Historyczne posty.
asd Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me
Od początku istnienia serwisu trochę już minęło... Pozycje, które kiedyś zostały wystawione (torrent) już dawno przepadły. Ale nie do końca - sporo pozycji mam zarchiwizowanych i mógłbym je wrzucić ponownie.
Minusy:
-pierwsze wersje kompresji nie były aż tak zoptymalizowane jak te teraz - gorsza jakość może być bardziej widoczna (jak ktoś ogląda na monitorze - na tv nie zauważysz różnicy),
-paskudne, wielkie logo na początku odcinków (komu się to wtedy podobało??
)
Plusy:
-niektóre z nich w dzisiejszych czasach trudno znaleźć w sieci (nawet oryginały),
-o tych serialach już się nie mówi - wiele osób nie zdaje sobie sprawy co je ominęło!
Jak macie jakieś propozycje to piszcie - sprawdzę, czy mam dany serial.
When Dreams Come True...
1321129705
asd
Od początku istnienia serwisu trochę już minęło... Pozycje, które kiedyś zostały wystawione (torrent) już dawno przepadły. Ale nie do końca - sporo pozycji mam zarchiwizowanych i mógłbym je wrzucić ponownie. Minusy: -pierwsze wersje kompresji nie były aż tak zoptymalizowane jak te teraz - gorsza jakość może być bardziej widoczna (jak ktoś ogląda na monitorze - na tv nie zauważysz różnicy), -paskudne, wielkie logo na początku odcinków (komu się to wtedy podobało?? :scratch: ) Plusy: -niektóre z nich w dzisiejszych czasach trudno znaleźć w sieci (nawet oryginały), -o tych serialach już się nie mówi - wiele osób nie zdaje sobie sprawy co je ominęło! Jak macie jakieś propozycje to piszcie - sprawdzę, czy mam dany serial.
Shedao Shai Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:
autor: Shedao Shai » 12 listopada 2011, 21:29
Ja powiem tak - dobrze by było zrobić RS seriali, które ciężko jest obecnie dostać w innej jakości.
1321129786
Shedao Shai
Ja powiem tak - dobrze by było zrobić RS seriali, które ciężko jest obecnie dostać w innej jakości.
kain_b Wskaż do odpowiedzi
Expert
Jeżeli będzie potrzeba to też pomogę, mam kilka pozycji na płytkach.
Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą -Richard Ramirez
hasło/pass:bolczeslaw
1321553095
kain_b
Jeżeli będzie potrzeba to też pomogę, mam kilka pozycji na płytkach.
grego1980 Wskaż do odpowiedzi
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół
autor: grego1980 » 17 listopada 2011, 19:33
Shedao Shai pisze: Ja powiem tak - dobrze by było zrobić RS seriali, które ciężko jest obecnie dostać w innej jakości.
Dokładnie. Warto ponowić te pozycje które w sieci są ciężko osiągalne w normalnym rozmiarze nawet.
1321554790
grego1980
[quote="Shedao Shai"]Ja powiem tak - dobrze by było zrobić RS seriali, które ciężko jest obecnie dostać w innej jakości.[/quote] Dokładnie. Warto ponowić te pozycje które w sieci są ciężko osiągalne w normalnym rozmiarze nawet.
asd Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
Expert
To piszcie śmiało co byście chcieli!
Na razie w ciemno wystawiam to co mam pod ręką.
Zastanawiam się też nad całym BSG bo to przecież kultowy serial. Oczywiście jest w 350 ale w (XviD asd) jest chyba nieosiągalny...
When Dreams Come True...
