[color=blue][b]Z okazji Świąt Bożego Narodzenia mam dla Was, przyjaciele, najgorętsze życzenia.
Oby Wasze prezenty miały metki do zwrotu, oby Wasi bliscy nie wkurzali Was za bardzo i oby Wasz świąteczny kac nie trwał zbyt długo. ZDRÓWKO!!![/b][/color]
Ja chciałabym podziękować za kolejny rok spędzony z wami i za wspaniałą robotę, którą wykonujecie i życzyć wam wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku, w którym spełnicie wszystkie swoje marzenia!
Ja chciałabym podziękować za kolejny rok spędzony z wami i za wspaniałą robotę, którą wykonujecie i życzyć wam wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku, w którym spełnicie wszystkie swoje marzenia! :)
Wesołego zająca, co śmieje się bez końca.
Szczerbatego barana, co beczy od rana.
Radości bez liku, pisanek w koszyku.
I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania.
Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania.
[img]http://xvidasd.com/phpbb2/upload_files/listwa1.jpg[/img] [color=indigo][size=117][b]Dziękujemy za to, że jesteście z nami i życzymy Wam Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym, 2012 Roku.
Grupa (XviD asd)[/b][/size][/color] [img]http://xvidasd.com/phpbb2/upload_files/listwa2.jpg[/img]
Ja także chciałabym złożyć życzenia spokojnych i radosnych świąt oraz pomyślności w nowym roku!
Jednocześnie dziękując wszystkim którzy tworzą to forum i innym serialomaniakom spoza, że dzięki nim jest co oglądać, nie tylko w święta, ale w święta szczególnie, zamiast kevina samego w domu
Ja także chciałabym złożyć życzenia spokojnych i radosnych świąt oraz pomyślności w nowym roku!
Jednocześnie dziękując wszystkim którzy tworzą to forum i innym serialomaniakom spoza, że dzięki nim jest co oglądać, nie tylko w święta, ale w święta szczególnie, zamiast kevina samego w domu ;)
nova.nike pisze:Jednocześnie dziękując wszystkim którzy tworzą to forum i innym serialomaniakom spoza, że dzięki nim jest co oglądać, nie tylko w święta, ale w święta szczególnie, zamiast kevina samego w domu
[quote="nova.nike"]Jednocześnie dziękując wszystkim którzy tworzą to forum i innym serialomaniakom spoza, że dzięki nim jest co oglądać, nie tylko w święta, ale w święta szczególnie, zamiast kevina samego w domu[/quote] QFT Wesołych świąt.