Closer, The / Podkomisarz Brenda Johnson

Seriale prawdziwsze niż życie.
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: lubie_kiedy »

Za Hatak.pl:
W przyszłym roku wyemitowany zostanie finałowy, ostatni sezon produkcji. Przyczyn zakończenia produkcji jest wiele, ale chyba za największą można uznać decyzję Kyry Sedgwick, której kontrakt kończy się w przyszłym roku i aktorka nie ma zamiaru go przedłużać.
Czyli przygoda z The Closer zakończy się na siódmym sezonie.

Ja mam pytanie do saper202 lub kogoś obeznanego, czy na nast są dostępne wszystkie napisy od 4 sezonu w górę? :roll: Będę się musiała zarejestrować jak tak ;)
tabaq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tabaq »

Napisy do The Closer są aż do odcinka 06x08, następne 3 odcinki ma przetłumaczyć Czekoladowy Blok:)
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

NIke dziękuję ślicznie za 3 kolejne sezony, bo 6 rozumiem też będzie :pirat:
A 7 na bieżąco planujesz wystawiać? Premiera już 12.07.

Na razie nawet nie mam czasu by się zabrać za nadrabianie, ale The Closer ma pierwszeństwo przed innymi pozycjami.
gracek17
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gracek17 »

The Closer się kończy, ale stacja TNT chce stworzyć swego rodzaju spin-off/sequel na miejsce obecnego serialu, czyli 8 sezon powstanie jako nowy serial :)
Awatar użytkownika
mszyszka01
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam

Post autor: mszyszka01 »

gracek17 - tylko, że ten spin/off to już nie będzie tym prawdziwym The Closer, a serial ten jest wyjątkowy głównie dzięki znakomitej kreacji Kyry Sedgwick, która scala resztę ekipy. Kopiowanie pomysłu na główną bohaterkę/głównego bohatera jest pomysłem dość naciąganym, wtórnym, lepiej byłoby dla stacji gdyby stworzyła zupełnie nowy odkrywczy serial kryminalny, a nie, zachowawczo bazować się czymś znanym i lubianym.

lubie_kiedy pisze:NIke dziękuję ślicznie za 3 kolejne sezony, bo 6 rozumiem też będzie :pirat:
A 7 na bieżąco planujesz wystawiać? Premiera już 12.07.

Na razie nawet nie mam czasu by się zabrać za nadrabianie, ale The Closer ma pierwszeństwo przed innymi pozycjami.
Również dołączam się do podziękowań dla NIke :-)

:-)
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak

Post autor: NIke »

lubie_kiedy i mszyszka01 - cieszę się, że wam się również serial podoba. :)
Co do sezonu 7, to oczywiście, że będę wystawiać (ostatnio jestem bardziej zakręcona niż zwykle i wydawało mi się, że The Closer będzie dopiero jesienią - dlatego jeszcze go nie zaklepałam, ale zaraz ten błąd naprawię).
Przyłączam się do żałoby - został jeszcze tylko jeden sezon :smt010
Hasło/Password: xvidasd.com
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
gazebo
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: gazebo »

Z tłumaczeniem szóstego sezonu było cokolwiek ciężko. Może teraz będzie lepiej.
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Nadrobiłam wszystkie sezony The Closer. Nie wiem co ma takiego w sobie, ale bardzo bardzo mi się podoba. Zgrana ekipa, fajne postacie, zabawne momenty, no i to manipulowanie faktami w celu wymuszenia przyznania się do winy. Jednym słowem świetne!

Nie zapowiada się zbyt różowo jeśli chodzi o napisy do obecnego sezonu. Chyba, że NIke zna jakieś alternatywne źródło? :-)
gazebo
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: gazebo »

Na napisy24 robi podstawowe tłumaczenie megibuu do 7x01. Jednak bez korekty i synchro. I szuka pomocy, jak na razie chyba niestety bez odzewu.
Awatar użytkownika
atrixa
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: atrixa »

To jeden z najlepszych seriali jakie znam.
A aktorka Kyra Sedgwick, jak już tu ktoś wspomniał jest naprawdę "cementem" tego serialu.
Nie za bardzo sobie wyobrażam serialu bez niej :(
Co oglądam:
Dużo.... :D

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