Dopóki sytuacja się nie rozwinie postanowiłem dać Wam dostęp do konta na FS.
Obniżyłem ilość potrzebnych postów do zobaczenia tego działu - myślę, że wystarczy 50
Równocześnie liczę na uczciwość i że nikomu nie przyjdzie do głowy skasowanie plików.
Proszę też o nie przekazywanie danych dostępowych innym osobom.
Dopóki sytuacja się nie rozwinie postanowiłem dać Wam dostęp do konta na FS. Obniżyłem ilość potrzebnych postów do zobaczenia tego działu - myślę, że wystarczy 50 Równocześnie liczę na uczciwość i że nikomu nie przyjdzie do głowy skasowanie plików. Proszę też o nie przekazywanie danych dostępowych innym osobom.
Myślę, że szału nie będzie - w końcu nie ma aż tylu 50-cio postowców...
A nawet jakby co to chyba niewielka strata - raczej nie wierzę w powrót do "normalności".
W związku z tym mam pytanie - co robimy z serwisem??
Myślę, że szału nie będzie - w końcu nie ma aż tylu 50-cio postowców... A nawet jakby co to chyba niewielka strata - raczej nie wierzę w powrót do "normalności".
W związku z tym mam pytanie - co robimy z serwisem??
xvidasd pisze:W związku z tym mam pytanie - co robimy z serwisem??
No i się doczekałam . Matko kochana
Stara jestem, ale mimo wszystko zawsze miałam nadzieję, ze dożyje czasów jak z Neuromancera (bez czarnowidztwa Gibsona)
a wychodzi na to, ze cofamy się o 20 lat
Nie wiem co robimy z serwisem > JA OSOBIŚCIE PLANUJĘ SIĘ UPIĆ W SOBOTĘ. CYTRYNÓWKĄ :/
[quote="xvidasd"]W związku z tym mam pytanie - co robimy z serwisem??[/quote]
No i się doczekałam . Matko kochana :( Stara jestem, ale mimo wszystko zawsze miałam nadzieję, ze dożyje czasów jak z Neuromancera (bez czarnowidztwa Gibsona) a wychodzi na to, ze cofamy się o 20 lat :(
Nie wiem co robimy z serwisem > JA OSOBIŚCIE PLANUJĘ SIĘ UPIĆ W SOBOTĘ. CYTRYNÓWKĄ :/
Zgadzam się z asd, że fileserve to tymczasowe rozwiązanie, w związku z czym nie ma się więc co wysilać na dodatkowe zabezpieczenia...
Co do serwisu... zawsze można zmienić formułę na forum stricte dyskusyjne... tylko jak tu dyskutować jak mało kto będzie miał okazję dyskutowany tytuł obejrzeć
Jako że z technologiami informatycznymi jestem, w najlepszym wypadku, średnio obeznany, poczekam na bardziej uzdolnionych w tej dziedzinie userów, którzy na pewno znajdą jakieś techniczne rozwiązanie obecnych problemów
Zgadzam się z [b]asd[/b], że fileserve to tymczasowe rozwiązanie, w związku z czym nie ma się więc co wysilać na dodatkowe zabezpieczenia... Co do serwisu... zawsze można zmienić formułę na forum stricte dyskusyjne... tylko jak tu dyskutować jak mało kto będzie miał okazję dyskutowany tytuł obejrzeć :] Jako że z technologiami informatycznymi jestem, w najlepszym wypadku, średnio obeznany, poczekam na bardziej uzdolnionych w tej dziedzinie userów, którzy na pewno znajdą jakieś techniczne rozwiązanie obecnych problemów :-)
Też mnie coś ostatnio mdli... więc cytrynówka powiadacie??
Nad ru już się zastanawiałem i nawet próbowałem ale zapomniałem tamtejszych literek i nie jest to takie proste... Samo ściąganie również nie należy do łatwych a już zagraniczni userzy na pewno sobie z tym nie poradzą...
Chyba, że znacie jakiś w miarę prosty? (najlepiej intuicyjny).
Zastanawiałem się nad przeróbką serwisu tak, żeby prawdziwa działalność nie była wogóle widoczna ale chyba jest to bezcelowe bo wymagało by większych angaży użytkowników w jego tworzenie... Większość jak zapewne zauważyliście wpada tu tylko po pliki i nawet z naskrobaniem jednego posta ma problemy...
Co do nowości serialowych to się nie martwię - mam swoje niezależne źródła...
Też mnie coś ostatnio mdli... więc cytrynówka powiadacie?? :clown:
Nad ru już się zastanawiałem i nawet próbowałem ale zapomniałem tamtejszych literek i nie jest to takie proste... Samo ściąganie również nie należy do łatwych a już zagraniczni userzy na pewno sobie z tym nie poradzą... Chyba, że znacie jakiś w miarę prosty? (najlepiej intuicyjny).
Zastanawiałem się nad przeróbką serwisu tak, żeby prawdziwa działalność nie była wogóle widoczna ale chyba jest to bezcelowe bo wymagało by większych angaży użytkowników w jego tworzenie... Większość jak zapewne zauważyliście wpada tu tylko po pliki i nawet z naskrobaniem jednego posta ma problemy...
Co do nowości serialowych to się nie martwię - mam swoje niezależne źródła...
Nie popadajmy w stan nostalgii - najphil wspomniał o serwisach za wschodnią granica - tam zapewne przeniesie się "półświatek" internetu. Szanowny xvidasd zapytał co robimy z serwisem. Zabrzmiało to jakby koniec....optymistycznie patrząc w przyszłość damy radę.
Nie popadajmy w stan nostalgii - [b]najphil[/b] wspomniał o serwisach za wschodnią granica - tam zapewne przeniesie się "półświatek" internetu. Szanowny [b]xvidasd[/b] zapytał co robimy z serwisem. Zabrzmiało to jakby koniec....optymistycznie patrząc w przyszłość damy radę. ;)