Przedstaw się nam :)
-
najphil
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
- Kontakt:
Re: Przedstaw się nam! A UZYSKASZ DOSTĘP !!!!
To ja też się przypomnę, a co?!
Najphil, z wykształcenia fotograf, ale odkąd mi ukradli małpę, to już nie "cykam". Lubię się oglądać za babami i kombinować. Wbrew obiegowej opinii jestem strasznie przystojny i MAM WĄSY, przez co podobny jestem do jednego takiego aktora. Co prawda moja luba twierdzi, że chłop z widłami to jeszcze nie Posejdon i żebym się nie zapędzał, ale to babsko jest strasznie pyskate i złośliwe, więc się nie przejmuję jej krytyką.
Wbrew pozorom nie jestem jednak ideałem Często oszukuję i mataczę. Tak jak to było z wychodzeniem do biblioteki. Luba zaczęła się dziwić, czemu ta czynność zajmuje mi aż 3 godziny i czuć później ode mnie alkohol. Niestety historia o tym, jak to pijana w trzy dupy kierowniczka biblioteki zasłabła i musiałem jej robić usta- usta, przeszła tylko kilka pierwszych razy.
Uwielbiam samotne spacery po Wawie, szczególnie wieczorami, gdy zapuszczam się w każdą ciemną kamieniczkę w poszukiwaniu pozostałości po wystroju Art-Deco. Takie wypady zwykle kończę na dworcu PKP, gdzie zajadam się tamtejszymi kebabami - co jest dość dobitnym i niepodważalnym dowodem na to, że niewiele rzeczy jest w stanie mnie przestraszyć.
Ulubiona pozycja - adwokat diabła (nie szukajcie w podręcznikach Lwa Starowicza, bo tu nie chodzi o sprawy łóżkowe). Mam tendencje do bronienia spraw przegranych, mętnych idei i ogólnego stawania okoniem.
Uwielbiam to forum, choć mój pierwszy post tutaj był z pytaniem o pewien serial. Dodałem go w złym miejscu i o mały włos nie zarobiłem warna.
Najphil, z wykształcenia fotograf, ale odkąd mi ukradli małpę, to już nie "cykam". Lubię się oglądać za babami i kombinować. Wbrew obiegowej opinii jestem strasznie przystojny i MAM WĄSY, przez co podobny jestem do jednego takiego aktora. Co prawda moja luba twierdzi, że chłop z widłami to jeszcze nie Posejdon i żebym się nie zapędzał, ale to babsko jest strasznie pyskate i złośliwe, więc się nie przejmuję jej krytyką.
Wbrew pozorom nie jestem jednak ideałem Często oszukuję i mataczę. Tak jak to było z wychodzeniem do biblioteki. Luba zaczęła się dziwić, czemu ta czynność zajmuje mi aż 3 godziny i czuć później ode mnie alkohol. Niestety historia o tym, jak to pijana w trzy dupy kierowniczka biblioteki zasłabła i musiałem jej robić usta- usta, przeszła tylko kilka pierwszych razy.
Uwielbiam samotne spacery po Wawie, szczególnie wieczorami, gdy zapuszczam się w każdą ciemną kamieniczkę w poszukiwaniu pozostałości po wystroju Art-Deco. Takie wypady zwykle kończę na dworcu PKP, gdzie zajadam się tamtejszymi kebabami - co jest dość dobitnym i niepodważalnym dowodem na to, że niewiele rzeczy jest w stanie mnie przestraszyć.
Ulubiona pozycja - adwokat diabła (nie szukajcie w podręcznikach Lwa Starowicza, bo tu nie chodzi o sprawy łóżkowe). Mam tendencje do bronienia spraw przegranych, mętnych idei i ogólnego stawania okoniem.
Uwielbiam to forum, choć mój pierwszy post tutaj był z pytaniem o pewien serial. Dodałem go w złym miejscu i o mały włos nie zarobiłem warna.

-
joana
- Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?
Dobrze, że się NajPhilu przypomniałeś.
Przecież mój pierwszy raz -tu cytatem się posłużę .."(nie szukajcie w podręcznikach Lwa Starowicza, bo tu nie chodzi o sprawy łóżkowe), to wszystko przez Ciebie i przez barwny opis przygód z Netią.
Przecież mój pierwszy raz -tu cytatem się posłużę .."(nie szukajcie w podręcznikach Lwa Starowicza, bo tu nie chodzi o sprawy łóżkowe), to wszystko przez Ciebie i przez barwny opis przygód z Netią.
-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
zens jestem od lat miłośnikiem waszych seriali, ale ostatnio za diabła nie radze sobie z tym forum, jak korzystać ze strony uploaded.net
-
najphil
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
Re: Koniecznie przedstaw się nam, nim zadasz pytanie!
Cześć!
Mam na imię Tomasz i mieszkam w Poznaniu.
Właściwie to jestem z "nast.ws" i trafiłem tu za najphil'em, he he!
Na "naście" mam nick Time, ale tutaj był on już zajęty
Mam na imię Tomasz i mieszkam w Poznaniu.
Właściwie to jestem z "nast.ws" i trafiłem tu za najphil'em, he he!
Na "naście" mam nick Time, ale tutaj był on już zajęty

