Jedna z lepszych pozycji w swoim gatunku.
2 seria bardzo dobra. Ogląda się świetnie. Dużo akcji,seks, częsta zmiana miejsca akcji.
Nawet na chwilę z ekranu nie wieje nudą.
A tu info o 3 sezonie.
Strike Back is to return to Sky1 HD for a third season.
Ten new episodes of the action drama will begin shooting in South Africa in early 2012 and will air later in the year.
The show's second run - starring Philip Winchester, Sullivan Stapleton and Amanda Mealing - is currently airing on Sky1 and Cinemax.
The third season will once again be co-produced by Sky, Cinemax/HBO and Left Bank Pictures.
"Strike Back has proved to be an incredibly successful brand for Sky1 HD, and our collaboration with HBO/Cinemax made the scale and ambition of the second season even more exciting," said Anne Mensah, Sky's Head of Drama.
"The third season is shaping up to be even stronger. We want it to be the most high-octane, action-packed drama on British television."
"We are thrilled to continue our partnership with Left Bank and Sky on Strike Back," added Kary Antholis, president of HBO Miniseries. "The next season promises much more action, suspense and compelling drama."
Jedna z lepszych pozycji w swoim gatunku. 2 seria bardzo dobra. Ogląda się świetnie. Dużo akcji,seks, częsta zmiana miejsca akcji. Nawet na chwilę z ekranu nie wieje nudą.
A tu info o 3 sezonie. [quote]Strike Back is to return to Sky1 HD for a third season.
Ten new episodes of the action drama will begin shooting in South Africa in early 2012 and will air later in the year.
The show's second run - starring Philip Winchester, Sullivan Stapleton and Amanda Mealing - is currently airing on Sky1 and Cinemax.
The third season will once again be co-produced by Sky, Cinemax/HBO and Left Bank Pictures.
"Strike Back has proved to be an incredibly successful brand for Sky1 HD, and our collaboration with HBO/Cinemax made the scale and ambition of the second season even more exciting," said Anne Mensah, Sky's Head of Drama.
"The third season is shaping up to be even stronger. We want it to be the most high-octane, action-packed drama on British television."
"We are thrilled to continue our partnership with Left Bank and Sky on Strike Back," added Kary Antholis, president of HBO Miniseries. "The next season promises much more action, suspense and compelling drama."
The second season of Strike Back concludes on Sunday, October 23. http://www.digitalspy.co.uk/
Zabrałem się za Strike Back ponieważ chciałem zobaczyć Lincolna w innej roli niż ostatni sprawiedliwy z Walking Dead. Dla mnie serial to zwykły pochłaniacz wolnego czasu niczym mnie specjalnie nie zachwycił. Kiedy miałem już poprzestać na 1 sezonie przeczytałem opinie na forum i postanowiłem sprawdzić sezon 2.
I tu chciałem serdecznie podziekować ża dobrą reklamę bo sezon 2 jest (jak dla mnie oczywiście) o wiele bardziej wciągający! I jak tylko mam czas oglądam dalej. Mam nadzieje ze sezon 3 bedzie bardziej w klimacie 2 niż 1 sezonu
Zabrałem się za Strike Back ponieważ chciałem zobaczyć Lincolna w innej roli niż ostatni sprawiedliwy z Walking Dead. Dla mnie serial to zwykły pochłaniacz wolnego czasu niczym mnie specjalnie nie zachwycił. Kiedy miałem już poprzestać na 1 sezonie przeczytałem opinie na forum i postanowiłem sprawdzić sezon 2. I tu chciałem serdecznie podziekować ża dobrą reklamę bo sezon 2 jest (jak dla mnie oczywiście) o wiele bardziej wciągający! I jak tylko mam czas oglądam dalej. Mam nadzieje ze sezon 3 bedzie bardziej w klimacie 2 niż 1 sezonu :-)
A jednak "Strike Back" będzie w sierpniu na Cinemax (17.08.2012) a we wrześniu na Sky1.
Właśnie ktoś mnie oświecił w temacie i spieszę Wam donieść powyższe.
A jednak "Strike Back" będzie w sierpniu na Cinemax (17.08.2012) a we wrześniu na Sky1. Właśnie ktoś mnie oświecił w temacie i spieszę Wam donieść powyższe.
Strike Back Season3 wystartował!!
Początek niezły jak zwykle - strzelaniny, ogień, wybuchy, seks a wszystko to tym razem w Somalii - zapraszam do oglądania!!
[url=http://xvidasd.com/n/podstrona.php?zmienna=strikeback][img]http://xvidasd.com/n/upload_files/strikeback_p.jpg[/img] [b]Strike Back Season3[/b][/url] wystartował!! Początek niezły jak zwykle - strzelaniny, ogień, wybuchy, seks a wszystko to tym razem w Somalii - zapraszam do oglądania!!
To się świetnie składa bo właśnie niedawno skończyłem oglądać drugi sezon. Nie da się nie zauważyć że, jak było to już komentowane w temacie, drugi sezon jest zdecydowanie lepszy niż pierwszy. Ktoś ze scenarzystów, czy kogo tam jeszcze, poszedł po rozum do głowy i dużo bardziej przyłożył się do wiarygodności scen batalistycznych. Teraz sceny te trochę przypominały mi grę komputerową "Call of duty", ale w pozytywnym znaczeniu (w szczególności starcie z Czeczenami w 9tym odcinku). Jeśli ta pozytywna tendencja miała by się w serialu utrzymać, no to z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki
To się świetnie składa bo właśnie niedawno skończyłem oglądać drugi sezon. Nie da się nie zauważyć że, jak było to już komentowane w temacie, drugi sezon jest zdecydowanie lepszy niż pierwszy. Ktoś ze scenarzystów, czy kogo tam jeszcze, poszedł po rozum do głowy i dużo bardziej przyłożył się do wiarygodności scen batalistycznych. Teraz sceny te trochę przypominały mi grę komputerową "Call of duty", ale w pozytywnym znaczeniu (w szczególności starcie z Czeczenami w 9tym odcinku). Jeśli ta pozytywna tendencja miała by się w serialu utrzymać, no to z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki :ok
[quote="mikel2"]Drugi sezon zaliczony. Szkoda ze teraz prawie rok czekania na kolejny.[/quote] Mam dla Ciebie dobrą wiadomość - trzeci też już jest Kolumbie! :D
Cały czas mam porównanie do pierwszego sezonu i tego "TRATATATA wszyscy nie żyją" do rzeczy, trzeci sezon fajnie się oglądało i nie było regresu, liczę, ze w kolejnym sezonie tez go nie będzie.
Cały czas mam porównanie do pierwszego sezonu i tego "TRATATATA wszyscy nie żyją" do rzeczy, trzeci sezon fajnie się oglądało i nie było regresu, liczę, ze w kolejnym sezonie tez go nie będzie.