Koniec House'a. Koniec pewnej epoki... no może trochę na wyrost określenie. Ale serial a zwłaszcza postać tak się utarła we współczesnej popkulturze, że nie mogę sobie wyobrazić co teraz będzie bez House'a.
Raczej nie wydaje mi się, że by mieli zrobić hałsową Capricę, kiedyś w jakimś wywiadzie pojawił się wątek spinn-off'u, ale twórcy stwierdzili, że trochę już za późno na to.
Choć fajnie byłoby zobaczyć tych bohaterów jeszcze...
Spoiler:
Taka wizja mi się przed oczami pojawiała:
Forman po znalezieniu identyfikatora House'a domyśla się, że on żyje więc zleca jego odszukanie Lucasowi, Taub i Chase jadą z nim i po całym kraju szukają House'a i Wilsona...
Koniec House'a. Koniec pewnej epoki... no może trochę na wyrost określenie. Ale serial a zwłaszcza postać tak się utarła we współczesnej popkulturze, że nie mogę sobie wyobrazić co teraz będzie bez House'a. Raczej nie wydaje mi się, że by mieli zrobić hałsową Capricę, kiedyś w jakimś wywiadzie pojawił się wątek spinn-off'u, ale twórcy stwierdzili, że trochę już za późno na to.
Choć fajnie byłoby zobaczyć tych bohaterów jeszcze... [spoiler]Taka wizja mi się przed oczami pojawiała: Forman po znalezieniu identyfikatora House'a domyśla się, że on żyje więc zleca jego odszukanie Lucasowi, Taub i Chase jadą z nim i po całym kraju szukają House'a i Wilsona... :)[/spoiler]
Tak. Zakończenie dobre. Satysfakcjonujące. Ciekawe co po takiej roli teraz zagra H. Laurie?
Ciężko może być wybrać coś co usatysfakcjonuje jego fanów.
Jestem przeciwny kręceniu jakichś spinn-ofów czy wersji kinowych.
A dla tych którym brakuje dziwnego doktorka polecam inny serial.
Również świetny http://www.filmweb.pl/serial/Doktor+Martin-2004-151915
Tak. Zakończenie dobre. Satysfakcjonujące. Ciekawe co po takiej roli teraz zagra H. Laurie? Ciężko może być wybrać coś co usatysfakcjonuje jego fanów. Jestem przeciwny kręceniu jakichś spinn-ofów czy wersji kinowych. A dla tych którym brakuje dziwnego doktorka polecam inny serial. Również świetny [url]http://www.filmweb.pl/serial/Doktor+Martin-2004-151915[/url]