-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Witam serdecznie i dzięki za zwrócenie uwagi na bardzo istotny błąd 

-
Wskaż do odpowiedzi
Spoko.xvidasd pisze:... dzięki za zwrócenie uwagi na bardzo istotny błąd
Nie po to Bozia dała nam buzie i rączki, żeby milczeć i nic nie na pisać

-
asd
-
Expert
Byle nie sprayem po murach 

-
Wskaż do odpowiedzi
Właśnie się zarejestrowałem,
Jestem Marcin, pochodzę z Pomorza i jestem fanem seriali
od komedii po horrory. Cieszę sie z uczestnictwa w tym forum
. Pozdrawiam
Jestem Marcin, pochodzę z Pomorza i jestem fanem seriali

-
asd
-
Expert
Witamy!
Akceptacja pierwszego posta jest filtrem antyspamowym, który zalewał Forum - teraz powinieneś już móc pisać normalnie (od razu) oraz widzieć wszystkie działy.
Daj znać czy tak jest
Akceptacja pierwszego posta jest filtrem antyspamowym, który zalewał Forum - teraz powinieneś już móc pisać normalnie (od razu) oraz widzieć wszystkie działy.
Daj znać czy tak jest

-
Wskaż do odpowiedzi - witam
Witam.
Na imię mam Andrzej,lat 24, mieszkam sobie w województwie lubelskim, miłośnik seriali różnego kalibru, choć głównie przeważają te kryminalne. Fan seriali od czasu kiedy zacząłem oglądać "Czterej pancerni i pies":) Pozdrawiam wszystkich:)
Na imię mam Andrzej,lat 24, mieszkam sobie w województwie lubelskim, miłośnik seriali różnego kalibru, choć głównie przeważają te kryminalne. Fan seriali od czasu kiedy zacząłem oglądać "Czterej pancerni i pies":) Pozdrawiam wszystkich:)
-
Wskaż do odpowiedzi
Witam,
Mam na imię Bartek i mieszkam w Warszawie, trafiłem tutaj do was poprzez reklamę w pewnym portalu na facebooku. Uwielbiam seriale i oglądam ich może za dużo.
Mam na imię Bartek i mieszkam w Warszawie, trafiłem tutaj do was poprzez reklamę w pewnym portalu na facebooku. Uwielbiam seriale i oglądam ich może za dużo.
-
peciaq
Wskaż do odpowiedzi - spec
- Ulubiony Serial: Friends; Chuck
Witam
jestem Kuba, mam 21 lat i mieszkam we Wrocławiu
zarejestrowałem się na waszym forum ponieważ zauważyłem świetne recenzje i opisy seriali, a poszukuję właśnie usilnie jednego serialu i nie mogę go nigdzie znaleźć, więc miałem nadzieję że może tutaj się czegoś o nim dowiem.

jestem Kuba, mam 21 lat i mieszkam we Wrocławiu

ZAPRASZAM NA:

http://www.napisy24.pl
-
Wskaż do odpowiedzi
Hej,
mam na imię Dagmara, kiedyś oglądałam sporo seriali i przeglądałam to forum, potem napisałam pracę o serialach i mi się odechciało ich oglądania:> ale ostatnio odkryłam Girls i postanowiłam wrócić do seriali;)
mam na imię Dagmara, kiedyś oglądałam sporo seriali i przeglądałam to forum, potem napisałam pracę o serialach i mi się odechciało ich oglądania:> ale ostatnio odkryłam Girls i postanowiłam wrócić do seriali;)
-
Wskaż do odpowiedzi
Witam ,jestem Waldi (Frankfurt am Main)...eh 4 latka minęły ,a dopiero się przedstawiam aaale gafa 

-
Wskaż do odpowiedzi
witam jestem wldek pozdrawiam
-
Wskaż do odpowiedzi
Cześć
Mam na imię Karolina i jestem studentką lekarskiego w Poznaniu. Przepadam za serialami fantasy oraz sci-fi. Zresztą, uwielbiam wszystko związane z tą tematyką, czy to seriale czy też książki. Lubię też w wolnym czasie pograć, ostatnio w WoTa (właściwie to już z rok). No ale niestety, wolny czas to bardzo ograniczony towar 

-
Hej,
Nazywam się Waldek i mieszkam w Warszawie.
Lubię seriale i o tym portalu dowiedziałem się od znajomego, który bardzo go polecał.
Pozdrawiam wszystkich.
Nazywam się Waldek i mieszkam w Warszawie.
Lubię seriale i o tym portalu dowiedziałem się od znajomego, który bardzo go polecał.
Pozdrawiam wszystkich.
-
witam trochę tu czytam.
-
Wskaż do odpowiedzi
Witam wszystkich. Wielbiciel Wallandera. leo.