Prison Break
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
Ja również. Drobiazgowy plan, misterna realizacja, żadnych niedociągnięć, żadnych nielogiczności i absurdów rodem z innych seriali - np. "House M.D", bohaterowie kompleksowi - nie papierowe figurki jak w "Rome", dialogi pierwsza klasa, nie to co wypociny niedofinansowanych scenarzystów "Weeds", no a klimat miażdży, a nie wywołuje znużenie jak w "Criminal Minds". Jednym słowem - cymes.
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
Mi sie podobal ten odcinek, zadna rewelacja ale mi sie podobal.
SPOILER: a co do zgubienia ten ksiazeczki to bylo pewne na 100%, tak samo jak to ze Sucre zostanie zlapany i osadzony za pomoc w ucieczce
@Bostonq: zgadzam sie ze wszyskim co powiedziales, ale ze w Rome sa papierkowe figury? PRzeciez o to chodzi w tym serialu nie? Przepych i prostota bohaterow. Przeciez wszystkie legendy i opowiesci Rzymskie czy Greckie maja takich wlasnie przerysowanych bohaterow...
SPOILER: a co do zgubienia ten ksiazeczki to bylo pewne na 100%, tak samo jak to ze Sucre zostanie zlapany i osadzony za pomoc w ucieczce
@Bostonq: zgadzam sie ze wszyskim co powiedziales, ale ze w Rome sa papierkowe figury? PRzeciez o to chodzi w tym serialu nie? Przepych i prostota bohaterow. Przeciez wszystkie legendy i opowiesci Rzymskie czy Greckie maja takich wlasnie przerysowanych bohaterow...
-
Wskaż do odpowiedzi
Ktoś tutaj czegoś nie zrozumiał...atathoth pisze:@Bostonq: zgadzam sie ze wszyskim co powiedziales, ale ze w Rome sa papierkowe figury? PRzeciez o to chodzi w tym serialu nie? Przepych i prostota bohaterow. Przeciez wszystkie legendy i opowiesci Rzymskie czy Greckie maja takich wlasnie przerysowanych bohaterow...
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
base-x
Nie wiem na ile aktualne są te informacje:
Kanał Fox wpadł na pomysł wydłużenia swojego poniedziałkowego pasma wieczornego spin-offem serialu “Prison break”, którego bohaterką będzie kobieta…
Potencjalny nowy serial ma się nazywać “Prison Break: Cherry Hill” , a jego bohaterką będzie Molly, nowa postać, która dołączy do braci Scofield’ów w obecnie wyświetlanym, trzecim sezonie.
Stacja Fox zamówiła scenariusz możliwego pilota nowej serii, który to napiszą producenci “Skazanego…” Matt Olmstead i Zack Estrin.
Kobieta, o której mowa - Molly podobnie jak Michael i Lincoln została wplątana w spisek Firmy, która doprowadziła do śmierci jej najbliższych. Szukając zemsty nowa bohaterka dołączy do uwięzionych w Sonie mężczyzn i pomoże im w planie ucieczki.
“Pomiędzy Molly a Michaelem jest ironia podobieństwa. Oboje są emocjonalnie zniszczeni, stracili najbliższych, i razem dążą do zemsty, dlatego rozumieją się i sympatyzują ze sobą” - powiedział Olmstead.
W “Cherry Hill” Molly udaje się do więzienia dla kobiet z wyrokiem dożywocia za swoją wendetę i straconą nadzieją, jednak wszystko zmienia się z chwilą otrzymania przez nią informacji, że jej ukochani żyją…
“W jednej chwili bezlitosna morderczyni zamienia się w pełną motywacji kobietę, która zrobi wszystko by wydostać się z więzienia.” dodał Olmstead.
Nieznane są jeszcze wszystkie szczegóły, jednak dowiedzieliśmy się, że Molly będzie dzieliła celę z kobietą o pseudonimie T-Bag (hmm…)
Obecnie trwają poszukiwania głównej bohterki (Paris! Dzwoń do agenta). Po jej odnalezieniu producenci “Skazanego na śmierć zdecydują w którym odcinku trzeciego sezonu Molly pojawi się po raz pierwszy.
Jeżeli “Cherry Hill” nie spodoba się władzom stacji Molly powróci na dobre do oryginalnego serialu.
Added after 1 minutes:
Brzmi mało zachęcająco...