1321562303
asd
To piszcie śmiało co byście chcieli! Na razie w ciemno wystawiam to co mam pod ręką. Zastanawiam się też nad całym BSG bo to przecież kultowy serial. Oczywiście jest w 350 ale w (XviD asd) jest chyba nieosiągalny...
saper202 Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
autor: saper202 » 17 listopada 2011, 21:42
BSG Raczej jest osiągalny. Więc nie wiem czy jest sens
1321562573
saper202
BSG Raczej jest osiągalny. Więc nie wiem czy jest sens :] [code]http://www.filesonic.pl/folder/8215871[/code]
john56 Wskaż do odpowiedzi
A co np. z "Rodziną Soprano"? Czaję się na ten serial już od dawna, a ciężko go znaleźć w małej ilości megabajtów, a to przecież klasyk, na pewno więcej osób by się skusiło
1322002709
john56
A co np. z "Rodziną Soprano"? Czaję się na ten serial już od dawna, a ciężko go znaleźć w małej ilości megabajtów, a to przecież klasyk, na pewno więcej osób by się skusiło ;)
grego1980 Wskaż do odpowiedzi
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół
autor: grego1980 » 23 listopada 2011, 12:36
john56 pisze: A co np. z "Rodziną Soprano"?
Tak to całkiem niezły pomysł.
A od siebie poroszę o Millenium.
1322048207
grego1980
[quote="john56"]A co np. z "Rodziną Soprano"?[/quote] Tak to całkiem niezły pomysł. A od siebie poroszę o Millenium.
Qropatfa Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
autor: Qropatfa » 24 listopada 2011, 21:32
Świetny pomysł, ja zacząłem nadrabiać zaległości i uzupełniać brakujące/zgubione serie a na pierwszy ogień idą Lost (1 sezon ma 1 seeda) więc bardzo prosiłbym o pomoc teraz i w przyszłości, sam również mogę pomóc bo mam dość pokaźny zbiór.
1322166769
Qropatfa
Świetny pomysł, ja zacząłem nadrabiać zaległości i uzupełniać brakujące/zgubione serie a na pierwszy ogień idą Lost (1 sezon ma 1 seeda) więc bardzo prosiłbym o pomoc teraz i w przyszłości, sam również mogę pomóc bo mam dość pokaźny zbiór.
lanrete Wskaż do odpowiedzi
Oh crap. I can't read this. My first post.
1327616284
lanrete
Oh crap. I can't read this. My first post.
atrixa Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
Och, ja np. chciałabym Dollhouse (na forum jest już nieaktywny tylko 1 sezon, choć wydane były 2 sezony).
Jeszcze Dr Who.... czy też CSI Las Vegas
Aaaa... i jeszcze Grey's Anatomy (na torrencie jest od 5 sezonu dopiero).
No... jeszcze The Closer... Na torrentach są jeszcze sezony 1 i 2, ale pozostałe....
Żałuję również, że w formacie naszym kochanym formacie nie pojawił się serial Cold Case czy Profiler, ale to nie do tego tematu.
1327705733
atrixa
Och, ja np. chciałabym Dollhouse (na forum jest już nieaktywny tylko 1 sezon, choć wydane były 2 sezony). Jeszcze Dr Who.... czy też CSI Las Vegas :) Aaaa... i jeszcze Grey's Anatomy (na torrencie jest od 5 sezonu dopiero). No... jeszcze The Closer... Na torrentach są jeszcze sezony 1 i 2, ale pozostałe.... Żałuję również, że w formacie naszym kochanym formacie nie pojawił się serial Cold Case czy Profiler, ale to nie do tego tematu.
załapałem bakcyla
autor: Qropatfa » 28 stycznia 2012, 00:21
atrixa pisze:
Jeszcze Dr Who.... czy też CSI Las Vegas
Aaaa... i jeszcze Grey's Anatomy (na torrencie jest od 5 sezonu dopiero).
Żałuję również, że w formacie naszym kochanym formacie nie pojawił się serial Cold Case czy Profiler, ale to nie do tego tematu.
Jestem w trakcie ściągania całej serii CSI, ciężko będzie z samych torrentów, zwłaszcza pierwsze sezony...
Jeden sezon CC wyszedł w naszym ukochanym formacie, jeszcze zipie na torrentach.
GA jest od 1. sezonu tylko z seedami gorzej.
