@Nemo69 powiedz tak uczciwie, że z tym szukaniem to jaja sobie robisz :? [url=http://www.bt-chat.com/details.php?id=9189][img]http://tvshows.i365.pl/images/down.gif[/img][/url]
Czy tylko mnie Andromeda ściąga się jak krew z nosa? Od czasu wystawienia, ściągnąłem zaledwie 38% a prędkość nie przekroczyła nigdy 10 kilo, co nie było by takie złe, gdyby ogólnie nie osiągała około 4.
Teraz widzę, że nie mogę się połączyć z trackerami...
Czy tylko mnie Andromeda ściąga się jak krew z nosa? Od czasu wystawienia, ściągnąłem zaledwie 38% a prędkość nie przekroczyła nigdy 10 kilo, co nie było by takie złe, gdyby ogólnie nie osiągała około 4.
Teraz widzę, że nie mogę się połączyć z trackerami...
Nie wiem czy jest coś co możesz zrobić, wystawiłeś, i teraz prędkość (po tylu dniach) powinna być większa, powinna się zwiększyć liczba osób seedujących.
Ale dziwne, że nie łączy mnie z trackerami... Z reszta z Claymore również mam ten sam problem... Torrenty z asd zawsze ściągały mi się wolniej (oprócz pojedynczych nowo wystawionych odcinków np SG:A), ale to zrozumiałe, ale nigdy tak wolno...
Może przy następnym wypuszczaniu czegoś zmień serwer, trackery... nie wystawiałem nigdy torrenta, więc nie wiem jak to się robi
Nie wiem czy jest coś co możesz zrobić, wystawiłeś, i teraz prędkość (po tylu dniach) powinna być większa, powinna się zwiększyć liczba osób seedujących. Ale dziwne, że nie łączy mnie z trackerami... Z reszta z Claymore również mam ten sam problem... Torrenty z asd zawsze ściągały mi się wolniej (oprócz pojedynczych nowo wystawionych odcinków np SG:A), ale to zrozumiałe, ale nigdy tak wolno... Może przy następnym wypuszczaniu czegoś zmień serwer, trackery... nie wystawiałem nigdy torrenta, więc nie wiem jak to się robi :)
Nie ma powodu zmieniać trackerów. Jak ściągałem ostatni sezon to leciało mi pełnym łączem. Zauważ, że masę ludzi po ściągnięciu uciekło a cały czas dołączają nowi. Jest tylko paru seedów więc skąd ma być odpowiednia prędkość. Ci co pobierają zapewne też mają zmniejszony upload.
Nie ma powodu zmieniać trackerów. Jak ściągałem ostatni sezon to leciało mi pełnym łączem. Zauważ, że masę ludzi po ściągnięciu uciekło a cały czas dołączają nowi. Jest tylko paru seedów więc skąd ma być odpowiednia prędkość. Ci co pobierają zapewne też mają zmniejszony upload.