Fileserve

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
Bombom
Wskaż do odpowiedzi
spec
spec
youtube Warszawa
Kontakt:

Fileserve

Post autor: Bombom »

Witam Panowie

Nie wiem czy jestem na topie ale z Fileserve znowu pojawił się problem, a mianowicie:

FileServe can only be used to download and retrieve files that you have uploaded personally.

Czy jest szansa aby pomyśleć o jakiejś innej metodzie uploadu plików ?
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Re: Fileserve

Post autor: asd »

Właśnie próbuję z hellshare... - fajny bo łatwo go oszukiwać...
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
Bombom
Wskaż do odpowiedzi
spec
spec
Kontakt:

Post autor: Bombom »

Hellshare w sumie fajna sprawa z tym, że również był problem z downloadem chodzi o bardzo wolny transfer.

Nie wiem jak obecnie to działa ale ostatnio bardzo mnie zraził i szybko usuwane są również pliki.

Powiedz mi czy myślałeś na powrocie do torrentów na stronie np. jak torrentleech.pl

z tą uwagą, że trzeba by było porozmawiać z osobami zarządzającymi aby nasi użytkownicy mogli zakładać tam konta bez ograniczeń tj. osoba ma u nas konto więc może założyć je również na torrentleech.pl.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Hellshare odpada bo nie ze wszystkich krajów można ściągać.
Ale http://uploaded.to jest ok

Do torrentów nie wracam z prostej przyczyny - pojedyncze odcinki szybko zdychały i trzeba by non stop pod kroplówką je trzymać co przy takiej ilości odcinków jakie wrzucamy jest niemożliwe.
Po drugie nie zależy mi na popularności plików (XviD asd) - po co się wychylać?
Pocztą pantoflową ludzie i tak się dowiadują - wolę też tworzyć serwis niszowy niż popularny - dzięki temu będziemy trwać i trwać kiedy serwisy typu torrentleech.pl będą zamykane.

Oczywiście nie zabraniam nikomu - jak jakiś uploader chce wystawiać torrenty to nie widzę żadnego problemu - ja jednak nie wracam... - może całe sezony ale raczej odpada.
Obrazek When Dreams Come True...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