obejrzałem odcinki 4 i 5 i oba trzymają dość dobry poziom (choć 5 jest zdecydowanie lepszy). Mam nadzieje że w następnym odcinku rozpocznie się już jakaś akcja bardziej dotycząca SKYNETA, bo po ostatnim odcinku można odnieść takie wrażenie
obejrzałem odcinki 4 i 5 i oba trzymają dość dobry poziom (choć 5 jest zdecydowanie lepszy). Mam nadzieje że w następnym odcinku rozpocznie się już jakaś akcja bardziej dotycząca SKYNETA, bo po ostatnim odcinku można odnieść takie wrażenie :wink:
[quote="qwertz"][quote="Rushq"]zastanawia mnie tylko motyw z 2 epizodu kiedy to terminator strail glowe a poznej..bez niej trafil do goscia ktory trzymal ja w domu...[/quote][/quote] Wystarczy, że głowa i korpus mają własne zasilanie oraz nadajnik GPS w ważnych częściach ciała. Bo chyba w przyszłości GPSy nadal są w użyciu.
No bardzo ładnie jest. Odcinek szósty naprawdę niezły. Akcja zrobiła się bardziej epicka, o kapkę większym rozmachu czasowym No i zobaczyliśmy trochę jakby od kuchni to, czego wcześniej nie widzieliśmy. Zgrabny ten serial, mam nadzieję, że dotrwa do jakiegoś sensownego finału
No bardzo ładnie jest. Odcinek szósty naprawdę niezły. Akcja zrobiła się bardziej epicka, o kapkę większym rozmachu czasowym ;) No i zobaczyliśmy trochę jakby od kuchni to, czego wcześniej nie widzieliśmy. Zgrabny ten serial, mam nadzieję, że dotrwa do jakiegoś sensownego finału :)
Przyznam se serial jest dobry. Tylko on wyeliminował T3. Jak ktoś popatrzy na historię, to dzień sądu z T3 był w 2003 roku, a akcja serialu dzieje się w 2007 ;]. Na początku producenci chcieli pokazać czasy między T2 a T3, ale byka zrobili i stwierdzili, że jest to alternatywna rzeczywistość.
Przyznam se serial jest dobry. Tylko on wyeliminował T3. Jak ktoś popatrzy na historię, to dzień sądu z T3 był w 2003 roku, a akcja serialu dzieje się w 2007 ;]. Na początku producenci chcieli pokazać czasy między T2 a T3, ale byka zrobili i stwierdzili, że jest to alternatywna rzeczywistość.
Seybr pisze:Jak ktoś popatrzy na historię, to dzień sądu z T3 był w 2003 roku, a akcja serialu dzieje się w 2007 ;]
W tym artykule: http://tv.ign.com/articles/798/798086p1.html
twórca serialu stwierdza (przedostatnie pytanie), że serial tworzy równoległą rzeczywistość do tej z T3 i to chyba zamyka ten temat.
[quote="Seybr"]Jak ktoś popatrzy na historię, to dzień sądu z T3 był w 2003 roku, a akcja serialu dzieje się w 2007 ;][/quote]
W tym artykule: http://tv.ign.com/articles/798/798086p1.html twórca serialu stwierdza (przedostatnie pytanie), że serial tworzy równoległą rzeczywistość do tej z T3 i to chyba zamyka ten temat.
ja jestem po odcinku 7 już i musze przyznać że odcinek o tyle fajny, że pojawia się w nim sporo nawiązań do filmu T2. Ciekawe jaki będzie season finale ... bo zostały tylko dwa epki (w poniedzialek emisja) a jakiejś grubszej fabuły jak narazie nie skonstruowano...
ja jestem po odcinku 7 już i musze przyznać że odcinek o tyle fajny, że pojawia się w nim sporo nawiązań do filmu T2. Ciekawe jaki będzie season finale ... bo zostały tylko dwa epki (w poniedzialek emisja) a jakiejś grubszej fabuły jak narazie nie skonstruowano...
Jestem już po "lekturze" 7 odcinka i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podobał. Rewelacyjne powiązanie T2 z serialem. A to co zrobiono na koniec z doktorkiem to prawdziwie mistrzowska robota. Oby tak dalej....
Jestem już po "lekturze" 7 odcinka i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podobał. Rewelacyjne powiązanie T2 z serialem. A to co zrobiono na koniec z doktorkiem to prawdziwie mistrzowska robota. Oby tak dalej....
Ale zostawili niedosyt po 9 odcinku. Myślałem, że cokolwiek wyjaśnią, nadadzą jakiś nowy pęd fabule. Mogliby zrobić bardziej zaskakujące zakończenie. Teraz trzeba czekać na kontynuacje. To, że Ellison dowie się o robotach było raczej oczywiste, nawet z trailerów. A co do Cameron to taki wybuch raczej nie może jej zniszczyć, najwyżej spali jej trochę skóry
Ktoś wie kiedy możemy spodziewać się kontynuacji serialu?
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
[spoiler]Ale zostawili niedosyt po 9 odcinku. Myślałem, że cokolwiek wyjaśnią, nadadzą jakiś nowy pęd fabule. Mogliby zrobić bardziej zaskakujące zakończenie. Teraz trzeba czekać na kontynuacje. To, że Ellison dowie się o robotach było raczej oczywiste, nawet z trailerów. A co do Cameron to taki wybuch raczej nie może jej zniszczyć, najwyżej spali jej trochę skóry :)[/spoiler]
Ktoś wie kiedy możemy spodziewać się kontynuacji serialu?
[quote="panjandrum"]Ktoś wie kiedy możemy spodziewać się kontynuacji serialu?[/quote] Kiedy FOX zdecyduje się dalej go produkować (na razie jest w zawieszeniu).
oraz S01E08 [url=http://btjunkie.org/torrent/Terminator-The-Sarah-Connor-Chronicles-S01E08-720p-HDTV-x264-CTU-eztv/44557382583cd6faedd1869cddc7694253b355ef6135]tutaj[/url]