Ja już nie za bardzo pamiętam choć ten "kocur" zapadł mi w pamięci
-- 22.10.2012 21:19 --
Muszę przyznać, że bez entuzjazmu zabrałem się za pierwszy odcinek... ale już po kilku minutach rżałem jak głupi - motyw z łosiami genialny hehe
Gładko miło i przyjemnie spędziłem ten czas i wiecie co? Jadę dalej z serialem bo ten nowy sezon jest chyba najlepszym jaki dotychczas oglądałem - pewnie dlatego, że jest to współczesna produkcja - poprzednie miały premierę już X lat temu i po prostu widać było tą starość...
Kto jeszcze ogląda?
Ja już nie za bardzo pamiętam choć ten "kocur" zapadł mi w pamięci :D
-- 22.10.2012 21:19 --
Muszę przyznać, że bez entuzjazmu zabrałem się za pierwszy odcinek... ale już po kilku minutach rżałem jak głupi :D - motyw z łosiami genialny hehe Gładko miło i przyjemnie spędziłem ten czas i wiecie co? Jadę dalej z serialem bo ten nowy sezon jest chyba najlepszym jaki dotychczas oglądałem - pewnie dlatego, że jest to współczesna produkcja - poprzednie miały premierę już X lat temu i po prostu widać było tą starość... Kto jeszcze ogląda?
Suma sumarum pierwszy sezon bardziej mi się podobał ale to pewnie ze względu na inne czasy...
Ale wtedy serial był też jakby bardziej naturalny - w tym sezonie natomiast jest tak dużo dowcipów, że aż sztucznie to wygląda kiedy praktycznie w każdym zdaniu dostajemy jakiś dowcip.
A może już zapomniałem i zawsze tak było?
Suma sumarum pierwszy sezon bardziej mi się podobał ale to pewnie ze względu na inne czasy... Ale wtedy serial był też jakby bardziej naturalny - w tym sezonie natomiast jest tak dużo dowcipów, że aż sztucznie to wygląda kiedy praktycznie w każdym zdaniu dostajemy jakiś dowcip. A może już zapomniałem i zawsze tak było?
W okresie świąteczno-noworocznym udało mi się w końcu obejrzeć. Jak dla mnie o wiele lepszy od sezonu 9. ale do początkowych sezonów trochę daleko. BTW Łosie rządzą
W okresie świąteczno-noworocznym udało mi się w końcu obejrzeć. Jak dla mnie o wiele lepszy od sezonu 9. ale do początkowych sezonów trochę daleko. BTW Łosie rządzą :D
W czwartek serial obchodził 30-lecie. Premierowy odcinek zadebiutował 15. lutego 1988 roku na antenie BBC Two.
Trzy dekady i 73 odcinki później nie zanosi się, żeby to miał być koniec ponieważ 13. sezon jest na horyzoncie.
[mimg]https://baza.seriale-asd.eu/upload_files/Red-Dwarf-looks-to-lucky-13-767x384.jpg[/mimg] W czwartek serial obchodził 30-lecie. Premierowy odcinek zadebiutował 15. lutego 1988 roku na antenie BBC Two. Trzy dekady i 73 odcinki później nie zanosi się, żeby to miał być koniec ponieważ 13. sezon jest na horyzoncie.