1327706462
Qropatfa
[quote="atrixa"] Jeszcze Dr Who.... czy też CSI Las Vegas :) Aaaa... i jeszcze Grey's Anatomy (na torrencie jest od 5 sezonu dopiero). Żałuję również, że w formacie naszym kochanym formacie nie pojawił się serial Cold Case czy Profiler, ale to nie do tego tematu.[/quote] Jestem w trakcie ściągania całej serii CSI, ciężko będzie z samych torrentów, zwłaszcza pierwsze sezony... Jeden sezon CC wyszedł w naszym ukochanym formacie, jeszcze zipie na torrentach. GA jest od 1. sezonu tylko z seedami gorzej.
atrixa Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
Qropatfa pisze:
Jeden sezon CC wyszedł w naszym ukochanym formacie, jeszcze zipie na torrentach.
GA jest od 1. sezonu tylko z seedami gorzej.
Szukałam, nie znalazłam
Zapomniałam dodać jeszcze Bones.
1327707310
atrixa
[quote="Qropatfa"] Jeden sezon CC wyszedł w naszym ukochanym formacie, jeszcze zipie na torrentach. GA jest od 1. sezonu tylko z seedami gorzej.[/quote] Szukałam, nie znalazłam :( Zapomniałam dodać jeszcze Bones.
Lubec Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Expert
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:
Millenium było wspominane wcześniej, więc gdyby była możliwość wstawienia w asd to było by super
1337993535
Lubec
Millenium było wspominane wcześniej, więc gdyby była możliwość wstawienia w asd to było by super :)
asd Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Przy obecnej niestabilnosci na rynku jest to nieopłacalne. Gdzie nie wrzucisz pliku to za pol roku i tak jest po nim. Ja tam wiec sie wstrzymam na razie z wrzucaniem archiwum a serwery.
When Dreams Come True...
1338011019
asd
Przy obecnej niestabilnosci na rynku jest to nieopłacalne. Gdzie nie wrzucisz pliku to za pol roku i tak jest po nim. Ja tam wiec sie wstrzymam na razie z wrzucaniem archiwum a serwery.
załapałem bakcyla
Jeśli ktoś miejsce na serwerze udostępni to wrzucę Millenium, chyba, że wystarczy torrent.
1338020280
Qropatfa
Jeśli ktoś miejsce na serwerze udostępni to wrzucę Millenium, chyba, że wystarczy torrent.
bedomir Wskaż do odpowiedzi
jakby dalo rade to drew carey show , sciagnalem ostatnio ale napisow nie ma do niego
, a zdaje sie ze w tv lecial z lektorem.
1338205597
bedomir
jakby dalo rade to drew carey show , sciagnalem ostatnio ale napisow nie ma do niego :( , a zdaje sie ze w tv lecial z lektorem.
Moderator
Expert
Kontakt:
Qropatfa pisze: Jeśli ktoś miejsce na serwerze udostępni to wrzucę Millenium, chyba, że wystarczy torrent.
Jak masz Millenieum w xvid asd to może być i torrent
1338209143
Lubec
[quote="Qropatfa"]Jeśli ktoś miejsce na serwerze udostępni to wrzucę Millenium, chyba, że wystarczy torrent.[/quote] Jak masz Millenieum w xvid asd to może być i torrent :)
załapałem bakcyla
Ok, wieczorem dam znać co i jak.
//Na torrencie żyją wszystkie 3 sezony.
Kod: Zaznacz cały
http://kat.ph/millennium-season1-xvid-asd-englishv-napisypl-t623683.html
Millenium Season1 (Xvid asd), reszta na samym dole.
Pzdr.
1338210196
Qropatfa
Ok, wieczorem dam znać co i jak. //Na torrencie żyją wszystkie 3 sezony. [code]http://kat.ph/millennium-season1-xvid-asd-englishv-napisypl-t623683.html[/code] Millenium Season1 (Xvid asd), reszta na samym dole. Pzdr.
Moderator
Expert
Kontakt:
Nie wiem czy to odpowiedni temat, ale jakby ktoś wrzucił SeaQuest DSV to byłoby bosko
1338483684
Lubec
Nie wiem czy to odpowiedni temat, ale jakby ktoś wrzucił SeaQuest DSV to byłoby bosko :)