Added after 3 hours 43 minutes:
dafcik
Mam nadzieję, że twoja wersja się nie potwierdzi bo jest głupawa :twisted:
Nie wiem na ile aktualne są te informacje:
Kanał Fox wpadł na pomysł wydłużenia swojego poniedziałkowego pasma wieczornego spin-offem serialu “Prison break”, którego bohaterką będzie kobieta…
Potencjalny nowy serial ma się nazywać “Prison Break: Cherry Hill” , a jego bohaterką będzie Molly, nowa postać, która dołączy do braci Scofield’ów w obecnie wyświetlanym, trzecim sezonie.
Stacja Fox zamówiła scenariusz możliwego pilota nowej serii, który to napiszą producenci “Skazanego…” Matt Olmstead i Zack Estrin.
Kobieta, o której mowa - Molly podobnie jak Michael i Lincoln została wplątana w spisek Firmy, która doprowadziła do śmierci jej najbliższych. Szukając zemsty nowa bohaterka dołączy do uwięzionych w Sonie mężczyzn i pomoże im w planie ucieczki.
“Pomiędzy Molly a Michaelem jest ironia podobieństwa. Oboje są emocjonalnie zniszczeni, stracili najbliższych, i razem dążą do zemsty, dlatego rozumieją się i sympatyzują ze sobą” - powiedział Olmstead.
W “Cherry Hill” Molly udaje się do więzienia dla kobiet z wyrokiem dożywocia za swoją wendetę i straconą nadzieją, jednak wszystko zmienia się z chwilą otrzymania przez nią informacji, że jej ukochani żyją…
“W jednej chwili bezlitosna morderczyni zamienia się w pełną motywacji kobietę, która zrobi wszystko by wydostać się z więzienia.” dodał Olmstead.
Nieznane są jeszcze wszystkie szczegóły, jednak dowiedzieliśmy się, że Molly będzie dzieliła celę z kobietą o pseudonimie T-Bag (hmm…)
Obecnie trwają poszukiwania głównej bohterki (Paris! Dzwoń do agenta). Po jej odnalezieniu producenci “Skazanego na śmierć zdecydują w którym odcinku trzeciego sezonu Molly pojawi się po raz pierwszy.
Jeżeli “Cherry Hill” nie spodoba się władzom stacji Molly powróci na dobre do oryginalnego serialu.
Added after 1 minutes:
Brzmi mało zachęcająco...
Added after 3 hours 43 minutes:
dafcik
Mam nadzieję, że twoja wersja się nie potwierdzi bo jest głupawa :twisted:
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
mam nadzieje ze to koniec, ewentualnie mogli by nakrecic jakis podwojny odcinek gdzie zakonczyli by wszystkie wątki (bo nie sadze żeby zakonczyli je w ostatnim odcinku)
jestem przeciwny kontynuacji tego serialu i kreceniu spin offa
nie sadze zeby w spin offie wiele sie zmieniło, bedzie tylko inna postać, ucieczka z inne miejsc itd.
jestem przeciwny kontynuacji tego serialu i kreceniu spin offa
nie sadze zeby w spin offie wiele sie zmieniło, bedzie tylko inna postać, ucieczka z inne miejsc itd.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
No, w końcu mogę z czystym sumieniem i bez ironii napisać, że coś mi się w "Prison Breaku" podobało. I to bardzo. Chodzi mi o piosenkę, która rozbrzmiewa w ostatnich minutach 13 odcinka. Wcześniej słyszałem ją w "Mulholland Drive" Davida Lyncha. Piękna i smutna.
Resztę odcinka przemilczę, bo i co mam powiedzieć ...Może poza tym, żeEch...
Proszę, jak ładnie się funkcja spoilera sprawuje. Więc proszę kontynuować tak właśnie, w tym temacie często pojawiały się mordercze spoilery
Resztę odcinka przemilczę, bo i co mam powiedzieć ...Może poza tym, że
Spoiler:
Proszę, jak ładnie się funkcja spoilera sprawuje. Więc proszę kontynuować tak właśnie, w tym temacie często pojawiały się mordercze spoilery

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Krzychu
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
Prison Break Status:
Kod: Zaznacz cały
Due to the strike, only 13 of the 22 episodes ordered this season have been completed.
„Ludzie mają skłonności matematyczne i zawsze na coś liczą” - T. Szyfer
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial