Jeremiah

a long, long time ago..
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Jeremiah

Post autor: asd »

obrazek

Dziwne, że na tym forum nie ma tematu o tym serialu... Nie znalazłem więc zakładam.
Serial o bardzo ciekawej fabule. Luke Perry nie należy do moich ulubieńców ale o dziwo w tym serialu nie można się do niego doczepić.

Dawno już go oglądałem ale pamiętam, że pierwszy sezon był niezły, drugi trochę słabszy i samo zakończenie mnie nie usatysfakcjonowało ale generalnie serial był niezły.
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
sindar
Wskaż do odpowiedzi
Administrator
Administrator
Expert
Expert
Ulubiony Serial: No właśnie? Który?

Post autor: sindar »

Podkerslic nalezy, ze to serial tworcy Babylon 5 - czyli niezla rekomendacja.
Tym razem akcja dzieje sie nie w kosmosie, lecz na postapokaliptycznej Ziemi, gdzie z powodu wirusa jakis czas temu przezyly wylacznie dzieci. Gdy dorosly probuja odbudowac cywilizacje.

Tez ogladalem jakis czas temu i nie pamietam szczegolow, niemniej potwierdzam odczucia xvidasd, ze lepszy jest sezon 1 - i ten polecam.
2 juz niekoniecznie - poszedl w zupelnie innym - i z mojego puktu widzenia - w zupelnie niewlasciwym kierunku.
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

Też polecam serial. Oglądałem go dość dawno ale zapadł mi w pamięci. Nawet planuję wkrótce do niego wrócić.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