Reseed
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
- youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi
Oto statystyka z przed chwili (screen):
http://img227.imageshack.us/img227/8497/gs1s1mq8.png
Wysłałem już 2GB i wysyłam ciągle do 5 osób które mają już sciągnięte około nawet 60%, a czemu tak wolno idzie to nie wiem :?
Dzisiaj wieczorem dam info na forum, i około 3-4 w nocy zatrzymam na kilka godzin torrenta, resztę doślę jutro z rana jak wstanę
http://img227.imageshack.us/img227/8497/gs1s1mq8.png
Wysłałem już 2GB i wysyłam ciągle do 5 osób które mają już sciągnięte około nawet 60%, a czemu tak wolno idzie to nie wiem :?
Dzisiaj wieczorem dam info na forum, i około 3-4 w nocy zatrzymam na kilka godzin torrenta, resztę doślę jutro z rana jak wstanę

Ostatnio zmieniony 25 lutego 2008, 18:13 przez Yogi_18, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
-
asd
-
Expert
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
wiec moze zrobimy jakas liste kto JAKI ma serial i kto CHCE ewentualnie seedowac.
Jezeli jestes zainteresowany reseedem jakiejs pozycji wyswlij mi na PW liste seriali jakie posiadasz i masz ochote zrobic RS a ja to zbiore w kupe i latwiej bedzie pozniej zgrac ze soba kto ma jaki serial i moze sie dolaczyc jako seed.
Co wy na to?
Jezeli jestes zainteresowany reseedem jakiejs pozycji wyswlij mi na PW liste seriali jakie posiadasz i masz ochote zrobic RS a ja to zbiore w kupe i latwiej bedzie pozniej zgrac ze soba kto ma jaki serial i moze sie dolaczyc jako seed.
Co wy na to?

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
-
Wskaż do odpowiedzi
Jestem zafluid pisze:Co wy na to?

Jak coś to już mówię że mam wszystkie sezony Stargate i o ile komp i siec wytrzyma to wszystkie upchnę na nowo

O ile się wyrobie dzisiaj, to wrzucę już kolejny sezon (2) bo ten już ma się nawet nieźle

Added after 7 hours 48 minutes:
ehh nie wiem jak już z 1 sezonem :?
koło godziny 18 widziałem że było 4 seedów, a dostępność ponad 7.000
teraz już widzę tylko 1 seeda, a pozostali mają najwięcej po około 55-60%
no nic jak zwieją seedy to doślę jeszcze co nieco

tymczasem zacząłem seedowanie 2 sezonu

-
-
asd
-
Expert
-
-
asd
-
Expert
A na co tu czekac??
W sieci obu jest już po 90%
Jak bedziesz czekał dalej to pierwsi seedzi uciekna a ty bedziesz musial seedowac do nastepnych.
Nie dziwne, ze masz problemy z seedowaniem i uciekaniem.
Daje juz info na główną bo nie ma na co czekac a Ty ogłoś premiery na Forum (powinna byc odwrotna kolejnosc ale nie bede czekał bo seedzi pouciekają).
W sieci obu jest już po 90%
Jak bedziesz czekał dalej to pierwsi seedzi uciekna a ty bedziesz musial seedowac do nastepnych.
Nie dziwne, ze masz problemy z seedowaniem i uciekaniem.
Daje juz info na główną bo nie ma na co czekac a Ty ogłoś premiery na Forum (powinna byc odwrotna kolejnosc ale nie bede czekał bo seedzi pouciekają).

-
-
asd
-
Expert
-
-
asd
-
Expert
Masz generalnie problem z łączeniem sie z trackerami - najprawdopodobniej masz przyfiltrowane porty.
Właśnie sprawdziłem - sami peerzy mają 2.99% a iest jeszcze 4-ech seedów - w sumie w sieci jest 700% tego sezonu (mówię o pierwszym).
Pamiętaj, że jeśli nie połączysz się z seedem to wcale nie znaczy, że go nie ma (0.00)
Właśnie sprawdziłem - sami peerzy mają 2.99% a iest jeszcze 4-ech seedów - w sumie w sieci jest 700% tego sezonu (mówię o pierwszym).
Pamiętaj, że jeśli nie połączysz się z seedem to wcale nie znaczy, że go nie ma (0.00)

-
fluid
- Kontakt:
masz zainstalowanego peer guardiana??Masz generalnie problem z łączeniem sie z trackerami
jak tak to wiedz ze blokuje on tracker denis.stalker
po dlugim czasie doszedlem dlaczego nei moge sie do neigo podlaczyc

Everything we worked for
-
Wskaż do odpowiedzi
Źle możne nie, ale... robiac reseeda sezonu pierwszego była taka sytuacja ze były 3 osoby co miało 95% i jak tylko doszły do 100 zaraz zwiewały :? poseedowałem jeszcze troszkę do ratio 1.985 oraz gdy będzie 3 seedów, po osiągnięciu tego torrent zastopowałem bo dalej powinien działać na siebieatathoth pisze:A wracajac do SG1, zostaly zle wyseedowane :S. w kazdym jest tylko jeden seed i masa peersow ktorzy maja szczatkowe %...

A co do drugiego sezony to mam go jeszcze w uTorrencie i mam takie dane:
* Seedów: 0 (7)
* Peerów: 16 (47)
* Dostępność: 4.993
* Wysokość ratio: tylko 1.391
Według mnie trzyma sie nieźle

EDIT:
Tak wyglądają staty na torrentportal:

Added after 10 hours 22 minutes:
O ile jutro dam rade zrobić upgrade napisów, to wieczorkiem wstawię kolejny sezon (3)

-
fluid
- Kontakt:
nie dostalem nawet JEDNEGO pw tak wiec domyslam sie ze jak poprzednim razem wszyscy olali temat rownym strumieniem mimo tego ze pisali zupelnie co innegofluid pisze:wiec moze zrobimy jakas liste kto JAKI ma serial i kto CHCE ewentualnie seedowac.
trzeci raz nie zamierzam sie o to pytac...

Everything we worked for
-
Wskaż do odpowiedzi
może na PW nic nie wysłałem ale jak bys zerknął post niżej to byś widział ze ja zabieram sie za Stargatefluid pisze:nie dostalem nawet JEDNEGO pw tak wiec domyslam sie ze jak poprzednim razem wszyscy olali temat rownym strumieniem mimo tego ze pisali zupelnie co innego
trzeci raz nie zamierzam sie o to pytac...

Yogi_18 pisze:Jak coś to już mówię że mam wszystkie sezony Stargate i o ile komp i siec wytrzyma to wszystkie upchnę na nowo
Oceń ten serial