że będę częstym gościem w tych stronach, gdyż kocham dobre seriale.
Jestem z Łodzi, uzależniona od dobrych książek sc-fi, gorącej herbaty oraz siatkówki

Pozdrawiam :)
xcwoman
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: xcwoman »

I am xcwoman. Originally from Iran. I love internet.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Obrazek When Dreams Come True...

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