W przyszłym roku wyemitowany zostanie finałowy, ostatni sezon produkcji. Przyczyn zakończenia produkcji jest wiele, ale chyba za największą można uznać decyzję Kyry Sedgwick, której kontrakt kończy się w przyszłym roku i aktorka nie ma zamiaru go przedłużać.
Czyli przygoda z The Closer zakończy się na siódmym sezonie.
Ja mam pytanie do saper202 lub kogoś obeznanego, czy na nast są dostępne wszystkie napisy od 4 sezonu w górę? :roll: Będę się musiała zarejestrować jak tak
Za Hatak.pl: [quote]W przyszłym roku wyemitowany zostanie finałowy, ostatni sezon produkcji. Przyczyn zakończenia produkcji jest wiele, ale chyba za największą można uznać decyzję Kyry Sedgwick, której kontrakt kończy się w przyszłym roku i aktorka nie ma zamiaru go przedłużać.[/quote]
Czyli przygoda z The Closer zakończy się na siódmym sezonie.
Ja mam pytanie do [b]saper202[/b] lub kogoś obeznanego, czy na nast są dostępne wszystkie napisy od 4 sezonu w górę? :roll: Będę się musiała zarejestrować jak tak ;)
The Closer się kończy, ale stacja TNT chce stworzyć swego rodzaju spin-off/sequel na miejsce obecnego serialu, czyli 8 sezon powstanie jako nowy serial
The Closer się kończy, ale stacja TNT chce stworzyć swego rodzaju spin-off/sequel na miejsce obecnego serialu, czyli 8 sezon powstanie jako nowy serial :)
gracek17 - tylko, że ten spin/off to już nie będzie tym prawdziwym The Closer, a serial ten jest wyjątkowy głównie dzięki znakomitej kreacji Kyry Sedgwick, która scala resztę ekipy. Kopiowanie pomysłu na główną bohaterkę/głównego bohatera jest pomysłem dość naciąganym, wtórnym, lepiej byłoby dla stacji gdyby stworzyła zupełnie nowy odkrywczy serial kryminalny, a nie, zachowawczo bazować się czymś znanym i lubianym.
lubie_kiedy pisze:NIke dziękuję ślicznie za 3 kolejne sezony, bo 6 rozumiem też będzie :pirat:
A 7 na bieżąco planujesz wystawiać? Premiera już 12.07.
Na razie nawet nie mam czasu by się zabrać za nadrabianie, ale The Closer ma pierwszeństwo przed innymi pozycjami.
[b]gracek17[/b] - tylko, że ten spin/off to już nie będzie tym prawdziwym The Closer, a serial ten jest wyjątkowy głównie dzięki znakomitej kreacji Kyry Sedgwick, która scala resztę ekipy. Kopiowanie pomysłu na główną bohaterkę/głównego bohatera jest pomysłem dość naciąganym, wtórnym, lepiej byłoby dla stacji gdyby stworzyła zupełnie nowy odkrywczy serial kryminalny, a nie, zachowawczo bazować się czymś znanym i lubianym.
[quote="lubie_kiedy"][b]NIke[/b] dziękuję ślicznie za 3 kolejne sezony, bo 6 rozumiem też będzie :pirat: A 7 na bieżąco planujesz wystawiać? Premiera już 12.07.
Na razie nawet nie mam czasu by się zabrać za nadrabianie, ale The Closer ma pierwszeństwo przed innymi pozycjami.[/quote]
lubie_kiedy i mszyszka01 - cieszę się, że wam się również serial podoba.
Co do sezonu 7, to oczywiście, że będę wystawiać (ostatnio jestem bardziej zakręcona niż zwykle i wydawało mi się, że The Closer będzie dopiero jesienią - dlatego jeszcze go nie zaklepałam, ale zaraz ten błąd naprawię).
Przyłączam się do żałoby - został jeszcze tylko jeden sezon
Hasło/Password: xvidasd.com
***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
[b]lubie_kiedy[/b] i [b]mszyszka01[/b] - cieszę się, że wam się również serial podoba. :) Co do sezonu 7, to oczywiście, że będę wystawiać (ostatnio jestem bardziej zakręcona niż zwykle i wydawało mi się, że [b]The Closer[/b] będzie dopiero jesienią - dlatego jeszcze go nie zaklepałam, ale zaraz ten błąd naprawię). Przyłączam się do żałoby - został jeszcze tylko jeden sezon :smt010
Nadrobiłam wszystkie sezony The Closer. Nie wiem co ma takiego w sobie, ale bardzo bardzo mi się podoba. Zgrana ekipa, fajne postacie, zabawne momenty, no i to manipulowanie faktami w celu wymuszenia przyznania się do winy. Jednym słowem świetne!
Nie zapowiada się zbyt różowo jeśli chodzi o napisy do obecnego sezonu. Chyba, że NIke zna jakieś alternatywne źródło?
Nadrobiłam wszystkie sezony The Closer. Nie wiem co ma takiego w sobie, ale bardzo bardzo mi się podoba. Zgrana ekipa, fajne postacie, zabawne momenty, no i to manipulowanie faktami w celu wymuszenia przyznania się do winy. Jednym słowem świetne!
Nie zapowiada się zbyt różowo jeśli chodzi o napisy do obecnego sezonu. Chyba, że [b]NIke[/b] zna jakieś alternatywne źródło? :-)
To jeden z najlepszych seriali jakie znam.
A aktorka Kyra Sedgwick, jak już tu ktoś wspomniał jest naprawdę "cementem" tego serialu.
Nie za bardzo sobie wyobrażam serialu bez niej
To jeden z najlepszych seriali jakie znam. A aktorka Kyra Sedgwick, jak już tu ktoś wspomniał jest naprawdę "cementem" tego serialu. Nie za bardzo sobie wyobrażam serialu bez niej :(