Dokąd zmierza (XviD asd)...??

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Dokąd zmierza (XviD asd)...??

Post autor: asd »

Postanowiłem targnąć się na ostatnią zmianę... - nic na siłę - kto będzie chciał zostanie w serwisie z obecnym wyglądem... Można więc będzie sobie wybrać i w każdym momencie zmienić wygląd i funkcjonalność serwisu.
Nie chcę jednak, żeby domyślnie serwis wyglądał tak jak teraz - na warez z typowym portalem jako stroną główną... - Postanowiłem postawić więc na bazę seriali jaką posiadamy bo to prawdziwy skarb :D

Prace trwają ale większość już za mną - chciałbym, żebyście napisali swoje pomysły - nie muszą być nawet przemyślane - spontan też się liczy!

W nowej wersji prócz wyglądu zmieniam też funkcjonalność i detale jak np. kliknięcie w temat przeniesie do pierwszego nieprzeczytanego tematu... - niby banał a cieszy.
Prace ciągle trwają - pomóżcie i napiszcie co sądzicie i co byście jeszcze chcieli...

Jak to zobaczyć? to proste - wejdźcie do swojego panelu i zmieńcie styl forum z ICGstation na quazar...

Pamiętajcie, że ciągle jest jeszcze masa błędów i rzeczy do zrobienia ale bardzo Was proszę o zgłaszanie każdej pierdoły i błędu jaki zauważycie...

PS:Co sądzicie by zmienić działy na Forum? Np. dwa pierwsze bym połączył itp...
Chcę dodać wyszukiwarkę tylko nie wiem czy ma się wyświetlić na podstronie z listą seriali (wyniki na innej stronie) czy może dodać pole "input" w tym okienku z lupką na głównej a reszta "kafla" niech przenosi na listę??
Co sądzicie?
Obrazek When Dreams Come True...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial