Tak, te 5 tematów jest odpowiednią ilością - z 3 było trochę "łyso" .
Lista jest w porządku (widzę, że rozdzieliłeś tytuły, np. Stargate ma 4 podstrony zamiast jednej, skomasowanej).
Dałeś 15 znaków na tytuł, prawda? To wystarczyło, żebym zobaczyła, że np. NCIS: Los Angeles ma DWIE, praktycznie identyczne podstrony i że jeden serial jest wyświetlany jako: The Finder, The.
Jak idzie walka z listą nowych odcinków seriali?
Hasło/Password: xvidasd.com
***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Tak, te 5 tematów jest odpowiednią ilością - z 3 było trochę "łyso" ;).
[url=http://xvidasd.com/n/portals.php]Lista[/url] jest w porządku (widzę, że rozdzieliłeś tytuły, np. [b]Stargate[/b] ma 4 podstrony zamiast jednej, skomasowanej). Dałeś 15 znaków na tytuł, prawda? To wystarczyło, żebym zobaczyła, że np. [b][url=http://xvidasd.com/n/portal0.php?zmienna=ncis1]NCIS: Los Angeles[/url][/b] ma [url=http://xvidasd.com/n/portal0.php?zmienna=ncis2]DWIE[/url], praktycznie identyczne podstrony i że jeden serial jest wyświetlany jako: [b][url=http://xvidasd.com/n/portal0.php?zmienna=finder_the]The Finder, The[/url][/b].
Jak idzie walka ;) z listą nowych odcinków seriali?
Jak dla mnie lista seriali bardzo mikroskopijna czcionka, a może można by zrobić coś takiego, Wstawić tylko alfabet i po kliknięciu na odpowiednią literę wyświetla się lista seriali na daną literę.
„Ludzie mają skłonności matematyczne i zawsze na coś liczą” - T. Szyfer
Jak dla mnie lista seriali bardzo mikroskopijna czcionka, a może można by zrobić coś takiego, Wstawić tylko alfabet i po kliknięciu na odpowiednią literę wyświetla się lista seriali na daną literę.
I'm not sure this is the right place to post but
1) This new look is complicated for people who don't speak Polish or atleast i feel so.
2) The old interface was simple, easy to understand and worked with Google's translate.
3) Loading was also faster.
4) The only way i understand what is new posted on site is when i log in and go to the downloads thread in forum.
5) Don't like the overall look at all
Don't want to sound like an asshole but its an honest option.
I'm not sure this is the right place to post but 1) This new look is complicated for people who don't speak Polish or atleast i feel so. 2) The old interface was simple, easy to understand and worked with Google's translate. 3) Loading was also faster. 4) The only way i understand what is new posted on site is when i log in and go to the downloads thread in forum. 5) Don't like the overall look at all
Don't want to sound like an asshole but its an honest option.
Krzychu pisze:Jak dla mnie lista seriali bardzo mikroskopijna czcionka(...)
Zawsze możesz sobie czcionkę powiększyć:
a) trzymasz wciśnięty Ctrl i za pomocą kółka na myszce ustawiasz wielkość (do przodu powiększa);
b) trzymasz wciśnięty Ctrl i naciskasz klawisz + dla powiększenia, a - dla pomniejszenia.
Sądzę, że przy ilości nowych seriali co roku wolne miejsce na tej liście szybko się zapełni, więc nie ma sensu domyślnie powiększać czcionki na stronce.
xvidasd pisze:Wszystko poprawione - sprawdź
Wszystko wygląda super!
Tak sądziłam, że listę nowych odcinków wstawisz w środek - było tam trochę pusto bez niej.
Hasło/Password: xvidasd.com
***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
[quote="Krzychu"]Jak dla mnie lista seriali bardzo mikroskopijna czcionka(...)[/quote] Zawsze możesz sobie czcionkę powiększyć: a) trzymasz wciśnięty [b]Ctrl[/b] i za pomocą kółka na myszce ustawiasz wielkość (do przodu powiększa); b) trzymasz wciśnięty [b]Ctrl[/b] i naciskasz klawisz [b]+[/b] dla powiększenia, a [b]-[/b] dla pomniejszenia.
Sądzę, że przy ilości nowych seriali co roku wolne miejsce na tej liście szybko się zapełni, więc nie ma sensu domyślnie powiększać czcionki na stronce.
[quote="xvidasd"]Wszystko poprawione - sprawdź :)[/quote] Wszystko wygląda super! Tak sądziłam, że listę nowych odcinków wstawisz w środek - było tam trochę pusto bez niej.
