Więc czekam na wstawkę
In Treatment
-
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL

-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Cieszy mnie, że więcej osób chce go oglądnąć.
Ale dajcie znać jak oglądnięcie jak się serial kończy - czy ma jakieś zakończenie zamykające całość czy po prostu kończy się wyjściem jakiegoś pacjenta z pokoju.
Oczywiście że trzyma. Ale tak zżyłem się z pacjentami z pierwszego, że ci z drugiego nie mieli szans...seymour pisze:Drugi sezon może faktycznie jest trochę słabszy od poprzedniego, ale moim zdaniem nadal trzyma bardzo wysoki poziom.
Ale dajcie znać jak oglądnięcie jak się serial kończy - czy ma jakieś zakończenie zamykające całość czy po prostu kończy się wyjściem jakiegoś pacjenta z pokoju.
When Dreams Come True...-
asd

-
Expert
-
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi
-
asd

-
Expert
-
VictoriNoRisuu
Wskaż do odpowiedzi - wciągam się

Może nie jest to popularna opinia, ale dla mnie sezon 2 jest lepszy niż pierwszy.
Sezon pierwszy przyciągnął mnie oryginalnością formy, napięciem, aktorstwem Gabriela Byrna, ale pacjentów zwyczajnie nie lubiłam - Laura i Alex irytowali mnie niemiłosiernie, w problem małżeństwa w żaden sposób wczuć się nie mogłam, tylko gimnastyczce naprawdę kibicowałam. W kolejnym sezonie problemy pacjentów naprawdę mnie wciągają, budzą empatię, naprawdę życzę im jak najlepiej. Jedyny wątek którego z radością bym się pozbyła to.
Jeśli sezon 3 przedstawia pacjentów tak ciekawych jak drugi, na pewno po niego sięgnę.
Tak na marginesie, czy ktos oglądał wersję polską serialu? Jak wrażenia?
Sezon pierwszy przyciągnął mnie oryginalnością formy, napięciem, aktorstwem Gabriela Byrna, ale pacjentów zwyczajnie nie lubiłam - Laura i Alex irytowali mnie niemiłosiernie, w problem małżeństwa w żaden sposób wczuć się nie mogłam, tylko gimnastyczce naprawdę kibicowałam. W kolejnym sezonie problemy pacjentów naprawdę mnie wciągają, budzą empatię, naprawdę życzę im jak najlepiej. Jedyny wątek którego z radością bym się pozbyła to
Spoiler:
Jeśli sezon 3 przedstawia pacjentów tak ciekawych jak drugi, na pewno po niego sięgnę.
Tak na marginesie, czy ktos oglądał wersję polską serialu? Jak wrażenia?
Oceń ten serial