Londyn 1909
Serial opowiada historię Harrego Gordona Selfridga założyciela domu towarowego Selfridges.
Serial nazwany żartobliwie Downton Abbey zza kasy.
Tematyką serial jest zbliżony do produkacji BBC Paradise.
Londyn 1909 Serial opowiada historię Harrego Gordona Selfridga założyciela domu towarowego Selfridges. Serial nazwany żartobliwie Downton Abbey zza kasy. Tematyką serial jest zbliżony do produkacji BBC Paradise.
Kurcze nie lubię jak o serialu słychać tego typu określenia - że jest podobny do jakiegoś hitu... Oznacza to, że jest tak słaby, że sam sobą nic nie reprezentuje...
No ale nie ma reguły... - poczekam jednak na opinie biegłych.
Kurcze nie lubię jak o serialu słychać tego typu określenia - że jest podobny do jakiegoś hitu... Oznacza to, że jest tak słaby, że sam sobą nic nie reprezentuje... No ale nie ma reguły... - poczekam jednak na opinie biegłych.
Bardzo ciekawa pozycja, nigdy nie sądziłam, że serial o domu towarowym może być tak wciągający;) Choć generalnie film jest o rodzinie Selfridgów, o społeczeństwie w tamtych czasach. Zabawne ale i szokujące że sprzedaż perfum i pomadek spowodowała takie poruszenie. Ja polecam:)
Bardzo ciekawa pozycja, nigdy nie sądziłam, że serial o domu towarowym może być tak wciągający;) Choć generalnie film jest o rodzinie Selfridgów, o społeczeństwie w tamtych czasach. Zabawne ale i szokujące że sprzedaż perfum i pomadek spowodowała takie poruszenie. Ja polecam:)