Jezuuuu litości, co to znowu za zmiany na forum?? Wchodzę po jakimś tygodniu (?) nieobecności zobaczyć co tu się dzieje a tu kolejna rewolucja... po co to? Ledwo człowiek jakoś się przyzwyczai do jednego interfejsu, pojawia się następny :/ Rozwój nie oznacza robienia co roku rewolucji, naprawdę. Już przy poprzedniej zmianie moja aktywność tutaj zmalała o 300%, teraz... nie wiem. Jakieś rozwleczone to, mało przejrzyste... bardzo mi się nie podoba.
Moja propozycja to wrócić do poprzedniego interfejsu i powiedzieć stanowcze NIE! wszelkim wielkim zmianom, takim jak ta.
Jezuuuu litości, co to znowu za zmiany na forum?? Wchodzę po jakimś tygodniu (?) nieobecności zobaczyć co tu się dzieje a tu kolejna rewolucja... po co to? Ledwo człowiek jakoś się przyzwyczai do jednego interfejsu, pojawia się następny :/ Rozwój nie oznacza robienia co roku rewolucji, naprawdę. Już przy poprzedniej zmianie moja aktywność tutaj zmalała o 300%, teraz... nie wiem. Jakieś rozwleczone to, mało przejrzyste... bardzo mi się nie podoba.
Moja propozycja to wrócić do poprzedniego interfejsu i powiedzieć stanowcze NIE! wszelkim wielkim zmianom, takim jak ta.
Wejdź do panelu i zmień sobie styl na iCGstation - będziesz miał po staremu.
PS:Więcej rewolucji nie będzie
-- 03.01.2013 19:30 --
Spamiarze codziennie i niezmordowanie atakują. I tak już linki, które wklejają na forum są "nieklikalne" (trzeba mieć więcej niż 10-ć postów by były "klikalne". Ale to i tak nie przeszkadza zasypywać Forum śmieciami (nie ma dnia wolnego od spamu) dlatego dodatkowo:
Pierwszy post każdego użytkownika będzie wymagał akceptacji moderatora - myślę, że to załatwi sprawę na dobre.
Wejdź do panelu i zmień sobie styl na iCGstation - będziesz miał po staremu. PS:Więcej rewolucji nie będzie :)
-- 03.01.2013 19:30 --
Spamiarze codziennie i niezmordowanie atakują. I tak już linki, które wklejają na forum są "nieklikalne" (trzeba mieć więcej niż 10-ć postów by były "klikalne". Ale to i tak nie przeszkadza zasypywać Forum śmieciami (nie ma dnia wolnego od spamu) dlatego dodatkowo: Pierwszy post każdego użytkownika będzie wymagał akceptacji moderatora - myślę, że to załatwi sprawę na dobre.
Duch
Walczę z tymi uprawnieniami ale coś nie działa - teoretycznie powinno działać ale nie chce...
Ale zastanawia mnie jak jeden spamierz zdołał napisać jednego posta w dziale Up&Down, skoro jest on niewidoczny ani dla gości ani dla userów bez postów??
Jak ktoś ma uprawnienia z phpbb3 w jednym palcu to niech da znać bo mnie już ręce opadają
Duch :p Walczę z tymi uprawnieniami ale coś nie działa - teoretycznie powinno działać ale nie chce... Ale zastanawia mnie jak jeden spamierz zdołał napisać jednego posta w dziale Up&Down, skoro jest on niewidoczny ani dla gości ani dla userów bez postów?? Jak ktoś ma uprawnienia z phpbb3 w jednym palcu to niech da znać bo mnie już ręce opadają :D
Co myślicie o tym, żeby seriale z działu "Nowości" były przenoszone powiedzmy po oficjalnej premierze w sieci, do poszczególnych działów tematycznych?
Obecnie były przenoszone tylko te, które doczekały się wydania w (XviD asd)...
Ale dział niepotrzebnie się zapycha.
Co myślicie o tym, żeby seriale z działu "Nowości" były przenoszone powiedzmy po oficjalnej premierze w sieci, do poszczególnych działów tematycznych? Obecnie były przenoszone tylko te, które doczekały się wydania w (XviD asd)... Ale dział niepotrzebnie się zapycha.
Przenosić można, znajdę i tak - przez szukajkę.
Nie oglądam wszystkich premier od razu i łatwiej jest mi wejść w nowości, i tam poczytać opinie po pierwszych odcinkach. Mam taki przegląd na jednej stronie.
Gdy nowości poukładasz tematycznie - będę musiała wchodzić w poszczególne wątki.
Sugerowałabym okres karencji po premierze (1, 2 odc.) i zjazd do tematu.
Przenosić można, znajdę i tak - przez szukajkę. Nie oglądam wszystkich premier od razu i łatwiej jest mi wejść w nowości, i tam poczytać opinie po pierwszych odcinkach. Mam taki przegląd na jednej stronie. Gdy nowości poukładasz tematycznie - będę musiała wchodzić w poszczególne wątki. Sugerowałabym okres karencji po premierze (1, 2 odc.) i zjazd do tematu.