Anonymous992 pisze: Nie rozumiem tylko motywu: Horatio - mściciel - nagle w tym sezonie zaczął bić ludzi po pyskach, wymuszać zeznania etc. Ale mi to pasuje.
Też to zauważyłam Totalny szok. Raz kopnął kogoś z szczękę, innym razem zamknął się sam z przestępcą. WOW
No, ale zrzuciłam to na 'kryzys wieku średniego'
[quote="Anonymous992"] Nie rozumiem tylko motywu: Horatio - mściciel - nagle w tym sezonie zaczął bić ludzi po pyskach, wymuszać zeznania etc. :shock: Ale mi to pasuje.[/quote]
Też to zauważyłam :shock: Totalny szok. Raz kopnął kogoś z szczękę, innym razem zamknął się sam z przestępcą. WOW No, ale zrzuciłam to na 'kryzys wieku średniego' ;)
[quote="Anonymous992"]Na to wygląda - stety albo nie. Ja będę tęsknił. :-)[/quote] A ja mam jakies mieszane uczucia, bo ostatnio oglądałam z przyzwyczajenia, a teraz jakoś mi dziwnie na myśl, ze juz nie bedzie tego serialu :(
Sorry that I don't understand your conversation, but could someone please seed CSI Miami seasons 5,6 and 8? Been stuck at 70-80% for months. Thank you!
Sorry that I don't understand your conversation, but could someone please seed CSI Miami seasons 5,6 and 8? Been stuck at 70-80% for months. Thank you!
Ruthie pisze:Sorry that I don't understand your conversation, but could someone please seed CSI Miami seasons 5,6 and 8? Been stuck at 70-80% for months. Thank you!
[quote="Ruthie"]Sorry that I don't understand your conversation, but could someone please seed CSI Miami seasons 5,6 and 8? Been stuck at 70-80% for months. Thank you![/quote] ok, let me know when you finish